Δωράκι!!!

Reaction score
19
Ωραίο το δωράκι και ευχαριστούμε... αλλά δε φοβόμαστε μη μας χτυπήσουν καμιά μέρα την πόρτα και βρούμε κανένα μπελά; Γράφετε και επώνυμα οι περισσότεροι!

Reaction score
51
Ωραίο το δωράκι και ευχαριστούμε... αλλά δε φοβόμαστε μη μας χτυπήσουν καμιά μέρα την πόρτα και βρούμε κανένα μπελά; Γράφετε και επώνυμα οι περισσότεροι!
Πράγματι δεν έχετε και άδικο!!!!
Ομως....τα links είναι εκτός avsite !!! και ...υπάρχουν όντως δημοσιευμένα!!!:happy_6:

Reaction score
5
Θα μου επιτρέψετε μια τεχνική παρατήρηση, χωρίς να αναφερθώ στα περί νομιμότητος κλπ. Φυσικά ευχαριστώ τον Γιώργο για την δουλειά που έκανε.

Προτείνω την επόμενη φορά να χρησιμοποιηθεί ένα site σαν το www.mediafire.com όπου κατεβάζεις όσα θες όταν θες και χωρίς περιορισμούς όπως το rapidshare.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Καλά, μίλησε ο topic starter για το τι είναι το δωράκι? Προς τι το θέμα?

(Εμένα πάντως αν μου χτυπήσουν καμιά μέρα την πόρτα αγνοώντας την προειδοποίηση στα κάγκελα, αυτοί θα βρουν το μπελά τους... το avatar δαγκώνει άσχημα... :happy_9:)

Reaction score
17.534
Σε μιση ωρα θα εχω προσβαση στο επομενο κομματι της συλλογης....μου ανακοινωνει το ραπιντ...

Κι ετσι να ειναι,ευχαριστω πολυ!:cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Για όσους έχουν δυναμική IP η λύση είναι πολύ απλή. Ρίχνουν για 1 λεπτό την σύνδεσή τους, μπαίνουν με άλλη IP και συνεχίζουν το κατέβασμα.

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Θα μου επιτρέψετε μια τεχνική παρατήρηση, χωρίς να αναφερθώ στα περί νομιμότητος κλπ. Φυσικά ευχαριστώ τον Γιώργο για την δουλειά που έκανε.

Προτείνω την επόμενη φορά να χρησιμοποιηθεί ένα site σαν το www.mediafire.com όπου κατεβάζεις όσα θες όταν θες και χωρίς περιορισμούς όπως το rapidshare.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Δωράκι!!!

Για όσους έχουν δυναμική IP η λύση είναι πολύ απλή. Ρίχνουν για 1 λεπτό την σύνδεσή τους, μπαίνουν με άλλη IP και συνεχίζουν το κατέβασμα.
Σε μενα γιατι δεν δουλεψε το κολπο;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Δωράκι!!!

Λακη αν εχεις ρουτερακι αστο κανενα 20' εκτος ρευματος και θα πιασει
...Επιασε! Ευχαριστω γιατι γλυτωσα 180΄αναμονης! (πολυ μεγαλωσαν το περιθωριο αυτο)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm