Behringer Ultradrive Pro DCX2496, πίκρα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Προσφάτως απέκτησα το παραπάν μαραφέτ.
Στόχος είναι αφ' ενός να εξασφαλίσει ως κροσόβερ την συνέργεια των μονόδρομων ηλεκτροστατικών με ένα τοσοδούλι 18ιντσο subάκι, (ούτε 135dB δεν βγάζει στα 30Hz :happy_9:) και αφ' ετέρου να βοηθήσει στο στήσιμο του συστήματος στον χώρο.

Παίδες μιλάμε για μεγάααααααλη πίκρα. Οι δυνατότητες του εργαλείου για κάποιον που γνωρίζει είναι πραγματικά απεριόριστες. Μέχρι να φτάσεις όμως στο σημείο που θα πεις ότι ξέρεις καλά τι κάνεις, θέλει πολλές ώρες διαβάσματος και ατέλειωτες πειραματισμού.

Πάρτε μια ιδέα από εδώ.

Μπελάς μεγάλος λοιπόν, θα επανέλθω (μετά από αρκετό καιρό)... με το όποιο αποτέλεσμα. Δεκτές συμβουλές παντός είδους... :happy_4:

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Good Luck, πραγματικα.Αλλα εχεις και τον bro εσυ!
Thnx. Αυτός έχει ήδη δύο από δαύτα (λόγω 3 δρομων ηχείων), αλλά αυτόν τον καιρό ασχολείται αποκλειστικά με... υλικά οικοδομών. :happy_9:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.550
To sub ειναι το γνωστο JBL, στην γνωστη καμπινα?? Στο δανεισε? ή ειναι δευτερο στην "οικογενεια"?

Reaction score
10
Έχε καβάτζα ξηρά τροφή :happy_4:
Και μην φωνάξεις τον Κώστα Φ. θα κατασκηνώσει σπίτι σου :crazy_3:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Behringer Ultradrive Pro DCX2496, πίκρα...

Kαλορίζικο Nick! :cool_4:

Σσσσ...Κρύβε λόγια ρε! Περιμένω να πει το "έλα να σε κάνω ένα καφέ" και έχω έτοιμα τα είδη camping! :cool_11:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
To sub ειναι το γνωστο JBL, στην γνωστη καμπινα?? Στο δανεισε? ή ειναι δευτερο στην "οικογενεια"?
Χεχεχε, όχι δεν είναι αυτό. Αυτό το έχω σε μια μικρή γωνίτσα, (περίπου 70 πόντους ύψος έχει :crazy_1: ), εδώ και κάτι μήνες παροπλισμένο καθώς δεν έχω αυτή τη στιγμή τελικό που να μπορεί να το κουνήσει και ο άλλος δεν έχει σπίτι να το βάλει. :happy_8:

Έχουμε new entry, από ένα επίσης 18 ιντσο PA sub, πάνω κάτω ίδιων διαστάσεων αλλά αρκετά πιο βαρύ μιας και είναι ενεργό (σλουρπ). Θα τα σπάσω όλα... :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τρελός είσαι? Αυτός ο θεόκουφος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα γαβ από τα εμπιθρι... :happy_9:

Νίκο σταμάτα να ασχολείσαι με πράγματα του Σατανά ! :mad_1:

Θα τυφλωθείς στο τέλος.
Αμάν παναϊτσα μ', που να σου κολλήσει η Cassandra Wilson μέσα στο τσεντέ σου ρε και να μην βγαίνει με τίποτις. :happy_9:

Reaction score
1.772
Χεχεχε, όχι δεν είναι αυτό. Αυτό το έχω σε μια μικρή γωνίτσα, (περίπου 70 πόντους ύψος έχει :crazy_1: ), εδώ και κάτι μήνες παροπλισμένο καθώς δεν έχω αυτή τη στιγμή τελικό που να μπορεί να το κουνήσει και ο άλλος δεν έχει σπίτι να το βάλει. :happy_8:

Έχουμε new entry, από ένα επίσης 18 ιντσο PA sub, πάνω κάτω ίδιων διαστάσεων αλλά αρκετά πιο βαρύ μιας και είναι ενεργό (σλουρπ). Θα τα σπάσω όλα... :happy_9:
ε γραψε ντε το μοντελο.

με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τίποτα, no name... :happy_4:
Στην αρχή θα παίξει με την δική του καμπίνα (κλασική επαγγελματική) λίγο ενισχυμένη/τροποποιημένη από εμένα και αργότερα θα μπει σε νέο όμορφο κουτάκιον...

Reaction score
1.772
Τίποτα, no name... :happy_4:
Στην αρχή θα παίξει με την δική του καμπίνα (κλασική επαγγελματική) λίγο ενισχυμένη/τροποποιημένη από εμένα και αργότερα θα μπει σε νέο όμορφο κουτάκιον...
γιατι καλε μυστικο ειναι;

Reaction score
313
Απάντηση: Behringer Ultradrive Pro DCX2496, πίκρα...

Α, καλά...

...ακόμη δεν "έφαγες" κανένα τηγάνι στο κεφάλι; "happy_1"

Άιντε, βρε, καλορίζικο (λέμε, τώρα).
Όντως, έχει πάρα πολλές δυνατότητες.
Τα τελικά στάδια, θα τα αλλάξεις (αν δεν τα άλλαξες ήδη);

Α, ναι..."τελικούλη" θέλεις; Να σΕ φέρω έναν "μικρούλη";
Τί ασφάλεια, είπαμε, έχει ο πίνακας του σπιτιού σου; :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Behringer Ultradrive Pro DCX2496, πίκρα...

Κάτσε ρε μάστορα ακόμη δεν το έβγαλα από το κουτί... :cool_11:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τώρα τελευταία που το ψάχνω πάντως, τα sub ρε παιδιά είναι τσάμπα.
Ο θείος θωμάς ας πούμε, έχει dB να φάνε και οι κότες με 500 γιούρια. Φυσικά μετά θέλει δουλίτσα το ηχείο αλλά στα χρήματα που θα το πάρεις, δεν υπάρχουν αντίπαλοι...

Reaction score
10
Το sub ειναι μεγαλη υποθεση αντε πηραμε ενα της πλακας και τελειωσε?
Τουλαχιστον για να συνδυασεις sub με καλο και γρηγορο ηχειο ειναι κομματακι δυσκολο.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster