Φωτογραφίες από τις διακοπές μας.

Reaction score
5
Για φωτογραφίες και σαμπουάν εσύ δεν θα ξαναμιλήσεις! )(

Το τα έλεγα εγώ, αλλά με τσίγκλησε! :happy_9:
Γιατί;;; κι έχω κάτι φωτογραφίες φοβερές από την Σάμο... αλλα σε φοβάμαι τι θα γράψεις :happy_8::happy_8::happy_8::happy_8:

Reaction score
14
Μια χαρά ειναι οι φωτογραφίες του ανθρώπου ρε Βασίλη... Ασε μας ήσυχους. επειδή εσύ εισαι χαιεντάς πρέπει να μας κάνεις όλους έτσι;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εσύ μικρέ μην μιλάς...ακόμη. :happy_8:

Ο Βασίλης έχει τα δίκια του.

Reaction score
3
Μα τα σχόλια εγώ τα ζήτησα - αν ήθελα γλύψιμο θα έκανα τίποτα άλλο αλλά τα σχόλια που γίνονται με καλή διάθεση είναι πάντα ευπρόσδεκτα.
Unforgiven, αν θέλεις να την "πειράξεις" την φωτό πες το μου να στη στείλω σε raw :)

Δηλαδή ρε παιδιά, τώρα που το σκέφτομαι, από τις 6 φωτό μόνο ο φάρος "τρώγεται" ?

Reaction score
14
Δηλαδή ρε παιδιά, τώρα που το σκέφτομαι, από τις 6 φωτό μόνο ο φάρος "τρώγεται" ?

Το αντίθετο. Κατ' εμέ ο φάρος είναι η πιο...αδύναμη.

Απλά δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμη...:oops:

Reaction score
3
Μήπως να "ανεβάσω" κανένα άλλο Φάρο? :)
Λοιπόν σε Φάρο από αυτό το καλοκαίρι έχω άλλες φωτό του ιδίου
Φωτό του Φάρου του λιμανιού της Τζιάς και τέλος
Φωτό ενός φάρου στη Πορτογαλία στο δυτικότερο σημείο της Ευρωπαϊκής ενδοχώρας (δηλ. εκτός Αγγλίας)

Reaction score
5
Χμ. Καλά βλέπω ότι χρησιμοποιείς polariser? Και εγώ, αλλά παρότι το μπλε βγαίνει ωραίο, άμα δεν έχει συννεφάκι είναι ψιλοβαρετός ο ουρανός γμτ...
Το ακρωτήριο στη Σίντρα είναι ενδιαφέρον, ίσως να έβαζα λίγο ορίζοντα για να δείξω το 'απέραντο'. Για μένα επίσης ο τελευταίος φάρος έχει περίεργη γωνία και ίσως όχι τόσο ενδιαφέρουσα. Δεν είναι και καμμιά αρχιτεκτονική ομορφιά από μόνος του...
Ο φάρος με το κύμα...για μένα η καλύτερη φώτο από τις παραπάνω. Τώρα...αν είχα και λίγο περισσότερη θάλασσα και μεγαλύτερο κύμα...:lol:

Καλοπροαίρετα έτσι; Είμαι ακόμα πιο δύσκολος με τις δικές μου φώτος! :-D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo