- Reaction score
- 5
Αντώνη... εσύ με μισείς;;;
εγω μισω ολον τον κοσμο.. αλλα μην το παιρνεις προσωπικα..Αντώνη... εσύ με μισείς;;;
κι εμενα ρε γκαρντάση;;; :-(εγω μισω ολον τον κοσμο.. αλλα μην το παιρνεις προσωπικα..
ειναι λογω επαγγελματος!!!!!!!!!! χαχαχαχχαχχααχααχαχαχχαχα
κι εμενα ρε γκαρντάση;;; :-(
:crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:εσενα ρε αγορινα πως να σε μισησει κανεις;;;;;
δεν εμπνεεις τοσο προχωρημενα συναισθηματα Λαμπρουκο μου!!!!!
αυτό ηταν βαρύ...:mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: Θάνατος στο Ρεγκουνάμαξο :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2:
Καλά, θάνατος και σε σένα για να μην το σκέφτεσαι... )(αυτό ηταν βαρύ...
νταξΚαλά, θάνατος και σε σένα για να μην το σκέφτεσαι... )(
ακουστικα!!!!!!!!!καμια λυση εχετε να μου προτεινετε ρε παιδια για το κωλοθορυβο του 360 οταν τρεχει το Halo 3? δεν ακους ουτε μουσικη ουτες εφε απο το παιχνιδι, μονο το βουητο του ξεκουτιου. και ειναι μια παιχνιδαρα...
Επιτέλους ρε Βάντα... Απενεργοποίησε το ριμάδι το mute...καμια λυση εχετε να μου προτεινετε ρε παιδια για το κωλοθορυβο του 360 οταν τρεχει το Halo 3? δεν ακους ουτε μουσικη ουτες εφε απο το παιχνιδι, μονο το βουητο του ξεκουτιου. και ειναι μια παιχνιδαρα...
Τυλιξέ το με σακούλα σκουπιδιών και βάλτο σε μια λεκάνη με νερό... Όχι όμως το τροφοδοτικό του και την πατήσεις όπως ο πιτσιρικάς.καμια λυση εχετε να μου προτεινετε ρε παιδια για το κωλοθορυβο του 360 οταν τρεχει το Halo 3? δεν ακους ουτε μουσικη ουτες εφε απο το παιχνιδι, μονο το βουητο του ξεκουτιου. και ειναι μια παιχνιδαρα...
Την πολλή δουλειά την κάνει η σακούλα που κλείνει τις κεντρικές τρύπες εξαερισμού που προκαλούν το θόρυβο...καταλαβαίνεις τι κωλότρυπες είναι αυτές που δεν σε αφήνουν να ευχαριστηθείς το Halo :mad_3: ...επίσης κλείνει και κάτι μικρότερες κωλο-τρύπες (360 συνολικά) τις λεγόμενες κωλοτρυπίδ3ς του XBOX360...αυτές κάνουν μικρότερο θόρυβο αλλά αρκετά τσιριχτό σαν γκομενα που γ.... απο την κω.......δα.... Βέβαια όλη αυτή η θερμότητα (ή αιώνια κάψα του 360) πρέπει να αποβληθεί με κάποιο τρόπο...αυτός είναι να βυθίσεις το XBOX360 μέσα σε λεκάνη με νερό....Επίσης το νερό βοηθάει στο πνίξιμο των τσιρίδων των κωλ0τρυπ1δων του XBOX360... Καλή επιτυχία BANTASευχαριστω ρε παιδια, ειστε πολυ εφευρετικοι! με συγκινει η προθυμια σας να μου δωσετε αμεσως ιδεες! ειδικα ο υποκωδικας σκεφτηκε πολυ ψαγμενη λυση! να σου πω...το νερο απορροφαει το θορυβο?
ρε αντε παιξε κανα ντεμο !!!!!!!!!!!!! :happy_8: :happy_8:Την πολλή δουλειά την κάνει η σακούλα που κλείνει τις κεντρικές τρύπες εξαερισμού που προκαλούν το θόρυβο...καταλαβαίνεις τι κωλότρυπες είναι αυτές που δεν σε αφήνουν να ευχαριστηθείς το Halo :mad_3: ...επίσης κλείνει και κάτι μικρότερες κωλο-τρύπες (360 συνολικά) τις λεγόμενες κωλοτρυπίδ3ς του XBOX360...αυτές κάνουν μικρότερο θόρυβο αλλά αρκετά τσιριχτό σαν γκομενα που γ.... απο την κω.......δα.... Βέβαια όλη αυτή η θερμότητα (ή αιώνια κάψα του 360) πρέπει να αποβληθεί με κάποιο τρόπο...αυτός είναι να βυθίσεις το XBOX360 μέσα σε λεκάνη με νερό....Επίσης το νερό βοηθάει στο πνίξιμο των τσιρίδων των κωλ0τρυπ1δων του XBOX360... Καλή επιτυχία BANTAS