Παρουσίαση Atlantic Technology

Reaction score
50
Ο φίλος μας ο Απόστολος (oppohellas) έχει την καλοσύνη να μας διαθέσει το χώρο του (Κολοκοτρώνη 60 στην Αθήνα) για μια παρουσίαση των ηχείων της Atlantic Technology!

Σ' αυτό το thread έχετε την ευκαιρία να δηλώσετε όσοι θέλετε συμμετοχή για την εκδήλωση αυτή. Ο βασικός σκοπός είναι η ακρόαση συστημάτων της Atlantic Technology. Μπορούμε ν' ακούσουμε ηχεία από όλη τη γκάμα της εταιρίας, οπότε αν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση μπορείτε να το δηλώσετε με τη συμμετοχή σας. Αν βέβαια δεν έχετε κάτι στο μυαλό σας θα υπάρχουν στημένα κάποια set και φυσικά μπορούμε να τα τροποποιήσουμε κατά το δοκούν την ώρα εκείνη.

Από λοιπά συνοδά θα έχουμε για πηγή το oppo 981 (αν υπάρχει διαθέσιμο πιθανόν και το 980), ενισχυτές Sherbourn pro PT-7010A και τελικός 7/2100Α. Προβολέας ο Optoma HD-73.

Ο καθένας μπορεί να φέρει ό,τι DVD τον ενδιαφέρει ν' ακούσει και... θα προσπαθήσουμε να μην αφήσουμε κανένα παραπονεμένο. Αν υπάρχει διαθέσιμο και κάποιο DVD με σκηνές αναφοράς από διάφορες ταινίες θα ήταν πολύ καλή ιδέα αν μπορούσε να το φέρει κάποιος μαζί του.

Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, όπου κάποιος μπορεί είτε να συγκρίνει τα συστήματα που θ' ακούσουμε με το δικό του, είτε απλά να έχει μια χρήσιμη εμπειρία ακρόασης. Άλλωστε η παρουσίαση είναι και αφορμή να μαζευτούμε και να ανταλλάξουμε από κοντά απόψεις πάνω σε θέματα που μας ενδιαφέρουν.

Τώρα ως προς το χρονικό πλαίσιο δεν έχει αποφασιστεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Θα βόλευε κάποια απ' τις τρεις πρώτες βδομάδες του Οκτωβρίου (ας πούμε 1-20) το απόγευμα μιας καθημερινής. Τώρα ανάλογα τη συμμετοχή μπορεί να κανονιστεί και παραπάνω από μια ομάδα ακρόασης (με μικρότερες ομάδες άλλωστε θα είναι και πιο εύκολη και αποδοτική η εκάστοτε ακρόαση).

Να ευχαριστήσουμε τον Αποστόλη για τη διάθεση του χώρου του και τη δική του διάθεση φυσικά να μας υποδεχτεί και από 'κει και πέρα όσοι πιστοί προσέλθετε!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Απόστολε σε ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και την παρουσίαση! :bravo::bravo:
Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να παρευρεθώ!...

Reaction score
10
Παρακαλω μια θεση στην ...ταρατσα και για μενα ? :happy_9:
:cool_4:
κρατα και για μενα μια θεση διπλα σου ΑΙΜΑ ΜΟΥ..
εκει θα ειμαι!!!!!!!
Αυτη η μερα θα ειναι ...very special....μονο που δεν ξερω αν θα καταφερουμε να κανουμε παρουσιαση, απο τα γελια, τα ποτα...ε και κανα μεζεδακι....

Reaction score
10
Απόστολε σε ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και την παρουσίαση! :bravo::bravo:
Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να παρευρεθώ!...
Νικο, δεν εχεις παρα να κατεβεις με τον Αντωνη μεσα στον Οκτωβριο....θαλασινοι κι δυο...δε φοβαστε τα κυματα.
Παρ ολα αυτα, μολις ξεμπερδεψω με την εκθεση κλπ κλπ εχω στο νου μου και μια παρουσιαση στη Θεσσαλονικη...:happy_4:

Reaction score
0
Νικο, δεν εχεις παρα να κατεβεις με τον Αντωνη μεσα στον Οκτωβριο....θαλασινοι κι δυο...δε φοβαστε τα κυματα.
..:happy_4:
Nα το δω αυτο και ας .....πεθαααααααανω [Xηρα Λαζοπουλου mode ]
:cool_11::cool_11:

Reaction score
3
Αυτη η μερα θα ειναι ...very special....μονο που δεν ξερω αν θα καταφερουμε να κανουμε παρουσιαση, απο τα γελια, τα ποτα...ε και κανα μεζεδακι....
MONO:pc:

Καλά θα έρθω και εγώ αλλά θα φέρω και το φαΐ μου μαζί.:happy_9:
Ως γνωστό τις μπύρες τις φέρνει πάντα ο Ανδρέας.:crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1"

Reaction score
50
Έτσι να μαζευόμαστε :)

Για την ώρα έχουμε:

spresv
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
pseiras
Χρήστος Ακρατόπουλος
Andrew
antony6
Joseph
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ

Και οι συμμετοχές είναι φυσικά ανοιχτές...

Reaction score
50
Νομίζω πάντως ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία και για νέα μέλη να συμμετέχουν, ειδικά όσοι δεν έχουν πολλή εξοικείωση με το χώρο και θέλουν να δουν πέντε πράγματα. Δε θέλω ντροπές πάνω απ' όλα :)

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO