Έλεος....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Από το τελευταίο Stereophile:

'If anyone thinks for a moment that a resistor or capacitor fabricated from a dirty piece of sand (ie, the doped silicon used to fabricate ICs) is a better sounding part than what is available in a discrete form, I can assure you that they are flat-out wrong. If you don't believe me , try to find any company that sells discrete parts made in this fashion. It simply isn't done, as the limitations imposed by these materials make it literally impossible to make high-performance parts in this way...'
- Charles Hansen, Ayre Acoustics

Ακράδαντα επιχειρήματα έτσι? :cool_11:

Reaction score
81

'If anyone thinks for a moment that a resistor or capacitor fabricated from a dirty piece of sand (ie, the doped silicon used to fabricate ICs) is a better sounding part than what is available in a discrete form, I can assure you that they are flat-out wrong. If you don't believe me , try to find any company that sells discrete parts made in this fashion. It simply isn't done, as the limitations imposed by these materials make it literally impossible to make high-performance parts in this way...'
- Charles Hansen, Ayre Acoustics

Ακράδαντα επιχειρήματα έτσι? :cool_11:
Να σε πώ καρντάσι...

Ασχέτως τεκμηρίωσης, όταν ο Charlie Hansen ομιλεί, εγώ τεντώνω και τα δύο μου ( όχι χρυσά βεβαίως ) αυτιά....

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Έλεος....

Να σε πώ καρντάσι...

Ασχέτως τεκμηρίωσης, όταν ο Charlie Hansen ομιλεί, εγώ τεντώνω και τα δύο μου ( όχι χρυσά βεβαίως ) αυτιά....
Κι εγώ τα τέντωσα αλλά μάλλον δεν έπρεπε...
Μην τα καταπίνουμε και αμάσητα ρε Βασίλη επειδή ο Charlie προσπαθεί να πουλήσει τη φιλοσοφία της εταιρείας του... :cool_4:
Το "ασχέτως τεκμηρίωσης", άλλωστε, δεν ταιριάζει με τα όσα μου έμαθαν άλλοι, μεγαλύτεροι δάσκαλοι απο τον Charlie στο αντικείμενό τους (που δεν ήταν τα ηλεκτρονικά).

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Έλεος....

"Charles does a great disservice to his own credibility with his hyperbole. It is especially shameful that Charles slandered the engineers of any company that uses IC's as mere "packagers". I wanted to vomit when I read his harang."
- Bob Cordell

Από diyaudio.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134

'If anyone thinks for a moment that a resistor or capacitor fabricated from a dirty piece of sand... Charles Hansen, Ayre Acoustics
Από αυτήν την κουβέντα και μόνον, καταλαβαίνει κανείς ότι το άτομο είναι άσχετο, ή γνωρίζει πολύ καλά ότι απευθύνεται σε άσχετους με παχύ πορτοφόλι, (δηλαδή σε χαϊεντάδες). :cool_11:

Quiz: Ποιοι "reviewers" θα αναμασήσουν αυτή την κοτσάνα; Ονόματα!

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Έλεος....

Ίσως έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε τη συζήτηση που γίνεται στο diyaudio, με αφορμή το παραπάνω quote του Charles Hansen. Η κουβέντα έχει πάει στο γνωστό θέμα του κατά πόσο οι μετρήσεις λένε την αλήθεια ή μέρος αυτής και άλλα γνωστά. Πολυσυζητημένο θέμα αλλά το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο thread είναι ότι συμμετέχουν αρκετοί γνωστοί σχεδιαστές όπως ο Nelson Pass, o John Curl, o Bob Cordell, o ίδιος ο Charles Hansen καθώς και αρκετοί ακόμη (κάποιοι γράφουν με ψευδώνυμα).

Reaction score
10
Από αυτήν την κουβέντα και μόνον, καταλαβαίνει κανείς ότι το άτομο είναι άσχετο, ή γνωρίζει πολύ καλά ότι απευθύνεται σε άσχετους με παχύ πορτοφόλι, (δηλαδή σε χαϊεντάδες). :cool_11:

Quiz: Ποιοι "reviewers" θα αναμασήσουν αυτή την κοτσάνα; Ονόματα!
....

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Μπα, και τα έφτασα και δεν τα έκανα κρεμαστάρια. Μου προετάθη να κάνω review στον Ήχο, αλλά ηρνήθην. Και αυτό δεεεεεν σηκώνει αμφισβήτηση...

Reaction score
10
Το σχολιο μου πηγαινε στους ασχετους με το βαρυ πορτοφολι κλπ κλπ....
Τωρα που εγινε Εικονα & Ηχος λογικο να σου προτεινουν να πας.Σε πιστευω.

Reaction score
10
Αφου βρε πριν τεσσερα χρονια εγραφες εκει, μηπως σου προτειναν να φυγεις και τα εχεις μπλεξει λιγο?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Ωχουουου, τότε που έγραφα, μου πρότειναν να κάνω και review, ξεκινώντας με καλώδια.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Όχι ρε Κώστα, τους είπα απλά πως δεν είναι ο κατάλληλος γι' αυτή τη δουλειά. Τί να κάνω, να αρχίσω να γεμίζω σελίδες για παχύνσεις, κόκκους, ξηρότητες και τα τοιαύτα, κρίνοντας ένα μάτσο σύρματα που χρεώνονται αναλόγως πώς θα του κάτσει του κατασκευαστή ο καβγάς με την πεθερά του; Ήμαρτον...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Έλεος....

Όχι ρε Κώστα, τους είπα απλά πως δεν είναι ο κατάλληλος γι' αυτή τη δουλειά. Τί να κάνω, να αρχίσω να γεμίζω σελίδες για παχύνσεις, κόκκους, ξηρότητες και τα τοιαύτα, κρίνοντας ένα μάτσο σύρματα που χρεώνονται αναλόγως πώς θα του κάτσει του κατασκευαστή ο καβγάς με την πεθερά του; Ήμαρτον...
Για τις αμαρτίες σου Κόγια να πας να εξομολογηθείς σε παπά... :happy_8:

Reaction score
5

Έκανα login για να δω την photo παρακαλώ συνεχίστε την ενδιαφέρουσα και άκρως διαφωτιστική κουβεντούλα σας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε Αντωνάκη όσο και να χώνεις δεν καταλαβαίνει κανείς τι λες. Είναι επειδή τα λες στα κυπριακά... :happy_9:

Άλλα αν επιμένεις πάλι, να μην σου χαλάσω το χατήρι, έχουμε και μέρες να γελάσουμε... :cool_11: :cool_11:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp