- Reaction score
- 2
Ρεγκουνα, να βαλουμε και στο wii νερο? Χαβαλε θα χει...
Μισώ τον φραπέ...ναι, και με λιγο καφε και χτυπημα με το wiimote θα χεις και φραπεδια μαζι με το gaming!
Δώσε LinkΓια ψαχτειτε παλικαρια λιγο....ακουγεται και 160gb μοντελο με δυο hdmi και διαφορα αλλα.....:happy_4:
Καλα βρε Γιωργο για το Bioshock και εγω μαζι σου , αλλα το Halo3 ειναι τρομερη απογοητευση.Με το xbox έξω και τα Bioshock , Halo 3 που @%@%& και δέρνουν τι άλλο να έκανε η Sony..
Δεν έχει ούτε ΕΝΑ παιχνίδι για να τραβήξει κόσμο..
Η ασυμβατότητα δεν είναι θετική εξέλιξη για τους πιτσιρικάδες..
πάρε wiiΑφού λένε στις 10 τέλος πάντων .
Όταν σε κάποιο παιχνίδι κάνεις εσύ server, η δρομολόγηση πως γίνετε ; αν κάποιος από Ελλάδα θέλει να παίξει στο server που ξεκίνησες εσύ παίζει μέσω Αμερικής η απευθείας μέσω Ελλάδας ;
Γνωρίζει κανείς εάν παίζει το ps3 μέσω dmz ;
Από lag στα παιχνιδια έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα ;
Λύσαξες εσύ! Αν είναι να σκεφτεί για μια εναλλακτική πρόταση αυτή είναι το xbox 360 φυσικά... Αμάν με τη χαρχάλα το Wii... )( )( )(πάρε wii
εσύ να μην σου πω τι να πάρεις... )()()(Λύσαξες εσύ! Αν είναι να σκεφτεί για μια εναλλακτική πρόταση αυτή είναι το xbox 360 φυσικά... Αμάν με τη χαρχάλα το Wii... )( )( )(
Ναι αν βάλεις στο DMZ του Router σου την I.P. του PS3 ανοίγουν όλες οι πόρτες για τη σωστή λειτουργία του PS3... Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.Γνωρίζει κανείς εάν παίζει το ps3 μέσω dmz ;
Ο λόγος που δεν έχω διαολοστείλει ακόμα το Wii είναι ότι περιμένω να βγεί κανένα παιχνιδάκι δικτυακό (wishful thinking...) να κοντράρω τον ρεγκούνη On-Line... )( )( )(εσύ να μην σου πω τι να πάρεις... )()()(
στα 400€ ίσως και να αξιζει λίγο το PS3...
λίγο ομως...
έλα τώρα... παραλογίζεσαι... παίξε με το PS3 σου... σε παρακαλώ. ο καθένας στον τομέα του. δηλαδη... έλεος...Ο λόγος που δεν έχω διαολοστείλει ακόμα το Wii είναι ότι περιμένω να βγεί κανένα παιχνιδάκι δικτυακό (wishful thinking...) να κοντράρω τον ρεγκούνη On-Line... )( )( )(
)( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )(έλα τώρα... παραλογίζεσαι... παίξε με το PS3 σου... σε παρακαλώ. ο καθένας στον τομέα του. δηλαδη... έλεος...
εσύ, εμένα σε οποιοδήποτε παιχνιδι στο Wii?
τσίμπα μερικές )()()()(
7 ή 8 καταλαβαινει ταυτοχρονα.super
μονο και μονο για το GT5,UT αξιζει πιστευω το ps3τωρα τι wii και ybox
μεχρι ποσες Bluetooth συσκευες μπορουμε να βάλουμε ;;
ξερει κανεις ;
Ps Πολύ ντομάτα πέφτει εδώ μέσα