Αγορά 32' κ 1000euro Budget

Reaction score
0
Καλησπέρες!
Ενδιαφερομαι για την αγορα μιας lcd tv κ θελω τη βοηθεια σας!
Πρωτα απ'όλα δεν θελω να δωσω πάνω από 1000 αντε το πολυ 1050 (!)ευρω γιατι θελω να παρω κ ενα dvd player με divx κ hdmi!
Εχω καταληξει στα εξης μοντέλα της Sony:
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?11577
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?12827

Τα αντιστοιχα link απο το site της sony ειναι
για την P3000 http://www.sony.gr/view/ShowProduct...lSpecs&imageType=Main&category=TVP+LCD+TV#tab
για την S3000 http://www.sony.gr/view/ShowProduct...lSpecs&imageType=Main&category=TVP+LCD+TV#tab

Εχω καταληξει σε Sony γιατι:
Εχω αποκλεισει την Samsung γιατι σε οσες Samsung εχω παρακολουθησει τηλεοραση με εχουν κουρασει
Η Toshiba που την εκτιμω πολυ σε αυτα τα λεφτα δεν εχει τα τοσο καλα τεχνικα χαρακτρηριστικα
Oι Philips ειναι αρκετα πιο ακριβες σε αντιστοιχα χαρακτηριστικα κ γενικοτερα οτι Philips εχω παρει εχω καει
και γενικοτερα νομιζω πως σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκεις τα ιδια χαρακτηριστικα.
Εννοειται ομως πως αν εχετε καποια προταση που δεν εχει πεσει στην αντιληωψη μου ειναι απολυτως δεκτη!
Επισης εννοειται πως θα παω σε πολυκαταστημα να τις δω να παιζουν αλλα θελω κ μια γνωμη απο εδω απο τους πιο εμπειρους.
Αυτά!

Reaction score
0
Και οι δύο παρόμοιες και πολύ καλές.Αν μπορείς να πάρεις την S3000 παρ την αλλιώς και η P3000 μια χαρά είναι

Reaction score
0
Βασικά απ'οτι ειδα στο συγκριτικο που εχεις τη δυνατοτητα να κανεις στο site της Sony η S πρεπει να εχει καλυτερη ποιοτητα ήχου ενω η P εχει 1800:1 σε σχεση με την S που εχει 1600:1.
Αυτος βασικα ειναι κ ο λογος που τις συγκρινω.
Υπαρχει εμφανης διαφορα?

Reaction score
0
Βασικά η P3000 έχει κοντράστ 1.500:1 και όχι 1.800.όμως αυτό δεν κάνει την διαφορά μπάμ στα μάτια.Αυτό που είναι καλύτερο εμφανέστατα είναι το design της S

Reaction score
0
Μάλιστα.
Ας κανουμε λίγο πιο συγκεκριμένα τα πράματα.
Εχω κάποιες ερωτησεις:
1- Η tv αυτη ειναι στα 100Hz?
2- Ας υποθεσουμε οτι βλέπω απλα ιδιωτικα καναλια.Ειτε παρω full HD ειτε HD ready η ποιοτητα της εικονας ειναι ίδια ή ειναι καλυτερη αυτή της HD ready?
3- Αν παρω ενα dvd με HDMI πρεπει να διαλεξω καλωδιο HDMI το οποιο ειναι για αναλυση 720?
4- Αν κατεβασω μια ταινία σε HD η ποιοτητα της Full HD ειναι πολυ καλύτερη σε σχεση με την HD ready? Και η ποιοτητα της HD ready ειναι πολύ καλυτερη απο αυτη μιας απλής tv?

Sorry ποθυ κουραζω με τετοιες ερωτησεις (οι οποιες πιθανον να μοαιζουν χαζες) αλλα δεν ειναι κ λιγα τα λεφτα που θα δώσω!

Thanks....

Reaction score
0
1.όχι,100Hz είναι η 32D3000
2.Καλύτερη η HD ready λόγω χαμηλότερης ανάλυσης
3.Ναι για Hd ready αλλά 1080p για full hd
4.όχι και δραματική!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
1.όχι,100Hz είναι η 32D3000
2.Καλύτερη η HD ready λόγω χαμηλότερης ανάλυσης
3.Ναι για Hd ready αλλά 1080p για full hd
4.όχι και δραματική!
Συμφωνώ σε όλα απλά στο 4 θέλω να προσθέσω ότι θα δεις μια διαφορά... κυρίως στο τρισδιάστατο της εικόνας και στο βάθος πεδίου της κάθε σκηνής...

Reaction score
14
Μάλιστα.
Ας κανουμε λίγο πιο συγκεκριμένα τα πράματα.
Εχω κάποιες ερωτησεις:
1- Η tv αυτη ειναι στα 100Hz?
2- Ας υποθεσουμε οτι βλέπω απλα ιδιωτικα καναλια.Ειτε παρω full HD ειτε HD ready η ποιοτητα της εικονας ειναι ίδια ή ειναι καλυτερη αυτή της HD ready?
3- Αν παρω ενα dvd με HDMI πρεπει να διαλεξω καλωδιο HDMI το οποιο ειναι για αναλυση 720?
4- Αν κατεβασω μια ταινία σε HD η ποιοτητα της Full HD ειναι πολυ καλύτερη σε σχεση με την HD ready? Και η ποιοτητα της HD ready ειναι πολύ καλυτερη απο αυτη μιας απλής tv?

Sorry ποθυ κουραζω με τετοιες ερωτησεις (οι οποιες πιθανον να μοαιζουν χαζες) αλλα δεν ειναι κ λιγα τα λεφτα που θα δώσω!

Thanks....

αν βλέπεις απλή τηλεόραση το Upscaling Που κάνει η κάθε τηλεόραση δεν είναι ίδιο. Σε άλλες τηλεοράσεις βλέπεις μια θαμπάδα, και δε άλλες βλέπεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις ατέλειες της εικόνας.

Ομως ασχετα πώς αποδίδει το απλό ετσι και αλλιώς χάλια σε περισότερες περιπτώσεις αναλογικό τηλεοπτικό σήμα, η ουσία είναι να αγοράσεις μια τηλεόραση που να μην την κλαίς σε 6 μήνες. Οι τιμές εχουν πέσει δραματικά. Οταν οργανώναμε ενα Power buy, το πρώτο Power buy στην Ελλάδα για τηλεόραση high Def, την 37" ΑΜΟΙ, και την φέραμε σε μια τιμή αρκετά κάτω των 2000 Ευρώ, ο ανταγωνισμός ήταν στα 3000 μέ 3900. Τώρα βρίσκεις στις 42 ίντσες τιμές λίγο πάνω ή κάτω απο 2000 Ευρώ και απόδοση εικόνας ζηλευτότατη.

Στις ερωτήσεις σου, αν πάρεις ενα DVD player που μπορεί να ανεβάσει την εικόνα απο το απλό PAL 576 σε 1080p ή 720p ενα και το ίδιο καλώδιο θα χρησιμοποιήσεις. Αυτά τα καλώδια όλα θεωρητικά πάντα και ανάλογα με την ποιότητα τους και το μήκος τους μπορούν και αποδίδουν ψηφιακή εικόνα σε 1080p.

Επίσης στην άλλη σου ερώτηση αν βάζοντας να δείς μια ταινία σε απλή Τιβί με 576 η εικόνα θα είναι καλή. Αν την ίδια ταινία την πάιξεις απο HTPC ή ΗD Player σε 720p η ταινία θα ζωντανέψει και θα είναι μέρα με την νύχτα σε σχέση με την απλή. Η ίδια πάλι σε 1080p φυσικά και θα εχει διαφορές, αλλά όχι τις τεράστιες που θα είχες απο το απλο PAL στο 720p. Περί τρισδιάστατης εικόνας και αποθέωσης αισθήσεων γίνεται πάντα ο λόγος χωρίς να υπερβάλουμε καθόλου. Η εμπειρία θέασης full HD ταινίας σε καλή οθόνη είναι μοναδική.

Reaction score
0
Μάλιστα!
Κατανοητοτατα αυτα που ειπατε.
Και η τελευταια μου ερώτηση ειναι το τι διαφορα βλέπω στα 100Hz απο μια αλλη που δεν ειναι.Ρωταω γιατι εχω δει την 32D3000 κ αναρωτιεμαι αν αξιζει τα 200-300 ευρω παραπανω.

Reaction score
0
Και επιπλέον το PIP που εχουν ειναι σαν αυτο της Samsung δλδ εχεις PIP μονο μεταξυ για π.χ. dvd κ tv ή εχει 2 δέκτες κ εχεις το κλασσικο PIP που ολοι ξέρουμε?

Reaction score
0
Τα 100Hz αξίζουν κυρίως σε ποδόσφαιρο καθώς επίσης σε γρήγορες σκηνές.Το ΡΙΡ είναι σαν της σάμσουνγκ.Για το κλασσικό θες 2 δέκτες που δεν έχουν οι σόνυ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Αγορά 32' κ 1000euro Budget

Ta 100HZ δεν εχουν σχεση με την κινηση μα με την σταθεροτητα της εικονας (τρεμοπαιγμα) και οντως αξιζει το κατι παραπανω

Reaction score
0
Μαλιστα!
Ευχαριστω πολύ παιδια για τη βοηθεια σας.
Απο αυτα που διαβασα λοιπον μαλλον προσανατολιζομαι για την S3000 εκτοσ κ αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του κ παει η D3000 στο χιλιαρικο μεσα στις επόμενες μέρες.
Θα ανεβασω μετα την αγορα photos για να "καμαρώσετε"!

Reaction score
0
Λοιπον πριν απο λίγο γυρισα απο Mall κ απο Mediamarkt.
Ειδα αρκετες τηλεορασεις μπορώ να πω κ κατέληξα σε δυο (ισως δηλαδη σε δυο) .
Το ισως εχει να κανει με τον αν μου πειτε οτι η Sharp ειναι καλυτερη τοτε θα κανω το πορτοφολι μου πετρα κ θα την τσιμπίσω.Αν μου πειτε ειναι ισαξια της Sony τοτε θα παρω τη Sony.
Κατεληξα λοιπον στην Sony KDL-32D3000E κ στην SHARP LC-32RD2E.
Η Sharp εχει 10000:1 αντιθεση ενω η sony 8000.
Η Sharp εχει 4ms response ενω h sony 8.
H Sharp εχει 2 χρονια εγγυηση ενω η sony 1.
To θεμα ειναι οτι κ οι δυο που τις ειδα ηταν σχεδον ισαξιες σε εικονα.Η μια υπερτερουσε για παραδειγμα στο λευκο ενω η αλλη στο μπλε κτλ...
Απο καθαροτητα εικονας (με την παραδοχη βεβαια οτι στην ουσια δεν παιρνουν την ιδια ποιοτητα σηματος απο αυτα τα καλωδια που εχουν στα μαγαζια) ηταν σχεδον ιδιες.
Αυτο ομως που με ξενερωνε υπερβολικα στην Sharp ήταν το μενου της που εμοιαζε να εχει γινει copy paste απο μενου Amstrad!!!
Τωρα απο τιμες η Sony ειναι στα 1100 κ η Sharp στα 1180!
Sharp http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=168788
Sony http://www.electroptica.gr/view_pro...b2fe9&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f
Ακουω λοιπον τις αποψεις σας κ αναμενω!

Reaction score
0
Λοιπον παρηγγειλα την Sony την D3000.
Ειπα να τελειωνω γιατι ανεβηκα στην τιμη κ αν το εψαχνα κ αλλο θα ανεβαινα κ αλλο!
Την παρηγγειλα απο electroptica με αντικαταβολή.
Το καταστημα αυτο ειναι στη Λαρισα? Εχει παραγγειλει κανεις απο εκει? Ποιες ειναι οι εμπειριες του?
Αν εχουμε ιστοριες να ξερω να το ακυρωσω!

Reaction score
0
Έχουν αγοράσει αρκετοί από το άλλο φόρουμ με άριστες εντυπώσεις!!Κράτα μας ενήμερους όταν έρθει για εντυπώσεις

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster