Βοήθεια αξίζει απο 32->37 Full HD ;

Reaction score
0
Εδω και λίγους μήνες είμαι κάτοχος μιας Toshiba 32WLT68. Δεν μπορω να πώ ότι έχω κάποιο πρόβλημα με την TV (100hz, 3hdmi, ONKYO ηχεία, DVB-T...) αλλά μιας και τελικα θα μπει σε ενα χώρο με απόσταση θέασης κοντά στα 3 μέτρα λέω η Toshiba να πάρει το δρόμο της πώλησης και να την αντικαταστήσω με μια 37αρα. Το θέμα είναι να επιλέξω μια HD ready, ή FULL HD ; Θα δώ διαφορά ή μάλλον σε αυτό το μέγεθος το Full HD δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω ;
Επίσης με βάση τα παραπάνω ποιές 37αρες θα μου προτείνατε για χρήση με DVD, PS3 blu-ray, Homecast HDTV Sat receiver και ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Νομίζω ότι μέχρι 1.500 είναι ένα πολυ λογικό ποσό.
Θα προτιμούσα όμως προτάσεις απο τηλεοράσεις που τις έχετε στο σπίτι και όχι κάτι που είδαμε σε μια έκθεση. Εχω δει πολές σε καταστήματα αλλά ξερω οτι αλλιως βλέπεις κάτι εκει και αλλιώς στο σπίτι.
Και επίσης θέλω να έχει καλό μαύρο.

Reaction score
1
Απάντηση: Βοήθεια αξίζει απο 32->37 Full HD ;

Καλό μαύρο θα πάρεις από plasma σίγουρα , αλλά 1080p και plasma δεν υπάρχουν ... Δεν θεωρώ απαραίτητο το 1080p ... Εαν το θέτεις έτσι το θέμα υπάρχει η panasonic px70 που την έχω δει τόσες πολλές φορές που τρελαίνομαι !!!

Reaction score
0
Ναι εντάξει, αλλά δεν βρήκα κάποιο κατάστημα που να πουλά την Panasonic 37PX70 που έχει κάνει πάταγο στο εξωτερικό. Γιατι έτσι Panasonic ??? (ακόμα δεν ξεστόκαρες τις PV45 ? ) Οπότε η LCD είναι μάλλον μονόδρομος.
Το βασικο θέμα όμως είναι αν αξιζει να περάσω απο 32 σε 37". Ο χώρος μου δυστυχως δεν επιτρέπει μεγαλύτερο μέγεθος.

Reaction score
1

Οσο πιο μεγάλο τόσο καλύτερα , αυτό όσον αφορά πηγές DVD , pc , BR . HD-DVD , για τα ελληνικά κανάλια σε μία 15άρα και πιο μικρή αν μπορείς ...

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Βοήθεια αξίζει απο 32->37 Full HD ;

Καλό μαύρο θα πάρεις από plasma σίγουρα , αλλά 1080p και plasma δεν υπάρχουν ... Δεν θεωρώ απαραίτητο το 1080p ... Εαν το θέτεις έτσι το θέμα υπάρχει η panasonic px70 που την έχω δει τόσες πολλές φορές που τρελαίνομαι !!!
Διευκρίνιση:
1080p Plasma υπάρχουν. 37ρες 1080p Plasma δεν υπάρχουν.

Reaction score
1

σωστά unforgiven , ξέχασα να το δώσω το συνδυασμό ...

Από 42 ίντσες έχουμε 1080p εαν θυμάμαι καλά ...

Reaction score
0
Αν κατάλαβα καλά μου προτείνετε 37" plasma.
Εντάξει αλλα ποια, απο πού και πόσο ?

Reaction score
1

οι panasonic φαίνεται να έχουν εξαντληθεί;! Δεν μπορώ να προτείνω άλλη , διότι η panasonic είναι αυτή που μου άρεσε !

ΥΓ κοιτάω και ξανακοιτάω στην ιστοσελίδα της panasonic , αλλά δεν έχει την καλή τηλεόραση σε 37 ίντσες !!! μόνο σε 42 ...

Reaction score
0
Tελικά το ερώτημα παραμένει :
Για θέαση απο 3 μέτρα περίπου,
Αξίζει να πάω απο 32hdready σε 37 Full HD ???

Reaction score
1

SIZE DOES MATTER , αλλά επίσης ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ , ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ... Ζυγίζεις και κάνεις , δεν μπορούμε να διαλέξουμε για σένα ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βοήθεια αξίζει απο 32->37 Full HD ;

Νομίζω ότι μέχρι 1.500 είναι ένα πολυ λογικό ποσό.
Θα προτιμούσα όμως προτάσεις απο τηλεοράσεις που τις έχετε στο σπίτι και όχι κάτι που είδαμε σε μια έκθεση. Εχω δει πολές σε καταστήματα αλλά ξερω οτι αλλιως βλέπεις κάτι εκει και αλλιώς στο σπίτι.
Και επίσης θέλω να έχει καλό μαύρο.
Εγώ για να σου πώ την αλήθεια έχω την Panasonic 32LX60F και βλέπω από τα 3-4 μέτρα........και το σκέφτομαι πολύ για να την αλλάξω........πόσο μάλλον αν είχα την Toshiba σου που είναι 100Hz, έχει DVB-T και 3 hdmi......παρόλα αυτά με 1.500Ε υπάρχουν αρκετά καλές 1080p(LCD) στις 37".....:happy_4:

Reaction score
0
Ενοείς να πάς-πάμε σε μεγαλύτερη. Σωστά ? Την TV την πήρα ενω είχα ήδη ξεκινήση μια ανακαίνιση στο σπίτι και προσωρινα μπήκε σε ένα δωμάτιο και έβλεπα στα 2 περίπου μέτρα και μου φαινόταν μεγάλη στην αρχή αλλα μετα μια χαρά. Τώρα που διαμορφώνεται σιγα σιγα το καθιστικό βλέπω να κάνω θέαση απο τα 3-3.5 μέτρα εξου και προβληματισμός.

Reaction score
0
Να πω και τη αλήθεια με τις προσφατες μειώσεις τιμών της Sony στο PS3 εγινα κάτοχος ενος PS3 -60GB και φυσικά άμεσα έπεσε το πρώτο Blu ray πάνω. Φυσιολογικά και βλέποντας τα χαρακτηριστικά του δίσκου (1920Χ1080p) η σκέψη για αλλάγη της 32 σε μιας 37" Full HD ήρθε άμεσα. Ο χώρος μου δυστυχώς δεν επιτρέπει TV μεγαλύτερη απο 92-93 cm πλατος.
Το θέμα είναι
ΘΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ???

Reaction score
0
Λοιπόν μόλις πήρα απάντηση απο Panasonic σχετικά με την plasma 37PX70.

"
TO ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ 37” ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ LCD ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΧ-37LZD70F
Τηλεόραση LCD 37" - Full-HD (Πλήρους Υψηλής Ευκρίνειας) - Ανάλυση 1920x1080 pixels - Eνσωματωμένος δέκτης DVB-T (Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης) - Τεχνολογία V-real Pro 2 - Aντίθεση 8.500:1 - Έξυπνος ελεγκτής σκηνής (για βέλτιστη μείωση θορύβου ανά σκηνή) - Εξελιγμένη 3D διαχείριση χρώματος - Έλεγχος Sub-pixel - 2 x HDMI - Eίσοδος PC - VIERA Link - Σύστημα ήχου V-Audio - Υποδοχή κάρτας SD/SDHC (HD-JPEG viewer) - Προβολή εικόνας και teletext σε δύο παράθυρα (PAT) - Nέα συμπαγής και κομψή σχεδίαση 1849€
"
....
Σαν λίγο ακριβή μου φαίνεται...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef