Ποσο ευκολα "καις" μια συσκευη?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Με αφορμη τα τελευταια κατορθωματα των αδερφων Καρβουνα...εε...Τσαρουχα μιλουσα με τον ΚΚ και δικαιολογημενα εθεσα το παρακατω ερωτημα:
Τοσα χρονια στο κουρμπετι εχω κανει και εχω κανει λαλακιες αλλα μηχανημα δεν καταφερα να καψω ποτε.Πως τα καταφερνουν μερικοι?

Και τοτε ο πανμεγιστος αρχισε να μου αναλυει την διατριβη του περι ειδικων ικανοτητων και Θειων Δωρων.
Δυστυχως εκεινη την στιγμη οδηγουσα και καθως κοντεψα να γινω κομματια απο τα γελια τον παρακαλω να μας αναπτυξει με καθε λεπτομερεια τις ειδικες ικανοτητες που χρειαζεται κανεις για να καψει μια συσκευη.
Αλλες γνωμες ειναι ευπροσδεκτες για να συμπληρωσουμε το παζλ

Θα ηθελα να κλεισω τουτο το αρχικο μηνυμα με μια χθεσινη φραση-κλειδι του Κωσταυτια η οποια ελπιζω πως θα μας βοηθησει να κατανοησουμε καλυτερα το θεμα:
Εχεις καμια γερη συσκευη?Για στειλε μου την επανω και σου εγγυωμαι πως σε ενα λεπτο δεν θα εχει μεινει ουτε ποτενσιομετρο...

Reaction score
62
Εγώ έχω καταφέρει να κάψω αποκωδικοποιητή της Nova, ένα netmod isdn του ΟΤΕ και καμιά 7αριά τροφοδοτικά για pc!!!

Reaction score
1
Εγω μονο τρεις σκληρους δισκους, ενα τροφοδοτικο για pc, καμια 10αρια ρολογια (η αδυναμια μου οταν ημουν πιο ... μικρος!! και μαθαινα!!!) καμια 5αρια ραδιοφωνακια (σκαλιζοντας τα!!) ευτυχως ψιλοπραματα δηλαδη!:cool_4:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Ποσο ευκολα "καις" μια συσκευη?

Εγω μονο τρεις σκληρους δισκους, ενα τροφοδοτικο για pc, καμια 10αρια ρολογια (η αδυναμια μου οταν ημουν πιο ... μικρος!! και μαθαινα!!!) καμια 5αρια ραδιοφωνακια (σκαλιζοντας τα!!) ευτυχως ψιλοπραματα δηλαδη!:cool_4:

μ αυτο το nickname ....μαλλον κατι μας κρυβεις!:happy_9:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Ποσο ευκολα "καις" μια συσκευη?

Εγώ έχω καταφέρει να κάψω αποκωδικοποιητή της Nova, ένα netmod isdn του ΟΤΕ και καμιά 7αριά τροφοδοτικά για pc!!!
Αυτά φίλε μου δε χρειάζεται να τα κάψει κανείς, τα καταφέρνουν μόνα τους (ειδικά τα netmod).:pc:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Ποσο ευκολα "καις" μια συσκευη?

Eγω, μετα την μετακομιση εκαψα ενα σκανερ.Αντι να βαλω το δικο του τροφοδοτικο των 9v ,εβαλα ενα που εμοιαζε των 30v .χαχαχαχαχα!

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Ποσο ευκολα "καις" μια συσκευη?

Αυτά φίλε μου δε χρειάζεται να τα κάψει κανείς, τα καταφέρνουν μόνα τους (ειδικά τα netmod).:pc:
Με λίγο σπρώξιμο απο τη ΔΕΗ!!!!:happy_9:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος