H Πινδος,η High End KAI TO KAKO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ (Α Non Smoking Thread)

Reaction score
5
Διάλεξε επιτέλους κοπέλα μου....

ή αυτόν

ή αυτόν!

Αμάν πια! :happy_9::happy_9::happy_9:

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.872
Ρε συ Γιώτα, βαλτή είσαι τώρα; Είπαμε, έκανα λάθος στον αφρό. Την άλλη φορά θα είμαι εμφανίσιμος. Ντρέπομαι, αλλά και τί να κάνω...

(Έπρεπε να σας "την πω", για βγάλετε την κοπέλα μια φωτό της προκοπής)...

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
τωρα μεταξυ μας ημιθεε μου, γιατι μου αρεσει να λεω την αληθεια δεν εφταιγε ουτε ο φακος ουτε αυτος που εβγαζε φωτογραφια....η κοπελα αλλαξε και συνεχιζει να αλλαζει...:cool_4:

Reaction score
0
οτι θα κατέβαινα στην Αθήνα για να βρεθώ στην Πίνδο, αυτό δεν το περίμενα.

Εύγε στον Λάμπρο για την οργάνωση. Του χρόνου φίλε και λίγο παραπάνω να παίξουμε και καμιά ρουλέτα. :happy_8:

Χάρηκα που γνώρισα παιδιά που δεν τα είχα ξαναδεί:

Τον Alex - x-fader - call me sexy beast :cool_4:

Τον Σπύρο Μπλάτσιο - τον εκ Κατερίνης :happy_4:

Τον Κώστα Φ. με την κα Φ. από την αιμοβόρο μεγαλόνησο :crazy_3:

Την Lady Ψείρα την οποία ευχαριστώ για το πουράκι που μας προσέφερε για το πείραμα στο βιβλίο του Τσάρου. :smoking_2:

Τον Κώστα Κόγια - μοντέλο για σαμπουάν της wella, (αλλά μην το πιείτε, λουστείτε!!!!!!!) :bravo:

επίσης:
Τον κο Βασίλη Τσαντούλη (δε μου επιτρέπεται ο ενικός λόγω ηλικίας, καταλαβαίνεται κύριε Τσαντούλη).

Χάρηκα που είδα ξανά τους γνωστούς άγνωστους ρεμαλήτες, όπως και τον Αντρέα Καφάτο, κι ας τον ήθελαν οι φήμες κλινήρη λόγω γήρατος. Ο άνθρωπος μια χαρά φαινόταν!!!!!!!!!!!

Το γέλιο περίσσεψε για άλλη μια φορά (Τόλη άνοιξε την πόρτα, χτυπάνε)..

Να το ξανακάνουμε σύντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bravo: :bravo: :bravo:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.542
Απάντηση: Re: H Πινδος,η High End KAI TO KAKO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ (Α Non Smoking Thread)

Να το ξανακάνουμε σύντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bravo: :bravo: :bravo:
Αν εννοείς την έκθεση Hi End, δεν μπορούμε σύντομα.
Αν όμως εννοείς (που αυτό θα εννοείς) το φαγοπότι, ναι θα το κάνουμε σύντομα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.542
Απάντηση: H Πινδος,η High End KAI TO KAKO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ (Α Non Smoking Thread)

Αλήθεια, σας το είπα ότι στο ξενοδοχείο που είμαστε, στο ασανσέρ για 5 άτομα μπήκαμε οι 3 και βάρεσε συναγερμό για υπεφόρτωση;
Νομίζω ότι το συνηθισμένο σε όλα τα ασανσέρ "το βάρος κάθε ατόμου υπολογίζεται σε 75 κιλά" πρέπει να αναθεωρηθεί.
Κατοχή έχουμε; Άκου 75 κιλά το άτομο. Που ζούμε;

Reaction score
62
Re: Απάντηση: H Πινδος,η High End KAI TO KAKO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ (Α Non Smoking Thread)

Αλήθεια, σας το είπα ότι στο ξενοδοχείο που είμαστε, στο ασανσέρ για 5 άτομα μπήκαμε οι 3 και βάρεσε συναγερμό για υπεφόρτωση;
Νομίζω ότι το συνηθισμένο σε όλα τα ασανσέρ "το βάρος κάθε ατόμου υπολογίζεται σε 75 κιλά" πρέπει να αναθεωρηθεί.
:respect: :respect:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: H Πινδος,η High End KAI TO KAKO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ (Α Non Smoking Thread)

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Γεια σου Μιχαλη απιστευτε!!! :respect:

Reaction score
0

Μακηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδες και με ενα δακτυλο αν θες???? :cool_11:

:respect: :respect: :respect:
δεν πληκτρολογεί βρε Κώστα.. υπαγορεύει!!!!!!! DIDACTA !!!!! :cool_11: :cool_11:

Reaction score
5

δεν πληκτρολογεί βρε Κώστα.. υπαγορεύει!!!!!!! DIDACTA !!!!! :cool_11: :cool_11:
No, no Didacta. Είναι το νέο συστημα Spresvata. Έχεις δίπλα σου έναν ανήλικο θάμνο ο οποίο πληκτρολογεί υπερβολικα γρήγορα :smoking:

Reaction score
0
:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :happy_4: :happy_4: :bravo:

(υπάρχει και το κόλπο να μιλάς με φατσούλες:happy_6: )

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: H Πινδος,η High End KAI TO KAKO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ (Α Non Smoking Thread)

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Είστε απίστευτοι όλοι λέμε!!!

(Φάνη μου γειά σου, :happy_4: τι κάνεις; :crazy_3: )

Reaction score
0

Είστε απίστευτοι όλοι λέμε!!!

(Φάνη μου γειά σου, :happy_4: τι κάνεις; :crazy_3: )

Μάλλον σε μένα πάει η παρενθεσούλα:crazy_3: .....καλα είμαι:cool_4: κοριτσακι εσυ????

(Θάνη, ή Thanny, ή Αθανασία)
απλά εσύ θα μου φέρεις δώράκι και των θεοφανίων....χιχιχιχιχιχιχιχι:cool_11: :cool_11:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: H Πινδος,η High End KAI TO KAKO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ (Α Non Smoking Th

Μάλλον σε μένα πάει η παρενθεσούλα:crazy_3: .....καλα είμαι:cool_4: κοριτσακι εσυ????

(Θάνη, ή Thanny, ή Αθανασία)
απλά εσύ θα μου φέρεις δώράκι και των θεοφανίων....χιχιχιχιχιχιχιχι:cool_11: :cool_11:
χαχαχαχαχα!!! καλά Φάνη έγραψα? Πωπωωωω!!! ξάνθυνα τελείως λέμε!!!

Μίλαγα σε έναν συνάδελφο παράλληλα όταν έγραφα το μήνυμα που τον λένε Φάνη και έτσι έγραψα και εσένα... :cool_11: :cool_11:

Καλά είμαι και εγώ, η μικρή σας τι κάνει; :crazy_3: :crazy_3:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab