Ρόζ Φωτοτύπος

Reaction score
0
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ χαχχαχααχχαχχαχααχααχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχχααχχαχα

Reaction score
4
Και μια σκηνη απο το παραμυθι ...

Και ξάφνου εκει στο λιγοστο φως που με δυσκολία πέρναγε από τον φεγγιτη, μια φιγούρα ξεπροβάλει… Μια φιγούρα ενός πουλιου. Δυσκολο να πει κανεις με τι μοιάζει…
Χωρις να μπορει να διακρίνει καλα την φιγουρα φυσάει τον καπνο μεσα από τα λιγοστα του δόντια και αναρωτιέται … Μα τι πουλι είναι αυτό και πως μπήκε από τον φεγγίτη?

Σφίγγει τις γροθιες του και ευθυγραμμίζει την ματια του στην φιγουρα. Συγκεντρώνεται λιγο και ναι ! Επιτελους το αναγνωρίζει. Είναι το γλυκο πουλι της νιότης !!! Η όχι … Μχμμ .. Σκέφτεται λιγο και αναρωτιέται… Αποκλείεται να είναι της νιότης διότι εγω ουδεμία σχέση εχω με αυτήν.

Η φιγούρα σιγα σιγα αρχισε να χάνεται στο αμυδρό φως. Το ιδιο και οι ελπίδες του.
Σιγα σιγα τα μάτια του αρχισαν να βαραίνουν. Δεν μπορουσε να τα κρατήσει άλλο ανοιχτα… Η ησυχία μεσα στο κελι ηταν τοσο εκνευριστική. Προσπάθησε να μην τον παρει ο υπνος ανάβοντας ένα τσιγαρο …

Η ωρα ηταν πλέων 12 το βράδυ. Μια φωνή πανω από τον φεγγίτη ακούγεται . Ψιτ φιλε, φιλε με ακούς ? Μηπως σου βρίσκεται κανα τσιγαρο?
Ανοιξε αμεσως τα ματια του και ετρεξε γρηγορα προς την μερια της φωνής λέγοντας... Συγνωμη φιλε αλλα δεν καπνίζω. Το εχω κοψει εδώ και χρόνια.

Η φωνη σταμάτησε να ακούγεται και την θεση της πηρε ο ήχος των βημάτων της καθως αποχωρούσαν από τον φεγγιτη.
Την τύχη μου μεσα σκέφτηκε !!! Ισως αν δεν το ειχα κόψει το αναθεματισμένο, και ειχα να του προσφέρω ενα, να μπορουσα να του πιασω την κουβενατα για να μαθω τι είναι εδώ και πως βρεθηκα …

Δεν θα το μαθω ποτε σκέφτηκε και κοίταξε το πεσμένο περίστροφο στο πάτωμα…
Παραξενες σκεψεις αρχισαν να επισκέπτονται το μυαλό του… Σκέψεις που θα του έκαναν κακο …[/quote]

ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ !!! :cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
3
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Μπράβο Τέρη.
Έβαλες τα πράματα στη θέση τους :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χμ... ε, καλό. :happy_9: :cool_11::cool_11:
HCM άμα σε πιάσω θα σε αγαπήσω σφόδρα κι εσένα και τον άχρηστο που σου γράφει τα κείμενα... :mad_3: !@#$%^&*()

Reaction score
0
HCM άμα σε πιάσω θα σε αγαπήσω σφόδρα κι εσένα και τον άχρηστο που σου γράφει τα κείμενα... :mad_3: !@#$%^&*()

φωτο και κείμενα είναι του Τερη..
πιάσε τώρα ένα σκέτο να κάψουμε!!!!!!!!!!!

Reaction score
4
HCM άμα σε πιάσω θα σε αγαπήσω σφόδρα (Ειχες την ευκαιρια σου το προηγουμενο Σαβ/κο και την εχασες! :happy_8:) κι εσένα και τον άχρηστο που σου γράφει τα κείμενα... :mad_3: (Ο αχρηστος στην πολη σου μενει. Τι το λες και δεν το κανεις? Τα κειμενα τα γραφω εγω. Αν ειναι να τον αγαπησεις να τον αγαπησεις μονο για τις φωτο σου, που μου εστειλε. :cool_11:)
.

Reaction score
0
αυτό πάλι το μυστήριο με τις φωτογραφίες δεν το κατάλαβα.. πότε ήταν στο κινητό μου, πότε βρέθηκαν στο pc κι από κει έκαναν "φτερά".... ένας Θεός το ξέρει μόνο!!!!!!!!!! :crazy_3:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523