ΑΓΟΡΑ PS3

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του AVSITE.
Θέλω τη βοήθεια σας για την αγορά ps3 made in japan με 60GB.
Που θα βρώ τη καλύτερη τιμή της ελληνικής αγοράς;
Τι παίζει με τη sony-hellas σε περίπτωση ζημιάς;

Reaction score
4
Για ριξε μια ματια στα Media Mrkt γιατι τα 60αρια εξαντλουνται με γρηγορο ρυθμο και πολλα sites που ηξερα οτι εχουν , εχουν αποσυρει το 60αρι απο τις σελιδες τους.
Εδω μια καλη προσφορα για μενα.
http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS3.00072
Φευγει το 40αρι σαν ζεστο ψωμι και τα 60αρια δεν αντικαθιστανται με καινουργια γιατι η παραγωγη για το 60αρι δεν θα προχωρησει αλλο , αλλα την θεση του θα παρει το καινουργιο 80αρι.

Τωρα οσο αφορα το Made Japan δεν μπορεις σε καμια περιπτωση να εισαι σιγουρος και πρεπει εκεινη την στιγμη να το κοιταξεις απο το κουτι γιατι πολλα μαγαζια φερνουν και japan και Korea.
Για το service (φτου κακα:happy_8:) λογικα υπαρχει αμεση αντικατασταση.
Δεν υπαρχει ενημερωση απο το κοσμο γιατι δεν εχει βγαλει καθολου προβληματα η κονσολα. :cool_4:

Reaction score
49
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PS3

Made in Japan, σχεδόν απίθανο!!
(περιμένω μερικούς μήνες για να πουλήσω το δικό μου ως συλλεκτικό....:cool_11: :cool_11: )

Πιθανότερο να είναι made in China...

Λόγω εορτών, πιθανότατα να βρεις καμία καλή προσφορά (πιθανότατα με extra παιχνίδια και 2ο Sixaxis ή ακόμα πιθανότερο άλλης εταιρίας)
Βέβαια πολλές προσφορές μάλλον θα είναι "προσφορές"- κράχτες για να επισκευθείς τα καταστήματα και τελικά να ακούσεις "πόσο άτυχος είστε...Πριν από λίγο τελείωσαν τα κομμάτια της προσφοράς"

Reaction score
7.110
Σε μεγαλο καταστημα στο αεροδρομιο πριν δεκα μερες ειχα δει τουλαχιστον 30 απο αυτα (τα 60αρια εννοω) με τιμη 550 ευρω.

Reaction score
8
Προχθές εκεί που πήγα να βάλω dvd στο 60άρι και δεν το αναγνώριζε καν.
Έβαλα cd, τα ίδια, έβαλα παιχνίδι τα ίδια.

Το άφησα να "κρυώσει" κανα 2ωρο και πάλι τίποτα.
Πήρα τηλέφωνο τη Sony και μου είπαν να το πάω στο Χαλάνδρι στο service
με την απόδειξη αγοράς και θα αντικατασταθεί με άλλη.

Έτσι έγινε, μου έδωσαν άλλη κονσόλα αλλά όση ώρα περίμενα εκεί, πρέπει να ήρθαν 3-4 για τον ίδιο λόγο και στο τηλέφωνο απαντούσαν συνέχεια για τις αντικαταστάσεις του ps3.

Σε ερώτησή μου τι θα γίνει αν ξανακολλήσει μου είπαν να το ξαναπάω γι' αλλαγή και αν ξανακολλήσει όταν θα έχει λήξει η εγγύηση ?

Ουδέν σχόλιο.Δεν ήξεραν.Την επομένη πάντως που θα ξανακολλήσει θα ζητήσω τα χρήματα πίσω και είδομεν.

Reaction score
4.485
τα φτηνιάρικα drive είναι παθογένεια όλων των κονσολών!
το ps2 μετά από ένα χρόνο έπαψε να αναπαράγει dvd!!!
τα cd τα διαβάζει μόνο όρθιο!!!!!!!!

Reaction score
0
Πρίν λίγες μέρες το πήρα το 60άρι με 2 παιχνίδια και δεύτερο ασύρματο στα 550 σε 24 άτοκες!!!
Στον Κ"αλ"ώβολο!!!
Δώρο, το hdmi καλώδιο.

Reaction score
0

Φίλε μου PS3 made in Japan μόνο εγώ κι ο Δημητρόπουλος έχουμε.....:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :crazy_3:........τώρα όλα είναι made in China......και το μοντέλο των 40GB και όσα των 60GB έχουν απομείνει.....πάντως θα βρείς διάφορες προσφορές και με τα δύο μοντέλα......η πιο καλή προσφορά είναι το Value Pack που περιέχει το μοντέλο των 60Gb με δεύτερο sixaxis μαζί με τα Motorstorm και Resistance στην τιμή των 560Ε......:happy_4:

Reaction score
0

Φίλε μου PS3 made in Japan μόνο εγώ κι ο Δημητρόπουλος έχουμε.....:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :crazy_3:........τώρα όλα είναι made in China......και το μοντέλο των 40GB και όσα των 60GB έχουν απομείνει.....πάντως θα βρείς διάφορες προσφορές και με τα δύο μοντέλα......η πιο καλή προσφορά είναι το Value Pack που περιέχει το μοντέλο των 60Gb με δεύτερο sixaxis μαζί με τα Motorstorm και Resistance στην τιμή των 560Ε......:happy_4:
Γιαννη ειμαι και εγω made in japan η τουλαχιστον εκει λεει οτι φτιαχτηκε!!!!"happy_1"

Reaction score
0

Γιαννη ειμαι και εγω made in japan η τουλαχιστον εκει λεει οτι φτιαχτηκε!!!!"happy_1"
Γαμώτο......νόμιζα πως είμασταν οι μόνοι....."happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1"

Reaction score
0
Σε πιο μαγαζί του Κ"αλ"ώβολου το αγόρασες;
Αγία Παρασκευή. Το hdmi δεν παίζει γενικά ως δώρο. Λόγο γνωριμίας μου με διευθυντή συναίβει.

Reaction score
0
Και γώ όσο πιο Japan δεν γίνεται αφού αγοράστηκε στις 18/11/2006 (την επόμενη της κυκλοφορίας του στην Ιαπωνία αν θυμάμαι) από το γιαπωνέζικο Ebay...

Reaction score
0
Και εμένα σχιστομάτιδες το έφτιαξαν.
Κίνα.
Παίζει ακόμη πάντως.:cool_1:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.042
Members
38.525
Νεότερο μέλος