Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Ρε Νικόλα τι νόημα έχει αυτή η συζήτηση ;;;;;;;;:mad_3:
Ρώτα τον Θεοφιλάκο που φαγώθηκε να μάθει πόσο χρονών είμαι και με τι ακούω.

...

Reaction score
0
Κυριε Τσαντουλη,

Δεν αμφισβητω τιποτα απο αυτα που ειπατε, και μαλιστα στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σας..

Δεν επεδιωξα ποτε η συζητηση να παρει αυτη την μορφη..αλλοι με εθιξαν επανειλλημενως..

Τελος παντων θα πω το εξης:

Οι τεχνικες γνωσεις βοηθουν σαφως αλλα επι της ουσιας δεν εχουν καμια σχεση με την μουσικη..Θεωρω πολυ ειδικοτερο πανω στο high end εναν μουσικο απο τον καλυτερο τεχνικο του κοσμου..

Και πιστεψτε με ξερω πολλους κουφους τετοιους..

Reaction score
0
Ανεμελε επειδη το μυριστηκα οτι εισαι καινουργιος, προσεξε πολυ καλα φιλε μου..

Οσο για μενα μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα...

Μου εχουν ψησει το ψαρι στα χειλη 2 χρονια τωρα...

Και εσυ ΤΟΥΡΚΟΣ θα γινοσουνα!

Reaction score
250
Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Λοιπόν !

Υποτίθεται ότι είμαστε χομπίστες του καλού ήχου και της

μουσικής και καθόμαστε εδώ πέρα και τρώμε την μέρα μας πάνω στο

πληκτρολόγιο!

Εγώ πάντως πάω να ακούσω μουσική και να "ψάξω" κάτι πολύ

ενδιαφέροντα ηχεία που έπεσαν στα χέρια μου !

Σας συνιστώ να κάνετε το ίδιο !!!! :cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αυτοί που έχουν τρανζιστοράκι τι να κάνουν Βασίλειε, να πάνε για τζόγκινγκ?... :happy_9:

Reaction score
1.844
Re: Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Παρακαλώ να ηρεμήσουν όλοι και να γράφουν μόνο αν έχουν να πουν κάτι το πραγματικά σημαντικό !

Και κυρίως να διαβάζουν όλοι σχολαστικά εκείνα τα

post που τυχαίνει να έχουν κάποιο ουσιαστικό περιεχόμενο !
Αυτό λέω, αλλά ποιός ακούει.
....... Όσο για τα μέλη που στήριξαν τον musiclover σαν χαρακτήρα, προφανώς δεν έχουν διαβάσει όλα τα μηνύματα. Ούτε αυτό:
Κυριε ανεμελε,

εγω δεν ξεφυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν...
Τι τυφλες και κουραφεξαλα...
αλλά ούτε κι' αυτό:
Ωραια κυριοι,

Επειδη το κακο σας εχει παραγινει, κι επειδη ο καθε συμπλεγματικος, τυχαρπαστος, ασεβης και ασχετος με τον χωρο του high end καθεται και ασχολειται .....
Που είναι κι' αυτό με το οποίο ξεκίνησε την παρέμβασή του, δείχνοντας ότι δεν το έκανε επειδή έχει κότσια, αλλά γιατί νευριάζει εύκολα και παραφέρεται ακόμα πιο εύκολα.
Αν αυτά αποτελούν απόδειξη σοβαρότητας, ήθους και ευγένειας, τι να πω, δεν έχω λόγια. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ, είστε αναξιόπιστοι. Τελεία και παύλα.
Και δεν εννοώ ανάκληση σε ότι έχει σχέση με την ποιότητα των συσκευών που πουλάει, που έτσι κι' αλλιώς δεν είναι απ' την αρχή το θέμα της κριτικής. Το θέμα είναι οι αντιφατικές του απόψεις, ή μάλλον η αντιφατική διαφημιστική τακτική του.
Εννοώ ανάκληση σε ότι αφορά το επίπεδο του κυρίου, αν μπορείς να το πεις κι' έτσι.
Ανακαλέστε για να μην καείτε μαζί με τα ξερά. Ο κύριος δεν έχει επίπεδο. Μην βάζετε σε αμφισβήτηση και το δικό σας, παρά τις ευγενείς προθέσεις που σας αναγνωρίζω.

Reaction score
1.844
Πάντως, αυτό που αποκρύπτουν επιμελώς ΟΛΟΙ οι κατασκευαστές, φωτό δηλ των συσκευών τους απο πάνω, με βγαλμένα τα καπάκια, δεν το βλέπω να βλέπουμε.
Και μάλλον δεν ήταν τελικά "δάκτυλος".:smoking:

Reaction score
5
Εγω παντως εμεινα με το παραπονο...
Ποιος ειναι επιτελους ο "δακτυλος"?
Κι εγώ όσο διαβάζω τόσο μένω με το παράπονο αλλά...

Δεν πειράζει. Την υγεία μας να έχουμε κι ας ακούμε και από τα ηχεία του PC :happy_9:

Reaction score
1.844
Να το επαναλάβω, γιατί η επανάληψη είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως.
Πάντως, αυτό που αποκρύπτουν επιμελώς ΟΛΟΙ οι κατασκευαστές, φωτό δηλ των συσκευών τους απο πάνω, με βγαλμένα τα καπάκια, δεν το βλέπω να βλέπουμε.
Έτσι θα δούμε τι έχει αλλάξει, ανάμεσα στις δυό συσκευές και μειώθηκε τόσο δραστικά το κόστος. :happy_9:

Reaction score
1.844
Επειδή είμαι άσχετος με τον χώρο του hi end θα σας υπενθυμίσω κατι απλό. Και απευθύνομαι στους εμπόρους.
Ο πελάτης που δεν γνωρίζει αλλα επιθυμεί να δαπανήσει ένα σεβαστό πόσο για να εισέλθει στο χώρο του hi end, με αυτά που θα διαβάσει εδώ σε αυτό το thread, το μόνο που θα καταλάβει, είναι ότι δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε καμία μέτρηση και σε καμία αναφορά μηχανήματος, από κανένα περιοδικό όπως και από κανένα site.

To να υπάρχει ριζική διαφωνία απο άτομα του χώρου για το πώς παίζει ένα ηχείο η ένα μηχάνημα το μόνο που δημιουργεί στον υποψήφιο αγοραστή είναι αμφιβολίες και ίσως αυτές οι αμφιβολίες τον αποτρέψουν από την τελική του αγορά.
Θα έχεις την απάντηση μόλις ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ούτε έμπορος είμαι, ούτε reviewer, ούτε άνθρωπος του χώρου.
Αλλά νομίζω πως μπορώ, με απλά λόγια, να σου δείξω πως δεν υπάρχει μύθος στο hi-fi, γιατί η απόδοση είναι μετρήσιμη.
Απλά τα εργαλεία μέτρησης είναι ακριβά και δεν μπορεί να τα έχει ο καθένας σπίτι του. :happy_4:

Reaction score
1.844
Άραγε ψάχνει για φωτογραφίες, ή έγινε το άλλο;
Κατάφερε ο στραβός,
Ρε ανεμελε μπες στο site μου www.musiclover.gr να κανεις μια βολτουλα να ξεστραβωθεις για τα εργαλεια που διαθετουμε ....
ο πανάσχετος,
Ανεμελε εσυ δεν εισαι απλα ασχετος εισαι πανασχετος
να ποτίσει τον ειδήμονα τουμπεκί ψιλοκομένο;
Θα δείξει! :p

Reaction score
0
Ανεμελε η μουσικη δεν ειναι μετρησιμο μεγεθος...

Πλανασαι οικτρα..

Επισης επειδη το συνεχιζεις, επαναλαμβανω οτι δεν με γνωριζεις οποτε ασε τα περι ηθους και τα ρεστα...

Αυτα τα κρινουν καθημερινα αυτοι που με γνωριζουν και με στηριζουν ολοενα και περισσοτεροι...

Οσον αφορα για τις φωτο επειδη φαγωθηκες αγορασε κανα High Fidelity...ενα περιοδικο του χωρου εμεινε και εχουμε δυστυχως η ευτυχως..

Εκει εχει οσες φωτο τραβαει η ψυχη σου...

Η προσκληση μου για το καλωδιακι ισχυει...αλλα αν καταλαβεις οτι εχεις αδικο (ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ) θα μου ζητησεις ενα μεγαλο συγνωμη

Ισχυει επισης οτι εχω πει ως τωρα για τους αλλους...Οταν δεν ξερεις δεν μιλας! Κινδυνευεις να γελοιοποιηθεις πρωτιστως στον ιδιο σου τον εαυτο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.055
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp