Τι τηλεοραση να παρω? (Θα ειναι μονο για παρακολουθηση τηλεοπτικων προγραμματων)

Reaction score
4
Θελουμε στο σπιτι μια τηλεοραση plasma της οποιας η χρηση θα ειναι καθαρα για παρακολουθηση τηλεοπτικων προγραμματων.
Οι ταινιες παιζουν στον προβολεα.
Οποτε οπως καταλαβατε δεν υπαρχει καμια ιδιαιτερη απαιτηση. Ουτε καν να ειναι HD δεν με ενδιαφερει ...
Aπλα να εχει καλο contrast και σωστα χρωματα...

Σε 36 - 42 ιντες τι παιζει ?
Με 700-1000 ευρω βρισκω κατι καλο?

Αν εχετε δει κατι καλο να προτεινετε στον Κοτσοβωλο που εχω και μια εκπτωση ας μου το πειτε.

Eυχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
6
Απάντηση: Τι τηλεοραση να παρω? (Θα ειναι μονο για παρακολουθηση τηλεοπτικων προγραμμ

Υπαρχει ενα μοντελο της lg ( tv plasma 720p) στις 50" που κυμαίνετε στα 1500 ευρω.
Σε αυτές τις ίντσες με αυτά τα χρήματα θα την χτυπούσα ανετα.
Και μια που την θέλεις για τηλεοπτικό σήμα καλύτερα να κοιταξεις για πλασμα αντι lcd.

Reaction score
1
Στα 1150 ευρώ περίπου είναι η panasonic px70e.
Όσοι την έχουν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.
Δεν είναι full hd, αλλά ίσως είναι η πλεόν τίμια πρόταση της αγοράς στα χρήματα αυτά.
Η 4080 της pioneer, είναι πλέον πολύ ακριβή, η pz70 panasonic στα 1670 και η samsung q96 κάπου στα 1200-1300.
Οπότε η ΡΧ70Ε είναι μάλλον μονόδρομος.
Υπάρχει και η φθηνότερη ΡΧ7, την οποία κάπου την είδα στα 920 ευρώ, αλλά δεν ξέρω πολλά για την ποιότητα της απεικόνισής της...

Reaction score
2
Για ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=36069

Νομίζω έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Επίσης μια philips lcd είχα δει να παίζει πολύ καλά σε τηλεοπτικό σήμα, αλλά ήταν 32'.

edit: είχα αρκετή ώρα ανοιχτή τη σελίδα και εντωμεταξύ γράφτηκε και το παραπάνω post, με το οποίο εν μέρει αλληλοεπικαλυπτόμαστε.
Καλημέρα.

Reaction score
14
Λευτέρη αφού θές τηλεοπτικό σήμα μόνο να βλέπεις, το κοντινότερο σε CRT φυσικά είναι οι νέες πλάσμα (10ης γενιάς) Οτι αλλο πάρεις είναι καλό μεν αλλά δεν εχει το μάυρο της πλασμα, και φυσικά δεν εχει το contrast που θα σου δώσει στο τηλεοπτικό σήμα την εικόνα που ζητάς.

Μονόδρομος δεν είναι η επιλογή σου καθώς εχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε αρκετές PLASMA. Πολύ καλές είναι και οι νέες LG και η 42 LG 42PC52 και η 50άρα LG 50PC52 , όπως επίσης και η SAMSUNG με την PS42C96H, και φυσικά η ομολογουμένως πάρα πολύ καλή Panasonic TH-42PX70E

Reaction score
1
Απάντηση: Τι τηλεοραση να παρω? (Θα ειναι μονο για παρακολουθηση τηλεοπτικων προγραμμ

Τι την θες την τηλεόραση ... το τέλος του κόσμου έρχεται ... κάνε Bungee Jumping ή μάθε να πιλοτάρεις αεροπλάνο ...

Reaction score
0

Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, πως για τη χρήση σου, η πλάσμα ειναι η επιλογή σου, και εκεί σε μη υψηλή ανάληση και καθαρά από θέμα εικόνας και χωρίς να είναι η φθηνότερη, θα σου πρότεινα να πας να δεις την Panny Px70. Αυτά:cool_4:
Α πριν το ξεχάσω ARAGON που βρήκες την pz70 στα 1670, μαγαζί???

Reaction score
3

Να ΜΗΝ πάρεις LCD.
Έτσι και αλλιώς είναι χάλια, αλλά στο τηλεοπτικό σήμα είναι στα χειρότερά της :happy_9:

Reaction score
0
Eίναι λίγο πάνω από το 1000 αλλά συμφωνώ και εγώ ότι η επιλογή πρέπει να είναι μεταξύ PΧ70E, Q96 & C96. Σε ότι αφορά την philips 5532, είναι στα 1000 αλλά πρόσεξε αν σου αρέσουν τα χρώματά της και δεν έχει έξοδο ήχου. Υπάρχει και η ΡΧ7 που μπορεί να την βρεις κάτω από 1000 αλλά έχει χαμηλότερο κοντράστ από την ΡΧ70 (επομένως εμπιστεύεσαι τα μάτια σου) και έχει μόνο μια HDMI.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Τι τηλεοραση να παρω? (Θα ειναι μονο για παρακολουθηση τηλεοπτικων προγ

Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, πως για τη χρήση σου, η πλάσμα ειναι η επιλογή σου, και εκεί σε μη υψηλή ανάληση και καθαρά από θέμα εικόνας και χωρίς να είναι η φθηνότερη, θα σου πρότεινα να πας να δεις την Panny Px70. Αυτά:cool_4:
Α πριν το ξεχάσω ARAGON που βρήκες την pz70 στα 1670, μαγαζί???
Στη στοά Φέξη, στα 1660 τοις μετρητοίς και παραλαβή από το κατάστημα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Τι τηλεοραση να παρω? (Θα ειναι μονο για παρακολουθηση τηλεοπτικων προγ

Να ΜΗΝ πάρεις LCD.
Έτσι και αλλιώς είναι χάλια, αλλά στο τηλεοπτικό σήμα είναι στα χειρότερά της :happy_9:
Γεια χαρά και από μένα παιδιά!
Τα σχόλια χρήσιμα αλλά και μπερδευτηκά πολλές φορές. Επειδή τα Post είναι σχετικά παλιά....έχει αλλάξει κάτι? θα αγοράσω τηλεόραση (αντικαθιστώ CRT 20ετίας σχεδόν Panasonic 21") και σκέφτομαι να αγοράσω την Philips 32PF9631D).Δεν με ενδιαφέρει το Ambilight αλλά τα 100Hz και τα 3ms referesh rate + perfect pixel + clear lcd. 90% παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων + αθλητικών. Ακτίνα θέασης περίπου 5μ (max). Κόστος €1300
Παρακαλώ θα ήθελα τα σχόλιά σας.

Reaction score
0

Γεια χαρά και από μένα παιδιά!
Τα σχόλια χρήσιμα αλλά και μπερδευτηκά πολλές φορές. Επειδή τα Post είναι σχετικά παλιά....έχει αλλάξει κάτι? θα αγοράσω τηλεόραση (αντικαθιστώ CRT 20ετίας σχεδόν Panasonic 21") και σκέφτομαι να αγοράσω την Philips 32PF9631D).Δεν με ενδιαφέρει το Ambilight αλλά τα 100Hz και τα 3ms referesh rate + perfect pixel + clear lcd. 90% παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων + αθλητικών. Ακτίνα θέασης περίπου 5μ (max). Κόστος €1300
Παρακαλώ θα ήθελα τα σχόλιά σας.
Δεν καταλαβαίνω που είδες τα παλιά post!
Πάντως 32" για 5m είναι πολύ μα πάρα πολύ λίγες!
Οι πλάσμα που προτείνονται σε αυτό το thread σε καλύπτουν πολύ καλύτερα.
Αν τα χρήματα που θες να κινηθείς είναι αυτά τότε δες και την περίπτωση της 50ρας plasma LG PC55 (η samsung plasma 50 C96 ξεφέυγει στα 1600 με 1800 αλλά είναι καλύτερη). Η πρόταση μου είναι να κινηθείς στις 50 ίντσες.

Reaction score
1

εγώ απορώ πως έβλεπες στα 5 μέτρα 21 ίντσες ... εκτός εαν δεν ισχύει αυτό...

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια παιδιά. Ισχύουν και οι αποστάσεις και οι ίντσες που ανέφερα...κ δεν είμαι πιλότος:cool_4: Νομίζω ότι λίγο πολύ με τις CRT οι περισσότεροι σε αυτές τις ίντσες βλέπαμε (με μοντέλα 20ετίας).
Δεν έχω ιδέα από της plasma και επιπλέον έχω ακούσει ότι όσο ανεβαίνουν οι ίντσες τόσο πιο έντονο είναι το φαινόμενο με τα pixels (κοκώδεις εικόνα με εμφανή Pixels).
Δεν υπάρχει χώρος για 50". Για την ακρίβεια ούτε για 37" δεν υπάρχει
Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας.

Reaction score
0
Έχω μια panasonic ΡΧ70Ε στις 42'', ανάλυσης 1024Χ768 και για να διακρίνω pixels πρέπει να πλησιάσω πιο κοντά από 1,8 ~ 2 m (αν όχι στο 1,5 ~ 1,7 m).
Αν μπορέσεις (μετά από τροποποιήσεις) να χωρέσεις μεγάλη οθόνη, θα είναι καλύτερα, αλλιώς σαφώς διαλέγεις τη μέγιστη διάσταση που σε χωράει.
Για τις LCD στις 37'' και μόνον για παρακολούθηση τηλεόρασης, δεν έχω πολύ ψαγμένη άποψη, αλλά πιστεύω ότι οι υπόλοιποι φίλοι θα βοηθήσουν.

Reaction score
0

Δεν καταλαβαίνω που είδες τα παλιά post!
Πάντως 32" για 5m είναι πολύ μα πάρα πολύ λίγες!
Οι πλάσμα που προτείνονται σε αυτό το thread σε καλύπτουν πολύ καλύτερα.
Αν τα χρήματα που θες να κινηθείς είναι αυτά τότε δες και την περίπτωση της 50ρας plasma LG PC55 (η samsung plasma 50 C96 ξεφέυγει στα 1600 με 1800 αλλά είναι καλύτερη). Η πρόταση μου είναι να κινηθείς στις 50 ίντσες.

Συμφωνώ απόλυτα ...

Και να μην πάρεις LCD (οι πλάσμα σε τηλεοπτικό σήμα δεν παίζονται)
Και οτι πάρεις να είναι κοντά στις 50 ιντσες και σίγουρα όχι κάτω από 42...

Reaction score
4
http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=169041

Αυτη πηρα.
Καλο τηλεοπτικο σημα και ευκαιρια. 880 ευρω ...

Δεν ειναι καν high definition (1024 x 768) αλλα ειναι ο προβολεας μου :happy_8:

Αν της ριξω high definition σημα αργοτερα απο κανα X BOX θα καταλαβω το τρισδιαστατο της υποθεσης η, δεν θα καταλαβω ...

Ξερω ξερω θα το κανει το σημα downsampling στο δικο της πανελ.
Αλλο ρωταω ... Εχει δει κανεις 720p σε μη high definition αναλυση να μας πει πως δειχνει?
Καταλαβαινεις εστω οτι ειναι HD το σημα η απλα βλεπεις καθαρη εικονα?

Ευχαριστω για την βοηθεια και τις συμβουλες σας ... :happy_4:

Reaction score
1

δεν πειράζει Τέρη για το 8) είναι vbcode [8+)] και έτσι βγαίνει , μεγειά το εργαλείο , καλές θεάσεις , αν και νομίζω πως είναι plasma ... ( κάπου έλεγες για LCD , για αυτό το λέω ) Μια χαρά θα δείχνει το 720p και το 1080p , απλώς δεν είναι η καθαρή εικόνα που θα έβλεπες σε 720p τηλεόραση , η τηλεόραση που πήρες είναι HD ready , άσχετα με το 720p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514