Τι τηλεόραση να πάρω

Reaction score
0
θέλω να πάρω μια τηλεόραση 26'' LCD τεχνολογίας την οποία θα τοποθετήσω σε μικρό σχετικά δωμάτιο(η απόσταση θέασης είναι 2,5-3 μέτρα να καταλάβετε). Θέλω επίσης να είναι HD-ready. Όσον αφορά τις συνδέσεις: αν είναι δυνατόν να υποστηρίζει σύνδεση υψηλής ποιότητας με Laptop νέας τεχνολογίας(hdmi λέγεται αν δεν κάνω λάθος), σύνδεση s-video ή vga(για το παλιό laptop), να έχει δυνατότητα σύνδεσης με τις νέες κονσόλες(πιθανότητα αγοράς στο μέλλον). Ακόμη πρέπει να έχει ψηφιακό δέκτη. Τα λεφτά που σκοπεύω να δαπανήσω είναι μέχρι 700-800 ευρώ. Ποια μοντέλα μου προτείνετε;

Ένας φίλος μου (που δεν πολυασχολείται ωστόσο) μου πρότεινε Sharp LC-26SA1E, ένας άλλος μου είπε πάω σε 32''.

Μπορείτε να με βοηθήσετε μιας και έχω αγχωθεί ιδιαίτερα και δεν είμαι και τόσο γνώστης

Reaction score
0
thnx για την απάντηση. Τπτ άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω ας πούμε 3-4 μοντέλα σε περίπτωση που ας πούμε δε μου κάθεται καλά στο μάτι όταν τη δω από κοντά;
+ 1 άλλη απορία: οι lcd θέλουν στρώσιμο με dvd με κινούμενες εικόνες όπως οι Plasma;

Reaction score
0
οι 32" δεν είναι κάπως πολλές για υπνοδωμάτιο που η απόσταση θέασης είναι 2,5-3 μέτρα;
Ακόμη, αν ανεβάσω το budget για TV μέχρι 900 ευρώ, θα βρω κάτι πολύ καλύτερο από την Philips 32PFL5522D ; διάβασε σε site ότι Η σειρά 5xxx της Philips είναι πολύ μέτρια και ότι αν θέλω καλή τηλεόραση Philips , να κοιτάξω ΜΟΝΟ τη σειρά 9xxx

Ακόμη, η samsung le32r86b τι λέει;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Τι τηλεόραση να πάρω

Οποιαδηποτε Philips αρκει να εχει pixelplus. Εγω βλεπω απο 32'΄στα 3μ και θα σου ελεγα να πας στις 37'' (εκει υπαρχουν παμπολλες ποιοτικες συσκευες σε πολυ καλες τιμες), για εναν και μονον λογο: στο 4:3 (οπου εκπεμπουν ολα τα ελληνικα καναλια πλην του ΣΚΑΙ) θα εχεις ικανοποιητικη διασταση.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Τι τηλεόραση να πάρω

όμως η κύρια χρήση είναι για DVD και ταινίεs, ελληνικά κανάλια βλέπω 10 ώρες το χρόνο max
Και ψαχνεις για 26''; Θα μετανοιωσεις το ιδιο βραδι! 32αρα οπωσδηποτε αφου ειναι για υπνοδωματιο

ΥΓ θα αλλαξεις το panathinaikara μετα το σημερινο καζο;

Reaction score
0
Κατ' αρχάς:
Με δεδομένο, οτι αναφέρεις την απόσταση των 2,5 μ. να ξέρεις το εξής:
Ένας εμπειρικός κανόνας (rule of thumb) για την απόσταση είναι:
Σωστή Απόσταση = Διαγωνιος Χ 3,

Έτσι, για την περίπτωση των 32":
Σωστή Απόσταση = 32" Χ 3 =>
Σωστή Απόσταση = (32 Χ 2,54)cm Χ 3 =>
Σωστή Απόσταση = 81,28cm Χ 3 =>
Σωστή Απόσταση = 243,84cm =>
Σωστή Απόσταση = 2,44 μ.
Νομίζω είσαι... "μέσα" !!:bravo:...

Τώρα, για την πρόταση και με δεδομένο οτι θα βλέπεις Movies... DVDs:
Σε "κόβω" αμετανόητο LCDάκια,... οπότε,.. στη θέση σου θα κοίταγα κάτι σε SONY Bravia technology: [http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.160362 ]

Φιλική Συμβουλή: εάν δεν έχει πρόβλημα να διαβάζεις αγγλικά, ρίξε στο Google την φράση "LCD versus Plasma" και μετά... αποφασίζεις μόνος :happy_6:

PS:
[about trifyllara] Ασε μωρέ με τους παπάρες... από τότε που ανέλαβε ο άχρηστος o γιός δεν είδαμε άσπρη ημέρα!!! Καλά έτρεχε στα ράλλυ... άντε μέχρι... τον Ευαγγελάτο... στην φορμουλα 3. Για παραπάνω δεν κάνει!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με τους άχρηστους! wall_1

Reaction score
0
οπότε ως τώρα είμαι μεταξύ Philips 32PFL5522D kai SONY KDL-32P3000E BRAVIA 32'' LCD TV. Ποια από τις δυο να προτιμήσω;

Να ρωτήσω κάτι ακόμη: ποια θεωρείται η κορυφαία LCD 32'' της αγοράς ;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Θα ελεγα την ακριβη Φιλιπς (κολλημα ε;) αλλα πολλοι προτιμουν σε plasma.

Reaction score
0
η ακριβή Philips ποια είναι; μπορείς να μου πεις ακριβώς το μοντέλο;

Θα ήθελα επίσης να μη μου προτείνετε plasma. Έχω μια 42" στο σαλόνι, θα ήθελα να πάρω μια LCD για το υπνοδωμάτιο

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ειναι η Philips 32PFL9632D και η τιμη της στο Multirama ειναι 1299€. Ειναι αναλυσης 1366Χ768 (HD ready δηλ. αλλα σε τετοια διασταση δεν πολυεχει σημασια)

Reaction score
0
πιστεύετε αξίζει να κάνω την υπέρβαση για Sony SONY KDL-32D3000 ή Philips 32PFL9632D; θέλω να πω έχουν καλό λόγο απόδοση/τιμή ή σε κανα 6μηνο θα πέσει στο μισό η τιμή τους και θα κλαίω πολύ; λολ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αν σκεφτεσαι με οικονομικιστικους ορους, τοτε δεν θα αγορασεις ποτε. Παρε σημερα οτι σου αρεσει για να το ευχαριστηθεις. Ετσι κι αλλιως το νεωτερο θα ειναι παντα ακριβοτερο- και μη μου πεις οτι μετα απο 6 μηνες θα παρεις το σημερινο μοντελο και οχι το νεο!

Reaction score
0
τελικά αποφάσισα να κάνω την υπέρβαση. Πήγα και τσεκαρα with my own eyes και πραγματικά μου έκανε εντύπωση πόσο καλύτερη εικόνα είχε η Philips 32PFL9632D σε σχέση με την SONY KDL-32D3000.
Να σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε στην επιλογή.
Να ρωτήσω κάτι τελευταίο: έχει κανείς υπόψιν πού μπορώ να τη βρω φθηνότερα;

Reaction score
4
Παναθηναι......αποφασισες βλεπω ακριβως στο 13ο ποστ :happy_5:
Μην απαντησεις ομως γιατι θα το χαλασεις.:happy_8:

Reaction score
0
δεν εχω ψωνισει απο το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα να γνωριζεις οτι παιρνεις απο εξω εχεις καποιο "τρεξιμο" με την εγγυηση και μετα αν εχει καποιο προβλημα το να την στειλεις με κουριερ στο εξωτερικο μπορει να σου κοστισει οσο ενα εισιτηριο ... (οχι για το μετρό αλλα διαρκείας για την αγαπημενη σου ομαδα!)

αλλα για πες μου πλιζ ειναι τοσο καλυτερη σε τηλεοπτικο η φιλ σε σχεση με την πιο φθηνη samsung? η σειρα της Φιλ 7ΧΧΧ που δεν εχει το clear LCD συστημα αλλα ειναι 200Ε φθηνότερη, τι λεει?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef