Ζωντανός Θρύλος - I Am Legend (2008)

Reaction score
59
ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ - I Am Legend (2007)

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ - I Am Legend (2007)

http://www.imdb.com/title/tt0480249

Ο Ρόμπερτ Νέβιλ (Γουίλ Σμιθ) είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, όμως δεν καταφέρνει να περιορίσει ένα θανατηφόρο ιό, για τον οποίο δεν έχει βρεθεί θεραπεία και απ΄ότι φαίνεται έχει φτιαχτεί από ανθρώπινο χέρι.

Ο Νέβιλ, που για ένα περίεργο λόγο δεν έχει μολυνθεί τον ιό, είναι ο τελευταίος επιζών στη Νέα Υόρκη και ίσως και στον κόσμο.

Για τρία χρόνια, ο Νέβιλ στέλνει συνεχώς ραδιοφωνικά μηνύματα, προσπαθώντας να βρει άλλους επιζώντες. Όμως, δεν είναι μόνος…

Μεταλλαγμένα θύματα της επιδημίας, παραμονεύουν στο σκοτάδι, παρακολουθώντας κάθε κίνηση του Νέβιλ και περιμένοντάς τον να κάνει το μοιραίο λάθος.

Ίσως η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας, ο Νέβιλ προσπαθεί να βρει τρόπο να καταστρέψει τον ιό χρησιμοποιώντας το δικό του αμόλυντο αίμα.

Αλλά ξέρει ότι μπορεί να μην τα καταφέρει και ο χρόνος τελειώνει…

Ελληνικη πρεμιερα 1/1/2008

Reaction score
7.089
Re: ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ - I Am Legend (2007)

Καλο φαινεται και οι μερες αυτες ειναι καλες για σινεμα αλλα να κατι με χαλασε στο τρειλερ.Ποιο σαινι εβαλε πανω στο καταστρωμα του αεροπλανοφορου ενα SR-71 BLACKBIRD!!!!!!!!!!
Αν το εκανε επειδη εχει μεγαλα φτερα και μπορει να παιξει γκολφ ο πρωταγωνιστης ειναι το λιγοτερο αστειο.Αυτα εχουν οι αμερικανιες και μας ξενερωνουν.

Reaction score
802

H ταινια δεν ειναι τοσο "ψαγμενη" οσο δειχνει.Οι μεταλαγμενοι χαλανε Ο Λ Η την ταινια και καθε ιχνος σοβαροτητας που θα μπορουσε να βγαλει.

Reaction score
1.213
Απάντηση: ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ - I Am Legend (2007)

Ωχ τη θαψατε ...βρε..και φαινοταν τοσο ωραια απο τη φωτογραφια..."happy_1"

VG

Reaction score
0

Εγγυηση για μετριες (εως κακες) ταινιες ο Smith

Reaction score
5

Εμενα παλι μου αρεσε αρκετα ( οπως ολες οι action pop corn movies του Smith :happy_9: :happy_9: :happy_9: )

Ειπαμε για να πας να δεις τετοια ταινια περιμενεις οτιδηποτε εκτος ερμηνια για............... Οσκαρ :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Εχοντας δε δει και την original The Omega Man με τον Charlton Heston (Χεστον :happy_9: :happy_9: ) αυτη μου αρεσε περισσοτερο

Have fun enjoy the movie hey it's Will Smith how bad could it be??? :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
59

Συμφωνω με το Σωτο !!!

Ωραια τα effects με την ερειπωμενη πολη και μερικες καλες σκηνες με τους μεταλλαγμενους !!!

Αξιζει μια θεαση !

HV

Reaction score
0

Poly pseytika ta zombie..........Kai genika h tainia htan anousia.......Thumbs Down...

Reaction score
0

Στο είδος της ήταν μια χαρά. :cool_4:
Δεν είχε την ένταση του "28 Days Later" μεν αλλα τα εφέ και το make up ήταν εξαιρετικά ενώ το όλο σκηνικό με την ερειπωμένη ΝΥ ήταν πολύ υποβλητικό.
Ο Will Smith ακόμη αν και δεν είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς έχει κάτι που τον κάνει συμπαθή, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μια ταινία σαν αυτή που βρίσκεται μέσα σε όλα σχεδόν τα καρέ.
Του δίνω 7.5/10
Πάντως από το trailer περίμενα κάτι πιο δυνατό. Σήκωνε 1-2 σκηνές δράσης ακόμα άνετα.

HV

Reaction score
0

Poia efe kai pio makeup ? Kai to Dawn Of The Dead kai to 28 days later kai to Resident Evil exoun poly kalytera zombie.....Kai malista alh8inous an8rwpous me makeup kai oxi xalia CGI opws sto Im legend...

Reaction score
802

Poia efe kai pio makeup ? Kai to Dawn Of The Dead kai to 28 days later kai to Resident Evil exoun poly kalytera zombie.....Kai malista alh8inous an8rwpous me makeup kai oxi xalia CGI opws sto Im legend...
Aκριβως αυτο χαλασε την ταινια και την ατμοσφαιρα της.Τα cgi μεταλλαγμενα...

Reaction score
0

Καμία σχέση, συγκρίνεις b-movies με ένα κανονικό blockbuster υψηλού προϋπολογισμού που απευθύνεται σε πολύ ευρύτερο κοινό και χρησιμοποιεί εντελώς διαφορετικά τεχνικά μέσα. Πάντως τα Resident Evil είναι για γέλια σ' αυτό το θέμα, το Dawn of the Dead δεν το έχω δει.
Δεύτερον, στο I am Legend δεν επρόκειτο για zombies αλλά για φορείς ιού. Προσωπικά θα με χάλαγε πολύ να τους είχαν αντιγράψει από έργο με ζόμπι.
Τέλος πάντων, περί ορέξεως ουδείς λόγος - εγώ το διασκέδασα αρκετά το I am Legend.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.698

Εγώ, που είμαι fan του Will Smith, βρήκα την ταινία λίγη από πλευράς δράσης. Αρκετές στιγμές βαρέθηκα και γενικά περίμενα ότι το badget θα ήταν μεγαλύτερο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

απο the magnificent εγινε I think I can beat mic tyson
ετσι του εγινε και η εν λογο ταινια

Reaction score
5

Τέλος πάντων, περί ορέξεως ουδείς λόγος - εγώ το διασκέδασα αρκετά το I am Legend.
:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Ακριβως !!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εμενα μου αρεσε που οι μεταλαγμενοι ηταν CGI.

Δεν μιλαμε για heavy duty action movie αλλα και η κλειστοφοβικη ατμοσφαιρα που ειχε ( οταν μπαινει στο κτηριο αναζητωντας τον σκυλο ) μου αρεσε παρα πολυ.

Αλλα οπως ειπαμε περι ορεξεως....................... :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
6

Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους που τους αρεσε.
Ειναι ότι καλυτερο εχω δει τον τελυταιο καιρο και μαλιστα ξεπερνώντας τις οποιες προσδοκίες μου.

Ο Will Smith σηκώνει την ταινια μονος του και τα καταφέρνει περίφημα και ας με ξένιζε το γεγονος ότι εβλεπα κατά διαστήματα έναν επιστήμονα που ψαχνει για θεραπεία. Δυστυχώς οσο καλος ηταν Smith στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας τοσο με ξένιζε αυτή του η ιδιότητα ( καπως δεν του ταίριαζε)
Η ταινια δεν βασιζετε στο omega man όπως αναφέρθηκε παραπάνω αλλα στο The Last Man on Earth του 1964 οπoυ βασιστηκαν αργοτερα ,πρωτα το The Omega Man του 1971 ( που προσφάτως κυκλοφόρησε σε HDDVD) και τωρα το I am legend που όπως λεγετε βρισκετε πιο κοντα στο πρωτότυπο χωρις βεβαια και αυτό να διεκδικεί το απολυτο.
Ταινιες οπου ζομπι εχουν κατακλύσει μια πολη η έναν πολιτισμό εχουμε ξαναδει και ισως όχι αδίκως να μας ερχονται καποιες από αυτές στο μυαλο με πρωτο το Resident Evil.
Η σύγκριση όμως περα αυτου του κοινου σημειου είναι περα για περα άστοχη.
Μιλαμε για πολύ σοβαρότερο project και όχι για ένα bmovie που μετα βιας και υπο ιδιαίτερες συνθήκες θα μπορούσα να δω.
Οι σκηνες με ερειπωμένη την Νεα Υόρκη είναι πραγματικα υποβλητικές και τα στοιχεια τρομου μεσω των κλειστοφοβικών σκηνων που περιέχονται , σε βιδωνουν στην πολυθρόνα σου , υποχρεώνοντας σε από την αγωνιά σε μισες ανάσες μεχρι το φιναλε.

Τελος οσον αφορα τα εφε και ειδικότερα τους ψηφιακούς χαρακτήρες, μπορει μεν να μην είναι το δυνατο σημειο της ταινιας αλλα προσωπικά το παραβλέπω ως δευτερεύον ( για να μην πω τριτεύον).
Παντως είναι γεγονος πως το διάπλατο ανοιγμα του στόματος λιγο πριν αρχισουν την επιθεση τους οι μεταλλαγμένοι , θυμιζε The Mummy ενώ τα σάλτα περα δώθε το επισης ψηφιακό χαρακτήρα στο I Robot.
I Robot , Iam Legend …πολύ εγωιστής τελικα αυτός ο Smith.

Ταινία 8/10

Reaction score
19

Ασχέτως της ταινίας που θα την δω κάποια στιγμή, τον Will smith τον παρακολουθώ από το ξεκίνημά του στα χωράφια της μουσικής και μου ήταν άκρως συμπαθητικός.
Όταν ξεκίνησε τις ταινίες ξεφώνησα ένα "ωωωχχχ" αλλά παρότι δεν είναι και καμιά ηθοποιάρα για όσκαρ, είναι πολύ σταθερός τόσο στο ύφος των ταινιών που διαλέγει όσο και στην υποκριτική του ικανότητα και έτσι εξακολουθεί και σ'αυτά τα χωράφια να είναι εξαιρετικά συμπαθής!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

:happy_4: ακουγες φρες πρινς το 86
αρ γιου σιριους

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.698
Απάντηση: Re: ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ - I Am Legend (2007)

:happy_4: ακουγες φρες πρινς το 86
αρ γιου σιριους
με Ready Rock C στο beatbox... :happy_9:

Reaction score
19

:cool_11: αυτό μου διέφυγε, τον έπιασα από τη σόλο του και μετά! :cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης