... ??

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: ... ??

κανα ολοκληρωμενο ενισχυτοπουλο θα ναι.
Εκτος κι αν τον καβαλησε ο διαολος και ειναι cd!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μου φαίνεται ότι ο Αυστριακός μας παράτησε στα κρύα του λουτρού. Έσκισε το δίπλωμά του και έφυγε μετανάστης στην Γερμανία. Αυτή τη στιγμή είναι στο Βούπερταλ και προσπαθεί να αποφασίσει αν το να φτυαρίζει κάρβουνο ή να πλένει πιάτα είναι καλύτερο από το high end. :happy_9:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.872
Παιδιά, απόψε αδύνατον. Πρέπει να "στρώσω" τα κείμενα. Ίσως αύριο, το αργότερο μέχρι τα τέλη Φλεβάρη...

Reaction score
1.213
Παιδιά, απόψε αδύνατον. Πρέπει να "στρώσω" τα κείμενα. Ίσως αύριο, το αργότερο μέχρι τα τέλη Φλεβάρη...

Αναμεινατε στο ακουστικο σας ...εχει δρομο η βαλιτσα ακομα :cool_11::cool_11::cool_11:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Τελικα μηπως ολο το ζουμι ειναι στο συκο και μεις ψαχνουμε τι κρυβεται κατω απο το αραχνουφαντο σεμεν????????
Μηπως τελικα ο ποιητης θελει να μας πει οτι ....τρωγωντας το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΚΟ προκειται να καταφερουμε να εισχωρησουμε εις βαθος ...λεγω... εις νεους ακουστικα μουσικους ΚΟΣΜΟΥΣ,εις νεες θαλασσες καλοηχων οκταβων,εις ακουσματα ανυπερβλητα και μοναδικα,εις νεους οριζοντες μουσικης αληθειας!!!!!
Δεν μας γαμας εσυ και τα συκα σου θα πει με την σειρα του αλλος....εγω εχω φαει 6 κιλα νεραντζακι πολιτικο και ακομα το ηχειο μπουμαρει και το τουιτερ τσιριζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιαυτο αγαπητοι ομοιδεατες και φιλοι μου πιστευω ακραδαντα οτι τα παντα σε αυτο το αρθρο βρισκονται στο ΦΑΝΕΡΟ ΣΥΚΑΛΑΚΙΟΝ και οχι στο σεμεν!!!!!!!
Νομιζω οτι μετα την αποκαλυψη του κρυφου αντικειμενου που εδραζεται κατω απο το ρουστικ τραπεζιδιον ολοι μας θα αφουγκραστουμε και θα νοιωσουμε την αναγκη της επιστροφης εις την ΜΑΝΑ ΓΗ και τα ευλογημενα προιοντα της που τρωγωντας τα θα μπορεσουμε να αφεθουμε εις την μουσικην ακουστικην ΝΙΡΒΑΝΑ που τοσο καιρο, χωρις να εχουμε μασουλησει το ανω συκο, εχουμε στερηθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευγε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
264

Παντος να ξερετε οτι ετσι και δει η μανα μου αυτη την δαντελα την ασπρη επανο στο τραπεζι,θα αρχισει να παραμηλαει απο την χαρα της και θα αρχισει να ανταλασει μηνυματα με την μανα του κωστα,μεσω του avsite.Αυτο να δω να κανει η μανα μου και θα κοψω στροφαλο!!!!:happy_4:

Reaction score
4

Νομίζω ότι "στρώνει" τον προ- για την αναμέτρηση . . :cool_11:
Το πόσες ώρες πρέπει να το αφήσει (σεμέν) είναι το ερώτημα τώρα.
Μια μια τις εισόδους ή όλες μαζί.....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.872
Α μπα. Η Bluesky δεν εδρεύει σε κανένα από τα δύο Cambridge, ούτε το αγγλικό, ούτε το ελβετικό.

Reaction score
3

Τι θα γίνει τελικά, τα έστρωσες τα κείμενα ή να φωνάξω ένα καλό φίλο ΠουΣτρώνει κείμενα επαγγελματικά, ενίοτε στρώνει ΚΑΙ καλώδια αλλά ΚΑΙ τους ιδιοκτήτες τους άμα θέλουννν:happy_9:.

Ανάθεμά σε Κόγια κοίτα που έγραψα το πρώτο post της χρονιάς…
)(

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος