Shindo Masseto tube preamplifier

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Specifications:
  • Phono Input: Switchable
  • Phono MC Input Sensitivity/Impedance: 0.2mV/2-100Ω
  • Phono MM Input Sensitivity/Impedance: 5V/47KΩ
  • Output/Impedance: 5V/600Ω
  • Phono Max. Input Voltage: 1,200mV
  • Signal to Noise Ratio: 119dB
  • Frequency Response: 20 – 20,000Hz
  • Power Requirements: AC 120V or 220 – 240V 50/60Hz
  • Power Consumption: 80W
  • Dimensions: W 13.8 ×H 4.7 ×D 12.2 inch
  • Weight: 17.6lb
  • MSRP: $11,500

"The Masseto is the newest preamplifier from Ken Shindo, falls right in between the $7,900 Monbrison and the $16,000 Vosne-Romanee. It's designed around a special Telefunken LCP86 triode/pentode vacuum tube, and it uses one such tube per channel in the line stage, and they are mounted in a quaint little arched window in the front panel. The phono section has one Philips 6189W and one 12AT7 tube per channel. The Masseto has a dual power supply based on a pair of Philips 6X4WA rectifier tubes. There are also lots of other new old-stock parts like oil caps, and the like.

...

After spending many, many hours in the last year and a half listening to different Shindo preamps, it is my humble, but informed opinion that there is something about them that sets them above the rest if your goal is to emotionally experience music in your home. The question of which one is simple. Buy the best one you can afford. The Aurieges is plenty good enough to let you build an outstanding system around it. After you get the other equipment you want, then the sky or the wallet's the limit."

Full Review: Dagogo.com

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020

Άθλιο. Ακόμα και ένας ακραιφνής οπαδός του Λένιν θα το είχε φτιάξει πιο όμορφο.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Shindo Masseto tube preamplifier

Eίστε υπερβολικοί.
Στα 80-φεύγα μου, με την "αποκλειστική" να με ξεχ3ζει, μπορεί και να μου αρέσει! :mrgreen:

Reaction score
0

Άθλιο. Ακόμα και ένας ακραιφνής οπαδός του Λένιν θα το είχε φτιάξει πιο όμορφο.
Tό σχεδιαστικό του Πλεύρη διαθέτει καλύτερους στυλίστες ?
Ετσι γιά τήν Ιστορία , τά τεχνολογικά επιτεύγματα του Υπαρκτού Σοσιαλισμού υπήρξαν κλάσεις ανώτερα από αυτά τού Ιμπεριαλιστικού Μακαρθικού σκοταδισμού καί πάντα στόχευαν στήν εξυπηρέτηση τών αναγκών τών λαών καί όχι στόν άκριτο καί άκρατο καταναλωτισμό γιά νά πλουτίζουν οι πολυεθνικές καί τά μονοπώλεια.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Shindo Masseto tube preamplifier

Ετσι γιά τήν Ιστορία , τά τεχνολογικά επιτεύγματα του Υπαρκτού Σοσιαλισμού υπήρξαν κλάσεις ανώτερα από αυτά τού Ιμπεριαλιστικού Μακαρθικού σκοταδισμού καί πάντα στόχευαν στήν εξυπηρέτηση τών αναγκών τών λαών καί όχι στόν άκριτο καί άκρατο καταναλωτισμό γιά νά πλουτίζουν οι πολυεθνικές καί τά μονοπώλεια.
Μην τα λες έτσι απότομα γιατί θα τρέχω να πουλήσω το μοντέο και να αγοράσω κανένα τράμπαντ...

(αν έχεις υπόψιν και κανένα χάι έντ ενισχυτή Made in CCCP θα με υποχρεώσεις)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Μη με αποπαίρνεις. Σκέψου μόνον πως μου είναι αδύνατο να σκεφθώ ως κομμουνιστής, και ούτε θα μπορέσω να γίνω ποτέ τέτοιος, ακόμη κι αν το θελήσω, καθώς ο δείκτης νοημοσύνης μου είναι μεγαλύτερος του 25.

Reaction score
13
Μη με αποπαίρνεις. Σκέψου μόνον πως μου είναι αδύνατο να σκεφθώ ως κομμουνιστής, και ούτε θα μπορέσω να γίνω ποτέ τέτοιος, ακόμη κι αν το θελήσω, καθώς ο δείκτης νοημοσύνης μου είναι μεγαλύτερος του 25.
1) Ο δεικτης νοημοσυνης ειναι Αμερικανικη Ρατσιστικη εφευρεση στην προσπαθεια να αποδειξουν οτι οι μαυροι Αφροαμερικανοι ειναι περιπου ζωα.
Καλο ειναι να μην σιγονταρουμε και μεις σε κατι τετοια, την στιγμη μαλιστα που τον εχουν αμφισβητησει τα πιο προοδευτικα στοιχεια της Αμερικανικης κοινωνιας.

2) Ο προενισχυτης δεν εχει καμμια σχεση με Ρωσικο - Σοβιετικο Τεχνολογικο κατασκευασμα, που παρα την λιτη τους εμφανιση δεν εχουν καμμια σχεση με τα Δυτικα παιχνιδακια. Εχω αρκετη πειρα απο Ρωσικα μηχανηματα κυριως απο τον χωρο των Τηλεπικοινωνιων. Συγκρινομενα με τα δυτικα ειναι πιο μεγαλα, πιο βαρια, αποτελεσματικοτατα, ανθεκτικοτατα, λειτουργικοτατα, δεν βγαζουν βλαβες, εχουν υψηλη επισκεψιμοτητα και επισκευασιμοτητα, ειναι γκριζα ή κρεμ, ποτε δεν ειναι πρασινα, και για να γυρισεις ενα διακοπτη πρεπει να εισαι Αντρας και να το εννοεις.
Το αισθητικο τους μερος ειναι ανυπαρκτο, αλλα out there οι προτεραιοτητες ειναι αλλες.
Τουλαχιστον εχουν χαριτωμενες ονομασιες μοντελων οπως Ακαντέμικ Ζορόνωφ ή Ουζουνιήτσκι Ζαλιήβ ή Πάλιουμπα Ναγιάδα. :crazy_3:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Eίδατε πόσα χρόνια άντεξε ο MIR;! :smoking:

Την άποψή μου περί κομμουνισμού θα την βρείτε στην υπογραφή μου, αλλά η αλήθεια να λέγεται.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
τελικά ο αριστερός χαϊεντισμός ή ο δεξιός ειναι καλύτερος;
Aυτά είναι ξεπερασμένα.
Τώρα έχουμε περάσει σε εποχές emo χαϊεντισμού και trendy χαϊεντισμού. Οι κάγκουρες παίζουν με προβολείς και δεν τους δίνουμε σημασία. )(

Reaction score
8
[για να γυρισεις ενα διακοπτη πρεπει να εισαι Αντρας και να το εννοεις]

Tωρα καταλαβαινω γιατι δεν υπαρχουν κουμουνιστριες χαιεντουδες

ΥΓ.Και η βαριοπουλα θελει ανδρα, αλλα πιστευω το κομπρεσερ ειναι πιο εξελιγμενο

Reaction score
8
[τά τεχνολογικά επιτεύγματα του Υπαρκτού Σοσιαλισμού υπήρξαν κλάσεις ανώτερα από αυτά τού Ιμπεριαλιστικού Μακαρθικού σκοταδισμού καί πάντα στόχευαν στήν εξυπηρέτηση τών αναγκών τών λαών]

το μεγαλυτερο τεχνολογικο επιτευγμα ηταν το τειχος του Βεοολινου και η Ανοιξη της Πραγας εγινε για την εξυπηρέτηση τών αναγκών τών λαών

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo