Επιλογή Τηλεφώνου!!! ..please!

Reaction score
52
Θέλω την γνώμη σας για επιλογή τηλεφώνου!!!!

Είμαι κάτοχος ενος Ν95 (απλό)!!

Ο λόγος που θέλω να αλλάξω είναι
1. πως ...παρουσιάζει ένα πρόβλημα να σβήνει μόνο του χωρίς λόγο (ακόμη και μετά από αναβάθμιση) αλλά
2. Θα ήθελα και μία αναβαθμισούλα!!!

Επιθυμώ ένα τηλέφωνο...με τα εξής χαρακτηριστικά

1. Να είναι στιβαρό!
2. Να εξυπηρετεί βασικά σαν τηλέφωνο!!!! (contacts etc)
3. Να μην έχει πολλά μηχανικά μέρη (sliders etc)!
4. Να είναι ευανάγνωστο (βλέπε πρεσβυωπία)!!!
5. Η κατηγορία τιμής δεν με απασχολεί!!

Μέσα σε όλο το ψάξιμο και το αναμενόμενο...μπέρδεμα...

έχω δεί:
1. sony ericcson P1
2. iphone
3. ξανά το ίδιο αλλά στην έκδοση 8G!!

Παρακαλώ την γνώμη σας!!!!:cool_1:

Reaction score
5
Γιατρέ το P1 είναι πιο φθηνό από το iPhone και έχει πολύ περισσότερες λειτουργίες. Αυτό ομως που το ξεπερνάει ακόμα περισσότερο (και πλησιάζει και πιο πολύ σε αυτό που θες) είναι ένα της LG που είχε ο xfader μαζί του σε προσφατο meeting.

Δεν θυμαμαι μοντέλο αλλά αν δει το thread ίσως μπορέσει να μας βοηθήσει! Είχε Windows επανω και ολο touch screen και βασικα ήταν φανταστικό!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.713
Απάντηση: Επιλογή Τηλεφώνου!!! ..please!

Το είδα το thread! :happy_9:

LG KS20

http://ks20.lgmobile.com/ --> κλικ στο international site.

Το φέρνει μόνο η Vodafone και έχει Windows Mobile 6.

Reaction score
173

Γενιακα τα wιn mobile σκονταφτουν στο Νο 4 (το εχω τσεκαρει):happy_5:
Το lg οταν το ειδα μου αρεσε πολυ.Λεπτο και βολικο.

Reaction score
52
Δεν ξέρω πολλά για τα LG!!!
Απο πληροφορίες δεν έχω ακούσει και καλά σχόλια όσον αφορά ..α)υποστήριξη β)ποιότητα κατασκευής και γ)μεταπώληση!!

Για το ακόλουθο τι λέτε???http://www.myphone.gr/devices/preview-299.html σε σχέση με το P1i ???

Reaction score
5
Η Touch-Screen του LG είχε ακρίβεια χειρούργου μπροστά στο P1i. Τουλάχιστον για το λίγο που το δούλεψα. Όχι οτι το Ρ1 δεν ειναι καλό. Απλά το LG μου φάνηκε καλύτερο.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Επιλογή Τηλεφώνου!!! ..please!

Η Touch-Screen του LG είχε ακρίβεια χειρούργου μπροστά στο P1i. Τουλάχιστον για το λίγο που το δούλεψα. Όχι οτι το Ρ1 δεν ειναι καλό. Απλά το LG μου φάνηκε καλύτερο.
Γενικα τα πενακια και η καθημερινη χρηση τους κουραζει.Το ιδανικο ειναι να μπορεις να κανεις τα παντα με το χερι.Κι αυτο λιγες συσκευες το προσφερουν.
Παντως και μενα το lg μου αρεσε κι αν ειχε αλλο ονομα θα μου αρεσε πιο πολυ.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Επιλογή Τηλεφώνου!!! ..please!

Γενικα τα πενακια και η καθημερινη χρηση τους κουραζει.Το ιδανικο ειναι να μπορεις να κανεις τα παντα με το χερι.Κι αυτο λιγες συσκευες το προσφερουν.
Παντως και μενα το lg μου αρεσε κι αν ειχε αλλο ονομα θα μου αρεσε πιο πολυ.
εδώ ειναι το θέμα. Το Ρ1 το δουλεύω με το χέρι. Ποτέ δεν βγάζω το πενάκι παρα μονο σε σπάνιες περιπτώσεις. Έτσι έπαιξα και με το LG (ανακάλυψα οτι έχει πενάκι, αφού το επεστρεψα στον Αλεξ) και μου φάνηκε μεγάλη η διαφορα. Τα γράμματα όμως είναι πιο μικρά από το Ρ1. Δεν ξερω αν αυτό αλλάζει όμως :happy_6::happy_6:

Reaction score
7
Από το UI και μόνο...ψηφίζω iPhone. Αυτά που κάνει τα κάνει τέλεια (και ανεπίσημα κάνει πολλά περισσότερα). Προσωπικά και για τις ανάγκες που έχω με ενθουσίασε όσο κανένα PPC Style κινητό.

Reaction score
52
Δεν ξέρω πολλά για τα LG!!!
Απο πληροφορίες δεν έχω ακούσει και καλά σχόλια όσον αφορά ..α)υποστήριξη β)ποιότητα κατασκευής και γ)μεταπώληση!!

Για το ακόλουθο τι λέτε???http://www.myphone.gr/devices/preview-299.html σε σχέση με το P1i ???
Ευχαριστώ πολύ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας!!:cool_4:

Ανάμεσα σε P1 και Sony Ericsson W960i τι λέτε????:crazy_1:

Reaction score
7
Ευχαριστώ πολύ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας!!:cool_4:

Ανάμεσα σε P1 και Sony Ericsson W960i τι λέτε????:crazy_1:
Αν θα το χρησιμοποιείς πολύ σαν MP3 Player τότε W960i, αλλιώς P1.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.713

Κι εγώ που έχω το LG δε καμαρώνω και πολύ. Όχι γιατί δεν είναι καλό αλλά γιατί είναι ...LG.
Το πήρα επειδή ήταν το πιο φτηνό PDA με wm6.
Κι εγώ οπαδός του iphone είμαι. Το είχα για ένα διάστημα όταν πρωτοκυκλοφόρησε για δοκιμή. Ένας φίλος είχε φέρει ένα iphone, δώρο για τη γυναίκα του και μου είπε να του το "σπάσω" και να το κρατήσω για λίγο διάστημα κι αν μου άρεσε θα μου έφερνε κι εμένα ένα.
Από τότε ότι άλλο κινητό έχω χειριστεί μου φαίνεται βλακεία... λόγω της touch screen οθόνης φυσικά.
Ο λόγος που δεν το πήρα;;; Δε μπορώ να ψάχνω για σπασίματα σε κάθε update της Apple.
Όταν κυκλοφόρησε το ξεκλείδωτο iphone στη Γαλλία είχα ήδη παραγγείλει το LG.
Επίσης δε στέλνει MMS που τα χρησιμοποιώ πολύ. Για τους Αμερικανούς τα MMS είναι άχρηστα γιατί στέλνουν email χωρίς περιορισμούς όγκου και χρέωσης. Εδώ όμως χρειάζεται.

Reaction score
2
Μα νόμιζα ότι ο φίλος μας ως πρώτη προϋπόθεση έθεσε την εύκολη χρήση του ως τηλέφωνο. Μη με τρελλάνετε με τα P1/W960. Ειδικά το πρώτο είναι βασανιστικό ως τηλέφωνο, μην πω για τη σύνταξη μυνημάτων...Μέχρι να μάθεις το πληκτρολόγιο θα θέλεις να πάρεις άλλο κινητό!
Έχω και το P1 και το LG και περιμένω και το W960. Από τα 3 μόνο το τρίτο είναι σχετικά πρακτικό και ως τηλέφωνο, λόγω του κανονικού πληκτρολογίου.
Αν όμως θέλεις ένα πραγματικά όμορφο κινητό, εύκολο στη χρήση, χωρίς κανένα κόλλημα, 3G και HSDPA, ένα κινητό που δε θα θέλεις να πουλήσεις ποτέ, τότε δες το Nokia 6500 Classic Bronze. Για μένα που τα έχω σχεδόν όλα στη συλλογή μου, ρίχνει στα αυτιά πολύ ακριβότερων τόσο στην ποιότητα κατασκευής, όσο και στην εμφάνιση (π.χ. Luna, Sirocco κλπ).
Αν πάλι θέλεις smartphone και δε θες να ξοδέψεις μια περιουσία, δες και το καταπληκτικό νέο μικρούλι Nokia E51 που ίσως είναι το πιο σταθερό S60 που έχει βγάλει η Nokia μέχρι σήμερα (χώρια που έχει και πολύ όμορφη εμφάνιση και κορυφαία ποιότητα κατασκευής).
Κατά τη γνώμη μου, τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν θα τα βαρεθείς γρήγορα (και θα σε κουράσουν αφάνταστα).
Για το iPhone δε θα εκφράσω άποψη, καθώς το μισώ, γιατί από απόψεως λειτουργιών είναι πρωτόγονο!!!

Reaction score
12
Ωχ ρε παιδια εγω το iphone περιμενα αλλα να ερθει ''νομιμα'' επιτελους γιατι οντως τα σπαει αλλα σπαστηκα με το περιμενε και πηγα στο W960,ας παει το παλιαμπελο ειπα!!!
Νταξει δε λεω καλο ειναι αλλα το περιμενα λιγο καλυτερο επειδη δεν το εχω δουλεψει ακομα ομως αρκετα δεν εκφραζω γνωμη!Μονη γνωμη ειναι πως ισως κουρασει τις "μεγαλες" ηλικιες
Το Ρ1 ειναι ποιο επαγγελματικο οποτε κοιτα εκεινο καλυτερα

Reaction score
7
Για το iPhone δε θα εκφράσω άποψη, καθώς το μισώ, γιατί από απόψεως λειτουργιών είναι πρωτόγονο!!!
Αλήθεια έχεις χειριστεί ποτέ ένα iPhone? Γιατί και εγώ το έκραζα μέχρι τη μέρα που το έπιασα στα χέρια μου και έπαθα πλάκα με το UI και την σφαιράτη απόκριση....τουλάχιστον σε PPC δεν έχω δεί τόσο εύχρηστο και smooth Interface....Τώρα για κάποιον που θέλει 3G ναί όντως δεν κάνει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead