- Reaction score
- 0

:cool_11:
Βασικά δεν ήρθε από το πουθενά...ήρθε με καινοτομίες. Παίζει σε μια κατηγορία μόνο του.Χαχα, καλό! :mrgreen:
Πάντως ήρθε από το πουθενά και τους πήρε τα σώβρακα το Wii..
Νέο Wii τόσο γρήγορα; Δε νομίζω, εδω δεν προλαβαίνουν με την παραγωγή του υπάρχοντος.Ως φανατικός PC gamer, αν έπαιρνα μία κονσόλα αυτή θα ήταν το Wii.
Nα φανταστώ δεν υπάρχει κάποια πληροφορία/φήμη για νέο Wii? Μήπως Wiii?![]()
Εννοώ ότι η Nintendo δεν ήταν υπολογίσιμη δύναμη.Βασικά δεν ήρθε από το πουθενά...ήρθε με καινοτομίες. Παίζει σε μια κατηγορία μόνο του.
Σωστό κι αυτό.Νέο Wii τόσο γρήγορα; Δε νομίζω, εδω δεν προλαβαίνουν με την παραγωγή του υπάρχοντος.
Αν γουστάρεις τα παιχνίδια και τη φιλοσοφία του Wii πάντως, προτίμησε ένα DS που θα έχει και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας (σημαντικό για στρατό).Καλά, επειδή εκκρεμεί στρατιωτική θητεία λέω να πάρω ένα PSP και βλέπουμε. :happy_9:
Είχα πάρει DS, μόνο και μόνο για να μου κρατάει παρέα στις σκοπιές!! Το 3 ωρο περνούσε νερό!!!:happy_9:Αν γουστάρεις τα παιχνίδια και τη φιλοσοφία του Wii πάντως, προτίμησε ένα DS που θα έχει και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας (σημαντικό για στρατό).
Όχι απλά καρα-Biased θα έλεγα :happy_9:εγω έχω 2 DS :-D
Μήπως τελικά είμαι Nintendo Fanboy;;;
Εσύ είσαι Fanεγω έχω 2 DS :-D
Μήπως τελικά είμαι Nintendo Fanboy;;;
Το σκεφτόμουν και το DS (ίσως μάλιστα το στυλ παιχνιδιών να ταιριάζει καλύτερα με τη χρήση που θα κάνεις στο στρατό - δε σε νοιάζει να κολλήσεις με το story ή/και τα γραφικά κλπ, απλά να περάσει η ώρα) αλλά με το PSP μπορείς να δεις και καμια ταινία. Άσε που με το PSP έχω παίξει αρκετά και ξέρω τι να περιμένω ενώ το DS δεν το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. :crazy_1:Αν γουστάρεις τα παιχνίδια και τη φιλοσοφία του Wii πάντως, προτίμησε ένα DS που θα έχει και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας (σημαντικό για στρατό).
Παντως στο Psp εχουν βγει και μπαταριες διπλης διαρκειας :cool_4:Το σκεφτόμουν και το DS (ίσως μάλιστα το στυλ παιχνιδιών να ταιριάζει καλύτερα με τη χρήση που θα κάνεις στο στρατό - δε σε νοιάζει να κολλήσεις με το story ή/και τα γραφικά κλπ, απλά να περάσει η ώρα) αλλά με το PSP μπορείς να δεις και καμια ταινία. Άσε που με το PSP έχω παίξει αρκετά και ξέρω τι να περιμένω ενώ το DS δεν το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. :crazy_1:
Εσύ γιατί το πούλησες μαρή; )()()(Παντως στο Psp εχουν βγει και μπαταριες διπλης διαρκειας :cool_4:
Δικιο εχεις.Εσύ γιατί το πούλησες μαρή; )()()(
Διαφωνω κάθετα και οριζόντια:happy_8:Οσο παει θα πεφτει το wii.......
Ηταν ευκολο για ολους να παρουν ενα wii οταν εβλεπαν τις αλλες κονσολες με διπλη και τριπλη τιμη.
Μην ξεχνατε οτι εχει οσο ειχε το psp πριν λιγο καιρο.
Αν θες ταινίες, μουσική και παιχνιδομηχανή τότε το PSP είναι μονόδρομος. Αν θες ποοοοοολύυυυ μουσική, ποοοοολλέεεεεεεες ταινίες, Internet Browsing και πολλάααααα άλλα θα σου πρότεινα το ARCHOS 605 WiFi. Είναι δυνατό Gadgetάκι για στρατό.Το σκεφτόμουν και το DS (ίσως μάλιστα το στυλ παιχνιδιών να ταιριάζει καλύτερα με τη χρήση που θα κάνεις στο στρατό - δε σε νοιάζει να κολλήσεις με το story ή/και τα γραφικά κλπ, απλά να περάσει η ώρα) αλλά με το PSP μπορείς να δεις και καμια ταινία. Άσε που με το PSP έχω παίξει αρκετά και ξέρω τι να περιμένω ενώ το DS δεν το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. :crazy_1: