Ποιες τηλεορασεις πουλησαν περισσοτερο στις ΗΠΑ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νομιζω πως αξιζει να δουμε τους παρακατω πινακες και να συγκρινουμε στο περιπου με την δικη μας αγορα.
Ποσο μαλιστα που θα δουμε και καποιες εταιρειες που δεν υπαρχουν εδω.

LCD πρωτα

και μετα Plasma

Ti υπολογιζεται να εχουμε εδω, πανω-κατω?

Reaction score
14
χωρίς να εχω νούμερα για την χώρα μας θα έλεγα οτι στις LCD το όνομα της SONY είναι the most aware Με την Samsung Και Philips να ερχονται κοντά, και το όνομα της Panasonic ή της Pioneer τα περισσότερο ηχηρά στις Plasma.

Δεν καταλαβαίνω γιατί στον Αμερικάνικο πίνακα η Philips Πήγε απο το Plasma/side ****!!! και οχι απο την μεριά της LCD???

αυτό που είναι αξιοπρόσεκτο είναι η ετήσια μείωση (Year/Year) των Others κατά 45% που σημαίνει μεγαλύτερο market concentration σε λιγότερους παίκτες. Η Pioneer είναι απούσα γιατί άραγε? Οπότε η τελική εικόνα που μας δίνεται στον δευτερο πίνακα θα μπορούσε να μας λέει οτι η Pioneer εχει μείωση πωλήσεων σε σχέση με το 2006 (ίσως και η Pioneer να είναι μέρος του -45% others??) πιθανά λόγω ακριβής και ποιοτικής πολιτικής της? Δεν ξερω.

πέραν τον ποσοστών θα ήθελα να εχω και τα απόλυτα νούμερα (Units) που εχουν πουληθεί έτσι για να εχουμε ενα δείγμα του household penetration....!!!

Που τα βρήκες Ανδρέα?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.621
Απάντηση: Ποιες τηλεορασεις πουλησαν περισσοτερο στις ΗΠΑ?

Περισσότερα εδώ.

Reaction score
62
Ομολογουμένως οι Sony είναι πολύ καλές τηλεοράσεις και σκυλιά!! Ό,τι Sony και να είχα, δεν είχε πάθει το παραμικρό!! Έχουμε μια CRT 21" απο το 1986 και μέχρι σήμερα παίζει, χωρίς να έχει πάει για service ούτε μια φορά!! Δεν μου κάνει εντύπωση που είναι πρώτες στις πωλήσεις!!

Reaction score
0
Οι Pioneer φαίνεται ότι δυσκολεύονται λόγω τιμής. Είναι αλήθεια ότι σε όποιον λέω ότι θα προτιμούσα μια plasma Pioneer 1024x768 σε σχέση με οποιαδήποτε 1080p LCD και θα πλήρωνα ευχαρίστως το premium τιμής που ζητάει με κοιτάει σαν να είμαι εξωγήινος...
Εντύπωση μου κάνει η μέτρια πορεία της Sharp.

Πάρτε και το συνολικό πινακάκι όλων των τεχνολογιών:

Στην Ελλάδα νομίζω ότι κυριαρχούν οι Samsung. Τα σιχαμερά γυαλιστερά πλαστικά τους για κάποιο λόγο αρέσουν σε πολύ κόσμο αν κρίνω από τους γνωστούς μου.

Reaction score
0

Περισσότερα εδώ.
H εταιρία που έκανε αυτή την έρευνα προμόταρε παλιά το BD format... με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό....:smoking:

Reaction score
0

Μην απορείτε για την Pioneer.... πουλάει ακριβά επειδή έχει μικρή γραμμή παραγωγής...

Όσο για τη Sharp... στην Ευρώπη κυκλοφορούν τα μισά μοντέλα από αυτά που κυκλοφορούν στην Αμερική..:mad_3: .... και σε άλλες τιμές...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.621

H εταιρία που έκανε αυτή την έρευνα προμόταρε παλιά το BD format... με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό....:smoking:
Γι' αυτό την εμπιστεύομαι! :happy_2:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.663
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@