LG 37LF65/66..Ρυθμίσεις χρώματος (προσωπικές)

Reaction score
0
Ρυθμίσεις (προσωπικές) LG 37LF65/66... χρώματος

Έχουμε και λέμε....:happy_9:

Μενού->
ΕΙΚΟΝΑ---->
Κατάσταση Εικόνας---->
Χρήστης---->(όποιον από τους..2 θέλετε):happy_9:

Αντίθεση 90
Φωτεινότητα 50
Χρώμα 30
Οξύτητα 95
Απόχρωση 0

......................

μετά...

Μενού->
ΕΙΚΟΝΑ---->
Θερμοκρασία Χρώματος---->
Χρήστης---->

R -10
G +10
B 0

...............

Μενού->
ΕΙΚΟΝΑ---->
XD---->
Aυτόματο

...................
Μενού->
ΕΙΚΟΝΑ---->
Σινεμά---->
ΟΝ
----------------------------------
:happy_4:

Reaction score
6
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Reaction score
0
Απάντηση: LG 37LF65/66..Ρυθμίσεις χρώματος (προσωπικές)

Eίδες διαφορά; (προς το καλύτερο;)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LG 37LF65/66..Ρυθμίσεις χρώματος (προσωπικές)

Danaos tha katso na asxolitho to vradaki me tin usixia mou kai tha exeis nea mou aurio!Esy pantos pou tis exeis ftiaksei eides diafora???
Ναι... τα ......μπράβο δεν κατάλαβα..:happy_9:

Reaction score
6
Γεια χαρα danaos!Χτεσ ασχοληθηκα με τισ ρυθμισεισ που μου εστειλεσ!Οκ μια χαρα ειναι..εθχαριστω και παλι και γενικα εγω θα την σκαλιζω να ωρω αθτο που πραγματικα μου κανει στο ματι!Σε γενικεσ γραμμεσ μπορω να πω οτι παρολο που εχουμε διαφορα αντιθεσησ δεν ειτανε ασχημο το αποτελεσμα!

Reaction score
0

Γεια χαρα danaos!Χτεσ ασχοληθηκα με τισ ρυθμισεισ που μου εστειλεσ!Οκ μια χαρα ειναι..εθχαριστω και παλι και γενικα εγω θα την σκαλιζω να ωρω αθτο που πραγματικα μου κανει στο ματι!Σε γενικεσ γραμμεσ μπορω να πω οτι παρολο που εχουμε διαφορα αντιθεσησ δεν ειτανε ασχημο το αποτελεσμα!
Η βασικότερη ρύθμιση έγκειται στο "λιγότερο" χρώμα... και στην ελαφρή αύξηση του κίτρινου στα πρόσωπα για να φαίνονται πιο "φυσικά"... αυτά τα ΜΑΤΖΕΝΤΑ πρόσωπα που παίζουν γενικά όλες οι TV, μου "σπάνε" τα νεύρα... και τα χρώματα γενικά υπερκορεσμένα...

Εσυ γενικά, έχεις μεγαλύτερη "ευελιξία" στο να "παίξεις" με τη Φωτεινότητα, σε σχέση με μένα... ως προς τα χρώματα, νομίζω ότι είσαι ΟΚ!
:happy_4:

Reaction score
6
Πειραματιζομαι ακομα danaos και θα πειραματιζομαι για πολυ καιρο ακομα!Παντοσ απο HD Videakia απο Stage6 που κατεβαζω και τα χαζευω απο PC στην TV μεσω συνδεσεισ VGA to VGA εχω παθει πλακα!!Τρομερη ευκρινεια και αναλυσεισ!!Full High Definition man!Ομορφη κατασταση!!Αντε να μου γραψει και ενασ φιλοσ που περιμενο ριπαρισμενεσ σε divx ταινιεσ να απολαυσουμε την κατασταση!!!!

Reaction score
6
Να σαι ρωτησω κατι...Ειναι προτιμοτερο να αφησω την VGA se VGA συνδεση απο pc Στην tv η να την κανω Dvi to HDMI????Εχω μια ati radeon sta 256MB στο pc με DVI οποτε μπορω με ανταπτορακι να την κανω HDMI to HDMI προσ την tv!Θα εχω καλθτερεσ αναλυσεισ στην tV???

Reaction score
0

Να σαι ρωτησω κατι...Ειναι προτιμοτερο να αφησω την VGA se VGA συνδεση απο pc Στην tv η να την κανω Dvi to HDMI????Εχω μια ati radeon sta 256MB στο pc με DVI οποτε μπορω με ανταπτορακι να την κανω HDMI to HDMI προσ την tv!Θα εχω καλθτερεσ αναλυσεισ στην tV???
Aπο το hdmi περνάει και ο ήχος... το μόνο που ξέρω σίγουρα... αλλά πώς να γίνει αυτό...δεν ξέρω...κάποιος άλλος αν μπορεί να βοηθήσει..

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: LG 37LF65/66..Ρυθμίσεις χρώματος (προσωπικές)

Aπο το hdmi περνάει και ο ήχος... το μόνο που ξέρω σίγουρα... αλλά πώς να γίνει αυτό...δεν ξέρω...κάποιος άλλος αν μπορεί να βοηθήσει..
Δηλαδη δεν χρειαζεται να συνδεσουμε καλωδιου ηχου στο PC?
Μπορω μετα π.χ. να συνδεσω το optical της TV στα ηχεια και να περασει ηχος 5.1 ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 37LF65/66..Ρυθμίσεις χρώματος (προσωπικές)

Δηλαδη δεν χρειαζεται να συνδεσουμε καλωδιου ηχου στο PC?
Μπορω μετα π.χ. να συνδεσω το optical της TV στα ηχεια και να περασει ηχος 5.1 ?
Εννοούσα ότι αν συνδέσεις το HDMI στην κάρτα Γραφ. ΠΩΣ θα περάσει ο ήχος... δεν νομίζω...

Νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση χρειάζεται ξεχωριστό καλώδιο ήχου...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 37LF65/66..Ρυθμίσεις χρώματος (προσωπικές)

Εννοούσα ότι αν συνδέσεις το HDMI στην κάρτα Γραφ. ΠΩΣ θα περάσει ο ήχος... δεν νομίζω...

Νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση χρειάζεται ξεχωριστό καλώδιο ήχου...
Εγω αναφερομουν σε καρτα γραφικων που εχει κανονικη εξοδο HDMI ;)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 37LF65/66..Ρυθμίσεις χρώματος (προσωπικέ

Εγω αναφερομουν σε καρτα γραφικων που εχει κανονικη εξοδο HDMI ;)
:happy_9:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@