- Reaction score
- 2
Απάντηση: LOST SEASON 4
Το eggtown θα ειναι κομβικο επεισοδιο , απο τα πιο σημαντικα μεχρι τωρα......
Το eggtown θα ειναι κομβικο επεισοδιο , απο τα πιο σημαντικα μεχρι τωρα......
Σε επεισόδια που προβλήθηκαν δεν χρειάζεται να βάζουμε spoilers ...Δεν με κατάλαβες ακριβώς τι εννοώ... Αλλά έτσι και αλλιώς η απάντηση θα έρθει κάποια στιγμή
Βάζε τέτοιου είδους απαντήσεις σε spoiler tags γιατί τα χαλάς για τους άλλους....
Could this new character be Jacob?
Ρε συ Τζιμακο , επειδη βαρεθηκα να διαβαζω τα σποιλερ αλλα με ενδιαφερουν παρα παρα πολυ , δεν ερχεσαι σπιτι να μου τα διαβαζεις και να μου τα παιζεις κιολας , σε στυλ παντομιμας χωρις σκηνικα ,κουστουμια και τετοια , να παιρνω μια ιδεα για το τι θα δω. Ε; Ελα ρε φιλαρακι , κανε μου τη χαρη.....:happy_9:
Πω πω , πως σου αρεσει να τα διαβαζεις μονος σου , βοηθα λιγο και τα φιλαρακια σου.Θα φωναξω και το Στεφανο , θα τρωμε και ποπ κορν οσο εσυ θα ερμηνευεις και θα απαγγελεις... :bravo:![]()
Μαθε και καμια ξενη γλωσσα !!!
Πω πω , πως σου αρεσει να τα διαβαζεις μονος σου , βοηθα λιγο και τα φιλαρακια σου.Θα φωναξω και το Στεφανο , θα τρωμε και ποπ κορν οσο εσυ θα ερμηνευεις και θα απαγγελεις... :bravo:
Ε δεν μ αγαπας καθολου)(παω να τα διαβασω.....ΝΑΙ Ε ???
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ !!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Αντε μπραβο !!!Ε δεν μ αγαπας καθολου)(παω να τα διαβασω.....
Και χωρίς παύσεις για τσιγάρο... :happy_4:Πω πω , πως σου αρεσει να τα διαβαζεις μονος σου , βοηθα λιγο και τα φιλαρακια σου.Θα φωναξω και το Στεφανο , θα τρωμε και ποπ κορν οσο εσυ θα ερμηνευεις και θα απαγγελεις... :bravo: