Japan TV: HD DVD is dead! Officially!

Reaction score
60
Αν κοιταξεις και εδω ποσες ειδησεις ο jimdamian εχει βαλει σε 1 εβδομαδα σχετικα για το οτι η Toshiba θα αφησει το HD-DVD τοτε θα δεις πως ειναι καπως υπερβολικο.
ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΜΑΖΕΨΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ SITES ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΗΜΗ !

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ !!!

ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ !!! :happy_4:

Reaction score
60
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ?

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ HDDVD ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ TRANSFERS ΑΠΟ ΤΟ BLURAY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΠΟΡΩΣΗ !!

ΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ FORMAT ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤRANSFERS THΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ

ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ !!

HV

Reaction score
0
Οποτε το Circuit City ειναι η πηγη........Sorry που δεν το θεωρω σοβαρη πηγη και ουτε ειναι η πρωτη φορα για Typpo μαγαζιου. Εξαλλου το Transformers το εχω σε HDDVD εδω και 2 μηνες :)

Reaction score
0
Έξυπνη αγορά...μέρα με τη μέρα θα μεγαλώνει η αξία του. Πάντα ζήλευα τους συλλέκτες.
Ναι, ενώ σε BD θα ήταν έξυπνη αγορά το συγκεκριμένο έργο...
Must-have, αριστούργημα )( )( )(

Reaction score
7
Ναι, ενώ σε BD θα ήταν έξυπνη αγορά το συγκεκριμένο έργο...
Must-have, αριστούργημα )( )( )(
Σε BD δεν θα είχε πραγματικά καμία αξία...Επίσης με βάση τα σλόγκαν του Hi-Tech δεν ταιριάζει κιόλας...άκου πόσο άσχημα ακούγεται: "Η χερότερη ταινία στο ωραιότερο format του κόσμου" Ένώ αυτό: "Η χειρότερη ταινία στο πιο αποτυχημένο HD Format του κόσμου" Με πιάνεις πιστεύω...)(

Reaction score
7
Το κακό είναι ότι μεταμορφώνονται όμως τα άτιμα και θα τα φάμε στη μάπα και σε Bluray... Π@ύστη Megatron )( )( )(

Reaction score
0
Το κακό είναι ότι μεταμορφώνονται όμως τα άτιμα και θα τα φάμε στη μάπα και σε Bluray... Π@ύστη Megatron )( )( )(
:respect: :respect: :respect:

Ήταν γλυκός ο ύπνος που με πήρε στο Transformers πάντως οπότε ίσως είναι χρήσιμο να υπάρχει το δισκάκι πρόχειρο...

Reaction score
7
:respect: :respect: :respect:

Ήταν γλυκός ο ύπνος που με πήρε στο Transformers πάντως οπότε ίσως είναι χρήσιμο να υπάρχει το δισκάκι πρόχειρο...
Μη χρεωθείς τσάμπα όμως για τις αυπνίες σου...κατεβασέ το σε DivX. Θα μεταμορφωθεί μόνο του σε Bluray :happy_9:

Reaction score
0
Μη χρεωθείς τσάμπα όμως για τις αυπνίες σου...κατεβασέ το σε DivX. Θα μεταμορφωθεί μόνο του σε Bluray :happy_9:
Σαν να έχεις δίκιο. Τα lossless soundtracks φέρουν ανήσυχο ύπνο :cool_11:

Reaction score
1.846
Απάντηση: Re: Japan TV: HD DVD is dead! Officially!

Σαν να έχεις δίκιο. Τα lossless soundtracks φέρουν ανήσυχο ύπνο :cool_11:
:cool_11::cool_11:
Ένα ποτηράκι Cabernet, μήπως βοηθάει στην "ανυσηχία"; :happy_9:

Άσχετα απο την έκβαση του "πολέμου" των format, νομίζω πως καλό είναι να μην υπάρχουν πάθη. Δεν νομίζω να έχει κανείς μετοχές της Toshiba ή της Sony.

Την τελευταία, απο την εποχή που έβαλε το rootkit στα cd που πουλούσε, ούτε θέλω να την ξέρω. Δεν υπάρχει για μένα αυτή η εταιρία, έχει κλείσει. Ούτε βγάζει προϊόντα στα ράφια, δεν τα βλέπω. :twisted:

Άσχετο. Προχθές που κοιτούσα τηλεοράσεις 40-42 ΄΄, τα δικά της μοντέλα υστερούσαν μπροστά σ' αυτό της Philips και της Samsung, αλλά ακόμα και σ' αυτό της Toshiba (που δεν ήταν 100 HZ).:sad:

HV

Reaction score
0
Δεν υπαρχουν παθη, υπαρχει απλα λογικη που λεει πως ειναι απλα χαζο να υποστηριζει καποιος ενα format που προσφερει τα ΙΔΙΑ με καποιο αλλο αλλα τα προσφερει πιο ακριβα απο το αλλο.
Και πολλοι εδω μεσα ξεχνανε πως η Microsoft ισως να μπορεσει να γυρισει λιγο τον πολεμο οποτε εγω εαν δεν βγει επισημα πληροφορια πως η Toshiba ακυρωνει τα HD-DVD δεν το πιστευω. Και να τα ακυρωσει λιγο με αφορα εφοσον θα εχω ενα τελειο Upsampling dvd player. :)

Reaction score
134
Δεν πάει να έχει κερδίσει όποιος νάναι.Αν δεν δω εγώ ελληνικούς υπότιτλους και καινούργιες κυκλοφορίες ελάχιστη διαφορά έχουν όλα αυτά για μένα.Ας ελπίσουμε που τώρα όπως φαίνεται είναι θέμα εβδομάδων να τελειώσει οριστικά όλο το θέμα να ξυπνήσουν και τα ξεφτέρια που θέλουμε να τους λέμε έλληνες διανομείς.

Όσο για HDDVD δεν έχω να πω τίποτα άλλο.Πιστεύω ότι ότι έγινε είναι καλύτερα για όλους.Όσο πιο γρήγορα τελειώσει το θέμα τόσο πιό γρήγορα θα αρχίσουμε να μιλάμε για τις ταινίες που θα βγαίνουν και όχι για τα φορμάτ.Είχε αρχίσει να γίνεται κουραστικό και ανούσιο.

Reaction score
0
Και πολλοι εδω μεσα ξεχνανε πως η Microsoft ισως να μπορεσει να γυρισει λιγο τον πολεμο οποτε εγω εαν δεν βγει επισημα πληροφορια πως η Toshiba ακυρωνει τα HD-DVD δεν το πιστευω.
Συγνώμη αλλά τι ακριβώς περιμένεις να κάνει η Microsoft? Τόσο καιρό δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να κάνει τίποτα. Κάποιοι έχετε μια μεταφυσική πίστη σε αυτή την εταιρεία η οποία δεν βλέπω που βασίζεται...
Tα consumer electronics απλά δεν είναι ο τομέας της και δεν έχει την ίδια επιρροή που έχει στο χώρο των PC. Και δεν ήταν τόσο βαθιά "χωμένη" στον πόλεμο για αν πάρει οποιοδήποτε ρίσκο υπέρ του HD-DVD (π.χ. να το ενσωματώσει στο XBox 360) γι' αυτό και δεν το έκανε.

HV

Reaction score
0
Μην ξεχνας πως ο μονος λογος που το Blu-Ray περασε μπροστα ηταν το PS3 και οχι τα standalone BD Players.

Reaction score
0
Μην ξεχνας πως ο μονος λογος που το Blu-Ray περασε μπροστα ηταν το PS3 και οχι τα standalone BD Players.
Από το Δεκέμβριο και μετά μπήκαν και τα BD standalones πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ειδικά με τις προσφορές HDTV + BDp.

HV

Reaction score
0
Ακομα τα PS3 καταλαμβανουν καπου το 70% των συσκευων Blu-Ray ανα τον κοσμο οποτε δεν θα ελεγα πως τα StandAlone BD Players εκαναν καμια σημαντικη εισοδο.

Reaction score
6
Απάντηση: Japan TV: HD DVD is dead! Officially!

Εφόσον αυτές οι ειδήσεις μεχρι και σημερα δεν εχουν διαψευσθεί από την Toshiba ,ισχύουν
Συνεπώς HV αδικα χτυπιέσαι ως νεος blizzard.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.247
Members