πρόβλημα με AUDI

Reaction score
1
den eisai o monos ti na leo me ena kainoyrgio stilo sta 400xm sto konter emene ston dromo xoris na thelei na xekinisi
akoma vriskome sta dikastiria edo kai 3 xronia

i fiat italias kai elados milame gia megala koloxania
eixa plirosi aytokinito poy ekana ata 16000 km mono 12000 ta ypolipa oi idoi den mporoysan na vroyn tipota
alla otan katebasane sasman idan diaroi balbolines apo sasman
kai oxi autoi alla ego sto bolan o enas piros strofaloy eixe tripa kai eferne ladi apo kartes kai xerete ti ypan na baloyme ligo kola
bebeos ego zitisa antikatastasi aftokinitoy giati ektos apo afto to provlima idi eixan dimioyrgisi arketa akoma
telika 2 dikastiria kai perimeno tin apofasi toy dikastirioy
afta
simperasma fiat oyst oyst

HV

Reaction score
0
Εγω το ιδιο ειχα παθει με το Ibiza 101 το 2000, μετα απο 230 χιλιομετρα εμεινε απο σασμαν στην μεση του μπουρναζιου....Σιγα μην κανανε αντικατασταση και σιγα μην ετρεχα στα δικαστηρια....Γερμανικο αμαξι καθαροαιμο τωρα πια χωρις δευτερη κουβεντα :)

θα πω κατι χαζο αλλα το γεγονος ο ηχος να βγαινει απο τα πισω ηχεια ? Χλωμο ε ? Θα το εχει ψαξει αλλα ειπα να ρωτησω για παν ενδεχομενο....

Reaction score
14
Εγω το ιδιο ειχα παθει με το Ibiza 101 το 2000, μετα απο 230 χιλιομετρα εμεινε απο σασμαν στην μεση του μπουρναζιου....Σιγα μην κανανε αντικατασταση και σιγα μην ετρεχα στα δικαστηρια....Γερμανικο αμαξι καθαροαιμο τωρα πια χωρις δευτερη κουβεντα :)

θα πω κατι χαζο αλλα το γεγονος ο ηχος να βγαινει απο τα πισω ηχεια ? Χλωμο ε ? Θα το εχει ψαξει αλλα ειπα να ρωτησω για παν ενδεχομενο....

HV νικολό, καθόλου χαζό αυτό που ρωτάς, πίστεψε με, μετά απο 2 φορές ασκοπα μέσα στο συνεργείο και αφού ο θόρυβος μετά αρχισε να βγαίνει ακόμα και σε ακινησία και επρεπε να σβήσω την μηχανή για να στματήσει, που πέρασε απο το μυαλό οτι μπορεί να είναι κάτι απο το sub που εχει το ηχοσύστημα και που είναι τοποθετημένο στον δεξί θόλο πάνω απο την ρόδα (απο κάπου εκεί χονδρικά ερχονταν ο θόρυβος!)

Πρώτη κίνηση ήταν να κλείσω το ηχοσύστημα μόλις ο θόρυβος αρχιζε... αλλά εκεί αυτός ο αλήτης συνέχιζε...!!!

Αρα δεν ήταν απο εκεί...

Τώρα περιμένω απο την ΚΟΣΜΟΚΑΡ να μιλήσουν αυριο μαζί μου αφού το εργοστάσιο εδωσε διαταγές (με εβαλαν στο CC) να δωθεί αμεση λύση.

Ιδωμεν...:mad_2:

Τι να πώ!!!

Reaction score
14
den eisai o monos ti na leo me ena kainoyrgio stilo sta 400xm sto konter emene ston dromo xoris na thelei na xekinisi
akoma vriskome sta dikastiria edo kai 3 xronia

i fiat italias kai elados milame gia megala koloxania
eixa plirosi aytokinito poy ekana ata 16000 km mono 12000 ta ypolipa oi idoi den mporoysan na vroyn tipota
alla otan katebasane sasman idan diaroi balbolines apo sasman
kai oxi autoi alla ego sto bolan o enas piros strofaloy eixe tripa kai eferne ladi apo kartes kai xerete ti ypan na baloyme ligo kola
bebeos ego zitisa antikatastasi aftokinitoy giati ektos apo afto to provlima idi eixan dimioyrgisi arketa akoma
telika 2 dikastiria kai perimeno tin apofasi toy dikastirioy
afta
simperasma fiat oyst oyst
ωχ τι πακέτο είναι αυτό

Καλή τυχη φίλε και καλή δίκη.:cool_4:

HV

Reaction score
0
Αν το εκλεινες εντελως το στερεο και εχεις ενισχυτη μπορει αυτος να κανει κολπα με το SUB...Δοκιμασες να αποσυνδεσεις εντελως το stereo ? Δεν ξερω αν το εχεις συνδεσει με μπαταρια αλλα αξιζει τον κοπο να το δεις...
Οταν γκαζωνεις ακομα και σταθμευμενος μηπως ανεβαινει η σταθμη του θορυβου ? Μηπως οταν γυριζεις το τιμονι αν και σταθμευμενος ? Μπορει να ειναι ηλεκτρονικος θορυβος και απλα να σου εχει χαλασει ειτε ενα τσιπακι απο την πηγη η το φιλτρο.

Reaction score
26.171
πρεπει να τραβηξεις της ασφαλεια γιαννη γιατι αυτα τα εργοστασιακα παιρνουν πολλες πρωτοβουλιες.
η τουλαχιστον να ξεπριζωσεις το σαμπ.

βεβαια αν ειναι κατι τετοιο πρεπει να αγορασεις ενα νιβα , να βαλεις και δυο βαρελια βενζινη και να το παρκαρεις μεσα στο συνεργειο (πανιγυρικη εισοδος μεσω εκθεσεως)
και δωρο ο zippo!

Reaction score
14
με πήραν τηλέφωνο απο Το εργοστάστιο της Γερμανίας στο Inglestandt και μίλησαν μαζί μου, και με πήραν τώρα πρίν 10 λεπτά απο την KOSMOKAR και εκατσαν να ακούσουν όλο το προβλημα σημειώνοντας τα πάντα.

Μου Εκαναν παρα πολλές συμπληρωματικές ερωτήσεις ωστε να εχουν πλήρη εικόνα, και το επόμενο βήμα είναι να δούν προς τι όλη αυτή η καθυστέρηση απο μεριάς GRATSIAS.

Ετσι ο Γρατσίας θα εξηγήσει πόσο δύσκολη ήταν η διάγνωση, και οτι πλέον εχουν κατάληξει οτι θέλει αλλαγή το τεπόζιτο βενζίνης, Ο θόρυβος ερχονταν απο μέσα απο το τεπόζιτο, για αυτό και ο βαθύς subwooferάτος ήχος.

Το τεπόζιτο δεν εξισώνει και δεν ισσσοροπέι στις δύο δεξαμενές το κάυσιμο και η όλη βαβούρα είναι η προσπάθεια της αντλίας και των βαλβίδων να φέρουν την ίδια πίεση στα δύο compartments του ίδιου τεπόζιτου που μοιράζεται η βενζίνη.

Κουλό πρόβλημα αλλά αυτό είναι τι να κάνουμε.

Το καλό είναι οτι πρώτον το εργοστάσιο είναι αρκετά χωλομένο με την καθυστέρηση και αυτό απο μόνο του είναι αρκετό να κάνουν οτι οφείλουν δηλαδή μηδενική χρέωση. Το επόμενο καλό είναι οτι η ΚΟΣΜΟΚΑΡ πιστευω θα μου βρεί λύση στο πρόβλημα μου που στην προκειμένη περίπτωση είναι "η αρνηση μου να πληρώσω οτιιδήποτε σχετίζεται με την επισκευη αυτη αλλά και ακόμα περισότεο την εκπάιδευση των τεχνικών της AUDI σε πρωτοπαρουσιαζόμενο πρόβλημα"

Θα εχω νέα μέχρι τέλος της εβδομάδας. Τους απέιλησα οτι αν δεν εχω ικανοποιητική λύση στο προβλημα μου θα κινηθώ δικαστικά εναντίων τόσο του Συνεργείου όσο και κατά του αντιπροσώπου της AUDI γιατί αν όντως υπάρχει/υπήρχε πρόβλημα μέσα στο ρεζερβούαρ, και υπάρχει/υπήρχε πρόβλημα με τις βαλβίδες και την υποπίεση του ρεζερβουάρ, ποιός κερατάς με αφηνε κάθε φορά να το πάρω το αμάξι απο το συνεργείο και να το ξαναφέρω σε 3-4 μέρες πίσω και με ποιανού ευθύνη είχα την εγγυήση οτι δεν θα εσκαγε το τεπόζιτο με τα παιδάκια μου απο πάνω του? Ολα αυτά είναι νομικά θέματα που θα τα μελετήσω με φίλο μηχανολόγο αν δεν μου δωθεί ικανοποιητική λύση στο θέμα μου!!!

συνεχεια επι στης οθόνης

Reaction score
5
Γιάννη, μακάρι αυτό να λύσει το πρόβλημα. Αλλά περίμενε να το κάνουν πρώτα και βλέπουμε.

(Εξίσωση πιέσεων; Και γιατί σταματούσε για λίγο αν έσβηνες και μετά άναβες πάλι το αυτοκίνητο; Άλλαξαν αντλία και συνέχιζε το πρόβλημα. Το ντεπόζιτο ξαφνικά χάλασε; Τι έπαθε; Στράβωσε; Πώς; Με νέες βαλβίδες δεν έφτιαξε το θέμα; Περίεργα πράγματα...)

Reaction score
14
αυριο πρωί πάω να δώ τον κύριο και την κυρία προϊσταμενο και προισταμένη του aftersales της KOSMOCAR. Μετά πάω απο τον Γρατσία και εκεί θα εχουμε απειλές και πανηγύρια.

Απο το εργοστάσιο δεν εχω άλλο νέο εκτός απο οτι η υπόθεση είναι στα χέρια της ΚΟΣΜΟΚΑΡ κάτι που τους είπα και γραπτά ότι μου είναι μη αποδεκτό. Θέλω να μιλαω μόνο με το εργοστάσιο και με κανέναν εκπρόσωπο. Τους είπα ότι Γερμανικό αμάξι εχω και με την γερμανική υπευθυνότητα και σοβαρότητα επιθυμώ να συναλλαγώ και μόνο με αυτή.

HV

Reaction score
0
Τωρα βεβαια κατα ποσο μπορεις να "εκφοβισεις" την AUDI σαν αντιπροσωπεια ειναι μεγαλο θεμα...Βασικα εξολοκληρου ευθυνη φερνει ο εκαστοτε τοπικος αντιπροσωπος και ΟΧΙ η αντιπροσωπεια. Αν φυσικα εκεινοι αποφασισουν να βοηθησουν αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.

Reaction score
51
Απάντηση: πρόβλημα με AUDI

Γιάννη εύχομαι να βρεις λύση.......
Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να σε ικανοποιήσει η αντιπροσωπία (ΚΟΣΜΟΚΑΡ) αφού ακόμα και σε καινούριο αυτοκίνητο και την χρήση εγγύησης κάνουν πολλές αμαρτίες....Και βεβαίως όχι μόνο η ΚΟΣΜΟΚΑΡ αλλά οι περισσότερες. Δυστυχώς......

Ελπίζω στα καλά νέα και περιμένω τις λεπτομέρειες Γιάννο!! :happy_4:

Reaction score
14
τελικα το τεπόζιτο εζησε και δεν θελει αλλαγή. Ομως ηθελαν κάποιες βαλβίδες εξίσωσης εισαγωγής/εξαγωγης και εκτόνωσης. 5 σύνολο είναι γύρω αποτο τεπόζιτο και αλλαξαν και τις 5. Μικρό το κόστος τελικά και μικρή όλη η οικονομική ζημιά.

Τελικά ο χρόνος επισκευης είχε λόγο, γιατί ήταν όντως trial/error και προκειμένου να μου αλλάξουν όλο το σύστημα βενζίνης (τεπόζιτο, βαλβίδες, αντλία σωληνώσεις κλπ κλπ) που θα ήταν και το ευκολο αναγκάστηκαν να αλλάζουν ενα ενα κομμάτι και μετά μια μερα δοκιμη ώστε να το ξαναβγάλει.

Το θέμα είναι οτι η βλάβη τελικά ηταν στην πίεση και υποπίεση του τεπόζιτου. Οι βαλβίδες (ή κάποια απο αυτές) δεν εκαναν σωστή δουλεια και ετσι το τεπόζιτο μία "συρρικνωνοταν" και μία "φούσκωνε" σαν μπαλόνι που ρουφάμε και φυσάμε... φανταστείτε. Αυτό το γκρούκ που ακούγονταν ήταν το ταλάκωμα και το ξετσαλάκωμα του τεποζίτου ή κάποιον μερών αυτού.

Ακούγεται τρελό αλλά ετσι είναι.

Πήγα στην ΚΟΣΜΟΚΑΡ και μίλησα με την υπεύθυνη customer Care και συμφωνήσαμε σε μία καλή εκπτωση στα αντλλακτικά και φυσικά μη χρέωση εργατικών, οπότε το σύνολο της επισκευής είναι πολύ πολύ υποφερτό.

Για την καθυστέρηση ευθύνη εχει τότο η ΚΟΣΜΟΚΑΡ όσο και η AUDI Γερμανίας καθώς πολλά ανταλλακτικά αν και παραγγέλθησαν με την μέθοδο ταχύτατης αεροπορικής μεταφοράς - που ισχύει για όλα τα VAG group αυτοκίνητα ανω των 2,200 κυβικών αυτά εκαναν αρκετές μέρες για παραλλαβή.

Για την καθυστέρηση εχουν όλοι ευθύνη αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτε για αυτό. Για την αργή επισκευή ήταν υπέρ μου, καθώς αν ήταν στην εγγύηση θα αλλάζαν ότι έβρισκαν και έτσι όλα θα αλλαζαν με μία παραγγελία ανταλ/κων αντί να δοκιμάζουν ενα ενα τα κομμάτια.

Τετάρτη θα εχω το αμάξι και θα είμαστε ΟΚ. Με το συνεργείο του Γρατσία δεν εχω κανέναν πρόβλημα καθώς τους εχω εμπιστοσύνη και εχω μόνο καλές προηγούμενες εμπειρίες. Η αντιμετώπιση τους σήμερα ήταν καταλυτική και καθησυχαστική για εμένα.

Τέλος καλό όλα καλά.

Εκρεμεί ακόμα μία πιθανή κίνηση καλής θέλησης απο το Εργοστάσιο της AUDI αλλά και μεχρι εδώ ικανοποιημένος είμαι.

HV

Reaction score
0
Οταν με το καλο φυγεις απο το ταμιο, αν ειναι καλη η ταμιας φερτην και εκεινη :p

Reaction score
264
Απάντηση: Re: πρόβλημα με AUDI

Οταν με το καλο φυγεις απο το ταμιο, αν ειναι καλη η ταμιας φερτην και εκεινη :p
Σωστα, γιατι δεν σε βλεπω να δινεις και λιγα.AUDI ειναι και το ονομα πληρωνεται.Ετσι,αφου κατα πασα πιθανοτητα θα σε εχουνε ξεσκισει,θα μπορεις και εσυ τουλαχιστον να τους ξεσκισεις εμμεσα.

Ωραιος ο HV.

Reaction score
14
ειναι καλή όντως η ταμίας... αλλα εγώ την σιχαίνομαι... όμως δεν είναι κακιά η ιδέα του Νίκου και του Τάκη???

HV

Reaction score
0
Αν την σιχαινεσαι εσυ σαν καλος φιλος που ειμαι δωστην σε εμενα.....Ειμαι διατεθιμενος να αρπαξω μια για την ομαδα :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.878
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain