Την φάγατε πια......

Reaction score
0
.......την κακομοίρα τη Sony......:happy_9:

Πάρτε τώρα τους αντικαταστάτες των BDP-S300 και BDP-S500 τα BDP-S350 και BDP-S550 αντίστοιχα που είναι μεν profile 1.1 αλλά με firmware update θα μπορούν να γίνουν και profile 2.0.......τα καινούργια players της Sony είναι αντίστοιχα(όσον αφορά τα specs) με τα DMP-BD30 και DMP-BD50 της Panasonic......δηλαδή το BDP-S350 μπορεί να παραδώσει και τα 4 νέα φορμά ήχου(Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution Audio and DTS-HD Master Audio) μέσω bitstream σε συμβατούς ενισχυτές συν το ότι έχει ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές για τα Dolby Digital Plus και Dolby TrueHD.......το BDP-S550 τώρα έχει ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές και για τα 4 νέα φορμά(Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution and DTS-HD Master Audio) και φυσικά κάτι που πολλοί(μαζί κι εγώ) θα ήθελαν.......7.1 αναλογικές εξόδους!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

http://www.blu-ray.com/news/?id=1041

HV

Reaction score
0
Τα διαβασα πριν κατι μερες αλλα νομιζα πως ηταν μονο για αμερικη......
Αντε να δουμε profile 1.2 και 2.0 σε λιγο καιρο....Εχει πολυ πλακα η SONY....Να μου πεις πως αλλιως θα βγαλει λεφτα ? :)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Την φάγατε πια......

Να δώ ποιόν θα αφήσει η γυναίκα του να βάλει 7 ηχεία στο σαλόνι + 2 sub για τους επιλεκτικούς, και τι στον κόσμο!!!:crazy_3::crazy_3:

HV

Reaction score
0
Καλα ρε αρβανιτακη, και αν σου ζητησει αυτο που δεν κανεις ποτε μαζι της σαν ανταλλαγμα τοτε ? :)

HV

Reaction score
0
Ξεχασες αυτο που λεγαμε για τις μικρουλες ( Γυναικες γενικα που μενουν ακαλυπτες ) και τι μου απαντησες ? Πλακιτσα πηγα να σου κανω αλλα ξεχνας ευκολα....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Την φάγατε πια......

Ξεχασες αυτο που λεγαμε για τις μικρουλες ( Γυναικες γενικα που μενουν ακαλυπτες ) και τι μου απαντησες ? Πλακιτσα πηγα να σου κανω αλλα ξεχνας ευκολα....
Και ποιος σου ειπε οτι μπορουμε να κανουμε πλακιτσα εμεις οι δυο?

SORRY για το offtopic.:respect:

HV

Reaction score
0
Αφου καναμε στο αλλο θεμα φανταστηκα πως εδω δεν θα σε πειραζε....Sorry τοτε :)

Reaction score
7
Καλα ρε αρβανιτακη, και αν σου ζητησει αυτο που δεν κανεις ποτε μαζι της σαν ανταλλαγμα τοτε ? :)
Τότε μπαίνεις εσύ στη μέση και τελειώνει το θέμα... :cool_11:

Δεν μπορω να μιλησω για τους αλλους...Εγω παντως προσπαθω να ........ Οσες γυναικες γνωριζω.......Love Is All Around :)
( Οταν καποιος εχει πολυ αγαπη μεσα του το σωστο δεν ειναι να την μοιραζει ? )
Οταν εγω εχω στην πλατη μου 11 χρονια ολοκληρωμενων γνωριμιων και το 18χρονο εχει.....2 αντε να γινω καλος και να πω 3 χρονια στην πλατη του τι να μου πει ? :happy_4:
Κατούρα και λίγο....

Reaction score
0

Μπράβο το thread μου........τέτοια αποδοχή δεν την περίμενα πάντως......:crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1::happy_9:

HV

Reaction score
0
Σταματαω να ασχολουμαι μαζι σου και αφηνω τους Mods. Αν παλι και εκεινοι δειξουν αδυναμια να σε κοντρολαρουν παντα υπαρχουν λυσεις.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Παντως το 7.2 δεν ειναι κατι δυσκολο να το εγκαταστησεις μεσα στο σαλονι σου.
Φτανει να μην σερνονται καλωδια .

Reaction score
7
Σταματαω να ασχολουμαι μαζι σου και αφηνω τους Mods. Αν παλι και εκεινοι δειξουν αδυναμια να σε κοντρολαρουν παντα υπαρχουν λυσεις.
Τα Infractions...ξέρεις εσύ... Η διαφορά μας είναι ότι εγώ θα τα δεχτώ και θα συμορφωθώ. Δεν θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι ο γαϊδαρος πετάει ενώ δεν πετάει... :happy_4:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Την φάγατε πια......

Αφου καναμε στο αλλο θεμα φανταστηκα πως εδω δεν θα σε πειραζε....Sorry τοτε :)
Δεν εχεις καταλαβει πως ολα τα θεματα δεν ειναι ιδια.

HV

Reaction score
0
Ισως παλι να ειμαι λιγακι πιο χαλαρος αφου εδω μεσα πιστευω πως ειμαστε ολοι μια παρεα και αρα η πλακα δεν ειναι κατι κακο. Αφου σε πειραξε ομως ζητησα συγνωμη.

Reaction score
7
Ισως παλι να ειμαι λιγακι πιο χαλαρος αφου εδω μεσα πιστευω πως ειμαστε ολοι μια παρεα και αρα η πλακα δεν ειναι κατι κακο. Αφου σε πειραξε ομως ζητησα συγνωμη.
Πες το πολλές φορές μέχρι να το πιστέψεις και ο ίδιος...:cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7