- Reaction score
- 5
ναι ναι. είμαι ψώνιο με το αμάξι μου :116::116::116:
Τεύχος Μαρτίου, σελίδα 172 :138:
:respect:
Εχασα κατι ?...βαζουν τοσο αργα αμαξια στο Power Techniques...? :136::114:
Και χωρις να ειναι φτιαγμενα?Παει χαλασε και το POWER:142::142::128::128:...βαζουν τοσο αργα αμαξια στο Power Techniques...? :136::114:
Παω να το αγορασω, θα το διαβασω και μετα αν ειναι ολα καλα παω πασω.Αν ομως βρω κατι το μεμπτο τοτε να σε δω αν θα καμαρωνεις σαν το γυφτικο σκερπανι.χε-χε.Τα λεμε σε κανενα μισαωρο:138::138::116::116::405::405:ναι ναι. είμαι ψώνιο με το αμάξι μου :116::116::116:
Σκάναρε καμια σελίδα ρε γκούνους να το καμαρώσουμε :607:ναι ναι. είμαι ψώνιο με το αμάξι μου :116::116::116:
1Σκάναρε καμια σελίδα ρε γκούνους να το καμαρώσουμε :607:
Και οχι μονο αλλα δεν το λεμε παραεξω:142:ναι ναι. είμαι ψώνιο με το αμάξι μου :116::116::116:
Σε ευχαριστώ Τάκη.... αν παίζει και καμία με όλο το άρθρο για το Ρεγκουνάμαξο θα ήταν Super!
1Σκάναρε καμια σελίδα ρε γκούνους να το καμαρώσουμε :607:
1Σε ευχαριστώ Τάκη.... αν παίζει και καμία με όλο το άρθρο για το Ρεγκουνάμαξο θα ήταν Super!
Δεμν μπορω να στο κατεβασω ολο.Αν το θες σε κοματια οκΣε ευχαριστώ Τάκη.... αν παίζει και καμία με όλο το άρθρο για το Ρεγκουνάμαξο θα ήταν Super!
Όχι βρε συ δεν πειράζει γ@μ@ το, απ'ότι καταλαβαίνω τραβάς από κινητό και είναι μανίκι. Αν το πετύχω σε περίπτερο θα το πάρω αν και σαν περιοδικό με αφήνει αδιάφορο. Απλά ήθελα να δώ την παρουσίαση που έκαναν και τα σχόλια για το περίφημο Ρεγκουνάμαξο του Ρεγκούνη. Thanks για τις Photos πάντως!Δεμν μπορω να στο κατεβασω ολο.Αν το θες σε κοματια οκ
μη πας και σκασεις λεφτα.θα το γραψω ολο και θα το διαβασετε ολοι σας απο εδω σε κανενα 10λεπτοΌχι βρε συ δεν πειράζει γ@μ@ το, απ'ότι καταλαβαίνω τραβάς από κινητό και είναι μανίκι. Αν το πετύχω σε περίπτερο θα το πάρω αν και σαν περιοδικό με αφήνει αδιάφορο. Απλά ήθελα να δώ την παρουσίαση που έκαναν και τα σχόλια για το περίφημο Ρεγκουνάμαξο του Ρεγκούνη. Thanks για τις Photos πάντως!
.....................Όχι βρε συ δεν πειράζει γ@μ@ το, απ'ότι καταλαβαίνω τραβάς από κινητό και είναι μανίκι. Αν το πετύχω σε περίπτερο θα το πάρω αν και σαν περιοδικό με αφήνει αδιάφορο. Απλά ήθελα να δώ την παρουσίαση που έκαναν και τα σχόλια για το περίφημο Ρεγκουνάμαξο του Ρεγκούνη. Thanks για τις Photos πάντως!
Είσαι φοβερός :cool_4: :respect: Σε ευχαριστούμε πολύ :607:.....................
EDIT (από moderator)
Πιστευω να σας εχω φτιαξει τωρα ετσι?