Τα φωτα σας για Full ΗD TV!!!

Reaction score
0
Tα φωτα σας για τηλεοραση full HD και budget μεχρι περιπου 1200 ευρωπουλα...αποσταση θεασης 3 μετρα περιπου ..Η χρηση ειναι και για τλεοπτικο σημα (μεσω nova) αλλα και ΒR το οποιο ειναι στο pc...
καθε γνωμη δεκτη ....
Ευχαριστω Νικος!!!

Reaction score
0
Με 1200 για καλή εικόνα και για 3 μέτρα πας σε plasma 42'' που όμως δεν είναι HD το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν θα το βλέπεις στα 3 μέτρα και από την άλλη είναι πολύ καλή σε τηλεοπτικό.

ή...
Αυξάνεις το μπαντζτετ
ή...
Ξεχνάς το HD (σαν προδιαγραφή)
ή...
Παίρνεις LCD και βλέπεις υποδεέστερη εικόνα

Κάνε μια "βόλτα" στο forum για γενική ενημέρωση και μετά θα μπορείς να αξιολογήσεις καλύτερα.

Reaction score
0
Απάντηση: Τα φωτα σας για Full ΗD TV!!!

Tα φωτα σας για τηλεοραση full HD και budget μεχρι περιπου 1200 ευρωπουλα...αποσταση θεασης 3 μετρα περιπου ..Η χρηση ειναι και για τλεοπτικο σημα (μεσω nova) αλλα και ΒR το οποιο ειναι στο pc...
καθε γνωμη δεκτη ....
Ευχαριστω Νικος!!!
Γεια σου κι από μένα!

Σε LCD.. LG 42LF75/76 (1.159 ευρώ)
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?13572

Value for money. Σε άλλο thread δες γνώμη (φρεσκια) μέλους..

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=633960&postcount=10

Χαιρετώ! :605:

Reaction score
0
το budget ανεβηκε στα 1600 max....!!!Ειδα την Samsumg M86...τι λετε??

Τα δυο πανω μοντελα πολυ καλα για τα ΛΕΦΤΑ τους!!!! ευχαριστω!!!

HV

Reaction score
0
Ο καλυτερος κριτης εισαι εσυ και τα ματια σου....Προσπαθησε να δεις και τις 3 και να βγαλεις αποφαση....Οτι και να παιζουν ειτε ειναι DVD ειτε σκετο τηλεοπτικο προγραμμα η καλυτερη παντα φαινεται.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τα φωτα σας για Full ΗD TV!!!

το budget ανεβηκε στα 1600 max....!!!Ειδα την Samsumg M86...τι λετε??

Τα δυο πανω μοντελα πολυ καλα για τα ΛΕΦΤΑ τους!!!! ευχαριστω!!!
Πληρες μοντέλο αν είναι ευκολο;

Reaction score
0

Ο καλυτερος κριτης εισαι εσυ και τα ματια σου....Προσπαθησε να δεις και τις 3 και να βγαλεις αποφαση....Οτι και να παιζουν ειτε ειναι DVD ειτε σκετο τηλεοπτικο προγραμμα η καλυτερη παντα φαινεται.
α. +1
β. Το DVD είναι πιο αντικειμενικός δείκτης νομίζω... αν στηριχτούμε στα TV σήματα των καταστημάτων που βάζουν 100 TV σε μια κεραία...

Όπως και να έχει, see before buy!

HV

Reaction score
0
Ειναι καλυτερο αλλα ακομα και μεταξυ τηλεοπτικου σηματος οι διαφορες ειναι αισθητες.

Reaction score
0

Reaction score
1
Απάντηση: Τα φωτα σας για Full ΗD TV!!!

αδικία γιατί εδώ
http://www.pixmania.com/gr/gr/63839...7255&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMDQ3MzgyODU7
βλέπεις άλλα πράματα ...

Καλοθέατη !

ΥΓ για τις ρυθμίσεις , χαμήλωσε λίγο φωτεινότητα και δες πως πάει , για DVD ή κάποια άλλη εξωτερική πηγή , υπάρχει το γνωστό DVD ρυθμιστικό ...

Reaction score
0
Ναι το ηξερα γιαυτη το μοντελο αλλα η τηλεοραση ειναι για το δωματιο μου που ειναι 14 τμ...δεν μπορουσα πιο μεγαλη απο 40 γιατι μετα για να την βαλω θα επρεπε να βγω εγω εξω!!!!!χεχε!!!

Reaction score
0

Τελικα το budget ανεβηκε και αγγιξε τα 2000 ευρω(ρημαδα τεχνολογια) και μολις αγορασα την Samsung LE40F86 .....
α. Το budget ανέβηκε 66%...:137:
β. Καλορίζικη και καλές θεάσεις! Αριστη επιλογή!

Reaction score
0
Eυχαριστω πολυ...τωρα ομως ακου τι γινεται....εχω αυτη την τηλεοραση , ενα home cinema που κανει upscale ΜΕΧΡΙ 1080i και στον υπολογιστη (τον οποιο εχω συνδεσει την τηλεοραση με vga καλωδιο) εχω ενα blueray pioneer ....
Για να ειμαι ειλικρινεις πιο καλη εικονα παιρνω απο το upscale παρα απο το BD ...τι μπορω να κανω για να παρω την καλυτερη εικονα με τα υπαρχων πραγματα????

Reaction score
0

Eυχαριστω πολυ...τωρα ομως ακου τι γινεται....εχω αυτη την τηλεοραση , ενα home cinema που κανει upscale ΜΕΧΡΙ 1080i και στον υπολογιστη (τον οποιο εχω συνδεσει την τηλεοραση με vga καλωδιο) εχω ενα blueray pioneer ....
Για να ειμαι ειλικρινεις πιο καλη εικονα παιρνω απο το upscale παρα απο το BD ...τι μπορω να κανω για να παρω την καλυτερη εικονα με τα υπαρχων πραγματα????
Δεν ξέρω... πάντως σε επίπεδο DVD το προβλημα το έλυσα με ένα Poineer DV-600 (μέχρι 1080p)... εκεί η TV μου παίζει άψογα...

..στα 1080i δεν παίρνεις καλό σήμα;(με HDMI, εννοείται νομίζω..)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.016
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos