COPY - PASTE

Reaction score
59

Ειναι κατακριτεο αυτο για την ενημερωση ?

Oλοι δεν το εχουμε κανει καποια στιγμη ??

Αν ο μονος τροπος για την ενημερωση για τα νεα που μας ενδιαφερουν ειναι αυτος ειναι προτιμοτερο πχ για τις νεες ταινιες να περιμενουμε να δουμε οι ιδιοι την καθε ταινια για να γραψουμε γι αυτη η να βαζουμε το δελτιο τυπου της εταιρειας που εχει αναλαβει την διανομη ?

Ειναι απλο αυτο !! Φυσικα και ναι αλλα και παλι θελει ψαξιμο και εγρηγορση για την εγκαιρη ενημερωση ολων μας .

Το να κατακρινεσαι και γι αυτο ομως το θεωρω το λιγοτερο ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αφου ολοι λιγο η πολυ το εχουμε κανει για την ενημερωση.

Reaction score
0
Απάντηση: COPY - PASTE

Και λέω θα το γράψει, δεν θα το γράψει?..........το έγραψε....:121:

Reaction score
1.213

Το να κατακρινεσαι και γι αυτο ομως το θεωρω το λιγοτερο ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αφου ολοι λιγο η πολυ το εχουμε κανει για την ενημερωση.

Μηπως να μας πεις αν θες που ακριβως δημιουργηθηκε αυτη η εντυπωση ?

Reaction score
6

Βρε Δημητρη…
Γιατι ρε φιλε το πηρες ετσι στραβά;
Κανεις δεν ειπε πως είναι κατακριτέο .
Αδικα στεναχωριέσαι και μαζι με σενα στεναχωριέμαι και εγω που ενώ γυρισα χαρούμενος σπτι , διαβάζω πράγματα που αδυνατώ να καταλαβω από πού προέρχονται.

Reaction score
0
Παιδια εγω δεν στεναχωριεμαι νομιζετε ?
Λιγα περασαμε με το HDDVD ?:143:

Το μπουρι απο την σομπα
επιτρεπεται να το κανω copy paste ?:136:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: COPY - PASTE

διαβάζω πράγματα που αδυνατώ να καταλαβω από πού προέρχονται.
Aυτο ονομαζεται επιλεκτικη αμνησια !

Ας το, ασχολησου με τα review σου και ασε εμας να κανουμε τα ευκολα και τα απλα και τα χωρις βαρυτητα threads.

EYXAΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ !

Reaction score
6

Σε παρακαλώ ρε Δημήτρη
Τι πράγματα είναι αυτά;
Από πού βγήκε πάλι αυτό;
Πως λες ότι δεν σε εκτιμώ.
Όχι μονο σε ετκιμω και σε σεβομαι αλλα σε θερω φιλο μου και ένα από τα λιγα διαμαντα του φορουμ.
Πιστευω πως παρερμήνεψες τα λεγομενα μου .
Σε καμια περίπτωση δεν θα σε έθιγα αλλα αν παλι νιώθεις πως έπραξα ετσι απέναντι σου ειλικρινά σου ζητω συγγνώμη.
Και απάντησε επιτελους στο τηλεφωνο …
Εχω σκασει από την στεναχώρια μου.

Reaction score
1.844

Τι λες τώρα πε συνονόματε (Δημήτρη). Κάνε δουλειά σου και ενημέρωσέ μας, που σκας για λεπτομέρειες.
Εξάλλου οι παραγωγοί απόψεων είναι τόσο λίγοι.
Αρκεί να υπάρχει διάδοσή τους, είναι κι' αυτή τόσο απαραίτητη. :119:

Reaction score
49

Αν ο μονος τροπος για την ενημερωση για τα νεα που μας ενδιαφερουν ειναι αυτος ειναι προτιμοτερο πχ για τις νεες ταινιες να περιμενουμε να δουμε οι ιδιοι την καθε ταινια για να γραψουμε γι αυτη η να βαζουμε το δελτιο τυπου της εταιρειας που εχει αναλαβει την διανομη ?

Ειναι απλο αυτο !! Φυσικα και ναι αλλα και παλι θελει ψαξιμο και εγρηγορση για την εγκαιρη ενημερωση ολων μας .

Αγαπητέ Δημήτρη!!
Προχώρα όπως προχωρούσες τόσο καιρό!
Κάνεις πολύ καλή δουλειά και το έχω πει τόσες φορές.
Στην κατηγορία σας, τόσο εσύ όσο και ο Ανδρέας, πάτε με χίλια και πραγματικά ζηλεύω που δεν προλαβαίνω πια να τρέχω και εγώ! :107: :126:

Υ.Γ.: Σου βγάζω, δε, το καπέλο εις διπλούν, που κατάφερες και στεναχώρησες τον Cinemusic τόσο εύκολα. Είσαι θεός παλικάρ' μ'
Εμείς τόσους μήνες προσπαθούσαμε να τον στεναχωρήσουμε με το παλιο-HDDVD και τον χαλάσαμε μόνο στο....μνημόσυνο!!!
Εύγε τέκνον μου!!! :138: :137: :139:

HV

Reaction score
0
Θα παρακαλεσω τον κυριο Δημητροπουλο να αρχισει να ασχολειται λιγακι περισσοτερο με το.....GPS του και λιγοτερο με το να ριχνει.....Κιροζινη στην φωτια :138::135::116::136::142:

Reaction score
62
Κι εγώ το χρησιμοποιώ για ενημέρωση. Και είναι λογικό, αφού θέλεις να ενημερώσεις τον κόσμο εδώ μέσα, αλλά δεν έχεις και το χρόνο να κάτσεις να αντιγράψεις το κείμενο με δικά σου λόγια. Βέβαια, όπως κι όλα, έτσι κι αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο, για να μην γίνει το φόρουν ένα κολάζ ειδήσεων. Αλλά, όπως το βλέπω εγώ, απέχει πολύ απο το να γίνει κάτι τέτοιο!!
Και η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να διαβάσω μία είδηση που να μου αναφέρει την πηγή, ώστε να φαίνεται η αξιοπιστία της, παρά ένα κείμενο αναξιόπιστο του στύλ "άκουσα ότι....."

Reaction score
164
Κακώς στενοχωριέσαι Δημήτρη, και καλώς κάνεις...
Τα ΔΤ ή οι επίσημες ανακοινώσεις πρέπει να αντιγράφονται αυτολεξεί και να μπαίνει και η πηγή από κάτω. Τα βρίσκω και σωστό και τίμιο από το να αλλάζεις τη σύνταξη και να μας το πασάρεις ως δικό σου κείμενο. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος παρουσίασης.η

Στεναχωριέμαι και εγώ προσωπικά, γιατί αν, ως κοινότητα, παρέα, forum, έχουμε παράπονο από τον Δημήτρη (ή τον Αντρέα, μιας και αναφέρθηκε), θα πρέπει να πέσει φωτιά να μας κάψει.
Θέλω να πιστεύω ότι απλά είναι μια παρεξήγηση λόγω υπερ-ευαισθησίας του Δημήτρη, που δεν είναι καθόλου κατακριτέα.

Reaction score
3

Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλετε να πειτε με αυτό το θέμα copy-paste.

Reaction score
1.213
Εγω τελικα λεω οτι ακομα να ειπωθει που επακριβως φανηκε αυτη η κριτικη στα κειμενα του jimdamian.Και θα επρεπε να υπαρχουν περισσοτερες διευκρινησεις μια που μερικοι συνομιλησαμε μαζι του (σε θεματα )τελευταια ...για να ξερουμε που ακριβως αναφερεται , γιατι μπορει και να τον στεναχωρησαμε και εμεις. Η μπορει να ειναι κατι αλλο προσωπικο , αλλα μια που γραφετε στις προτασεις και το βλεπουν ολοι καλο ειναι να ξερουμε επακριβως που αναφερετε ο καθενας.

Για την ιστορια εμενε δεν με πειραζουν τα copy paste , ενημερωνομαι απο αυτα και..τελωσπαντων τα αναφερανε και οι προηγουμενοι.

Reaction score
7
Δημήτρη τα κειμενά σου τα διάβαζα πάντα με ενδιαφέρον...δεν με ενδιαφέρει από που τα έκανες Copy-Paste αυτό που ξέρω είναι ότι μου έδινες έτοιμη τροφή χωρίς να ψάχνω ο ίδιος. Επίσης οι παρουσιάσεις σου είναι πάντα άψογες με βάση τους κανόνες του Forum. Προσωπικά σε ευχαριστώ για την ενημέρωση που μου έχεις προσφέρει και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσεις να την προσφέρεις όπως ξέρεις πολύ καλά να κάνεις. :605:

Reaction score
3

Λοιπόν εγώ ΔΕ σε ευχαριστώ για την ενημέρωση κάθαρμα Jim, ειδικά για εκείνη που έχει να κάνει με τις προσφορές.
Έχω ξεπαραδιαστεί την τύχη μου μέσα.:141:

Reaction score
49

Λοιπόν εγώ ΔΕ σε ευχαριστώ για την ενημέρωση κάθαρμα Jim, ειδικά για εκείνη που έχει να κάνει με τις προσφορές.
Έχω ξεπαραδιαστεί την τύχη μου μέσα.:141:

Εγώ έχω βρει άλλη λύση.....
Αγοράζω τις εφημερίδες και στέλνω του αλητόβιου τις αποδείξεις...
:116: :142: :138: :139:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster