EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

Reaction score
0
Μου φαίνεται απιστευτο....είναι δυνατόν ;;; Από ότι φαίνεται είναι ! Εν αναμονή λοιπόν των σπουδαίων ανακοινώσεων !

VG

Reaction score
0
Εν αναμονη του ξεπουπουλιάσματος θα ελεγα εγω, πλεον υπαρχει σοβαρότατος λογος να αποκτησουμε πιατο και HD δέκτη.

Reaction score
3
Απάντηση: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

Για να επανέλθω κι επειδή είναι και κάπως λεπτό το θέμα, μήπως θα μπορούσε κανείς προκαταβολικά να μας πει τι πρέπει να πάρουμε και πως θα γίνουν οι συνδέσεις, το πακέτο κλπ;
Και λέω "λεπτό" για να μην δημιουργηθεί θέμα εταιρειών ή καταστημάτων.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πολύ καλά νέα αυτά καί συγχαρητήρια σέ ολους τους εμπλεκόμενους γιά νά γίνει αυτό πραγματικότητα.
Τώρα κάτι ακόμα,αραγε θά μεταδοθουν δορυφορικά από HELLASAT τό θέμα ειναι ελευθερα η μέ καποια κωδικοποίηση,και αν ελεύθερα εχει καλώς,αν εχει κωδικοποίηση τοτε τί γίνεται;
Εχουμε περί αυτού κανένα νέο;
Δεν μπορεί να γίνει μετάδοση χωρίς κωδικοποίηση λόγω των δικαιωμάτων, καθώς ο Hellas Sat έχει εμβέλεια σε όλη την Ευρώπη...

Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα που μόλις και εάν λυθεί, θα μπορούν να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις...

Reaction score
1

ένα δορ. πιάτο 40 cm σε hellas sat μαζί με τα παρελκόμενα αξία 30 ευρώ + εγκατάσταση ...
Ενα καλύτερο πλάνο είναι hellas + turk sat , με μεγαλύτερο πιάτο 80-90cm και όχι μεγάλη διαφορά στην τιμή ...
Απο κει και πάνω ξεφεύγει η τιμή ...

Οσον αφορά τους δέκτες HD τιμές από 120 ευρώ μέχρι 690+ ( ανάλογα τι θες )

Ολα αυτά εμπειρικά , καλύτερα να συνεννοηθείς με τον τεχνικό σου ...

Σε περίπτωση που κάνω λάθος και είναι σε Hotbird , τότε η ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση είναι επαρκής , μόνο αλλαγή δέκτη ...

VG

Reaction score
0
Θεωρω δεδομενο οτι το avsite θα μας προσφερει καποιο group buy οταν οριστικοποιηθει η κατασταση.Προσωπικα θα ηθελα μονο να μην ειναι με hi-end λυσεις αλλα με δοκιμασμένα μηχανήματα για να μην δουμε προβληματα σαν αυτα που παρουσιαστηκαν με το kiss

Reaction score
0
Θεωρω δεδομενο οτι το avsite θα μας προσφερει καποιο group buy οταν οριστικοποιηθει η κατασταση.Προσωπικα θα ηθελα μονο να μην ειναι με hi-end λυσεις αλλα με δοκιμασμένα μηχανήματα για να μην δουμε προβληματα σαν αυτα που παρουσιαστηκαν με το kiss
Συμφωνώ και επαυξάνω. Προτάσεις για ένα καλό δέκτη, μέγεθος πιάτου και σχετικά παρελκόμενα για μας τους αρχάριους από τους έμπειρους του avsite θα ήταν ότι καλύτερο.

Reaction score
0
Μακάρι να γίνει σύντομα η ανακοίνωση ώστε να διύμε τι 8α χρειαστούμε. Α ρε Έλληνες όλα τελευταία στιγμή τα κάνουμε....

Reaction score
0
Αυτά είναι νέα!!!! Αναμένω και την επίσημη ανακοίνωση για να ψάξω για HD δέκτη. :)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Kαθότι αδαής περι την δορυφορικών να ρώτησω αν έιναι απαραίτητο να αγοράσω HD δέκτη ή μπορώ να βαλώ CI card στην tv μου(samsung LE40F86BD) και να πιάνω κατευθείαν τον HELLAS SAT απο εκεί?.(Υπάρχει ηδη γραμμη και πιατο εγκατεστημένο)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

Kαθότι αδαής περι την δορυφορικών να ρώτησω αν έιναι απαραίτητο να αγοράσω HD δέκτη ή μπορώ να βαλώ CI card στην tv μου(samsung LE40F86BD) και να πιάνω κατευθείαν τον HELLAS SAT απο εκεί?.(Υπάρχει ηδη γραμμη και πιατο εγκατεστημένο)

εφόσον η τηλεόραση σου έχει ενσωματωμένο δεκτη με dvb-s και dvb-s2 και CI τότε είσαι μια χαρά δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο.

Reaction score
0
+100 ..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Re: Απάντηση: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

εφόσον η τηλεόραση σου έχει ενσωματωμένο δεκτη με dvb-s και dvb-s2 και CI τότε είσαι μια χαρά δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο.
δεν λέει!μονο dvb λέει...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

δεν λέει!μονο dvb λέει...
για δοκίμασε αν κατεβαίνει αυτή η συχνότητα στο hellassat
Hellas Sat 2 (39.0E) - 12718.00 H - Txp:24 - Δέσμη:F1 DVB-S2 (8PSK) - 7720 3/4 - NID:158 - TID:158

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Αρχικό μήνυμα απο VG
Παιδιά περιμένετε λίγο και θα ΔΕΙΤΕ και θα ΑΚΟΥΣΕΤΕ.... λίγες μέρες υπομονή ακόμη, εξάλλου το EURO ξεκινάει σε 71 ημέρες... :109:

VG

Reaction score
0
Το euro ξεκιναει σε 71 ημερες,αλλα αν τυχον υπαρξει θεμα group buy θα πρεπει στην ουσία να ξεκινησει απο τώρα, προκειμενου οσοι ενδιαφερονται για αγορα να εχουν λογο να περιμενουν την προσφορα.
Αν φυσικα δεν παιζει τετοιο ενδεχομενο γιατι ξερω γω θεωρειται μπελαλίδικο αντικείμενο ή γιατι δεν υπαρχει χρόνος,το λεμε απο τωρα και ιδιωτεύουμε.

Reaction score
1

κάποιοι δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στο gb , πχ για μένα που θέλω να αναβαθμίσω το υπάρχον δορ. εξοπλισμό και να πάρω quad lnb και switch και πιάτο και ... νομίζω πως δεν θα ικανοποιούσε τις απαιτήσεις μου ...

gb μπορεί να γίνει με κάποιο δέκτη ... εκλιπαρώ για Kathrein UFS 910 αφού το κόστος του δεν είναι ψηλό ενώ έχει card reader conax και 2 θέσεις για μοντούλες ...

Reaction score
0
Το euro ξεκιναει σε 71 ημερες,αλλα αν τυχον υπαρξει θεμα group buy θα πρεπει στην ουσία να ξεκινησει απο τώρα, προκειμενου οσοι ενδιαφερονται για αγορα να εχουν λογο να περιμενουν την προσφορα.
Αν φυσικα δεν παιζει τετοιο ενδεχομενο γιατι ξερω γω θεωρειται μπελαλίδικο αντικείμενο ή γιατι δεν υπαρχει χρόνος,το λεμε απο τωρα και ιδιωτεύουμε.
Εγώ απέκτησα πρόσφατα 1 πιάτο (1,10χ1,00) και μια Hauppauge 3000 (ALTEC Home silver PC). Ειμαι μέσα για group buy ενός καλού HD δέκτη, αλλά θα ήθελα και τα φώτα σας γενικά.

- Το πιάτο μου ειναι αρκετά μεγάλο για καλές λήψεις?
- Αξίζει να βάλω μοτεράκι για να κάνω το πιάτο κινητό?
- Χρειάζομαι άλλο LNB για HD λήψη? (τώρα έχω δύο για ASTRA και HotBird)
- Λίγα για UCAS, T-Rex, Dragon και λοιπές κάρτες (έστω σε pm)?
- Πέρα από τον HD δέκτη, αξίζει να βάλω PCI καρτούλα στο PC μου και ποιά?

VG

Reaction score
0
Εγω προσωπικα δεν βλεπω τον λογο να γινει gb μονο για τον δέκτη,πιθανως να μην ειναι και σοβαρα τα περιθωρια εκπτωσης για κατι που κανει πχ 200Ε, εκτος εαν γινει για καποιον πανακριβο δέκτη,αλλα σε αυτην την περιπτωση ποσοι θα ειναι οι ενδιαφερομενοι;
Αντιθετως για ενα πληρες πακετο με πχ πιατο των 80cm και εγκατασταση,λογικα θα βρεθουν ενδιαφερομενοι, που δεν χρειάζεται να ειναι και παρα πολλοί σε αριθμό για να υπαρχει αμοιβαίο κέρδος.
Αλλα ας αφησουμε τους διαχειριστες να πονοκεφαλιαζουν γι αυτα τα πραγματα και ας περιμενουμε νεοτερα :136: :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.194
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe