- Reaction score
- 0
Μου φαίνεται απιστευτο....είναι δυνατόν ;;; Από ότι φαίνεται είναι ! Εν αναμονή λοιπόν των σπουδαίων ανακοινώσεων !
Δεν μπορεί να γίνει μετάδοση χωρίς κωδικοποίηση λόγω των δικαιωμάτων, καθώς ο Hellas Sat έχει εμβέλεια σε όλη την Ευρώπη...Πολύ καλά νέα αυτά καί συγχαρητήρια σέ ολους τους εμπλεκόμενους γιά νά γίνει αυτό πραγματικότητα.
Τώρα κάτι ακόμα,αραγε θά μεταδοθουν δορυφορικά από HELLASAT τό θέμα ειναι ελευθερα η μέ καποια κωδικοποίηση,και αν ελεύθερα εχει καλώς,αν εχει κωδικοποίηση τοτε τί γίνεται;
Εχουμε περί αυτού κανένα νέο;
Συμφωνώ και επαυξάνω. Προτάσεις για ένα καλό δέκτη, μέγεθος πιάτου και σχετικά παρελκόμενα για μας τους αρχάριους από τους έμπειρους του avsite θα ήταν ότι καλύτερο.Θεωρω δεδομενο οτι το avsite θα μας προσφερει καποιο group buy οταν οριστικοποιηθει η κατασταση.Προσωπικα θα ηθελα μονο να μην ειναι με hi-end λυσεις αλλα με δοκιμασμένα μηχανήματα για να μην δουμε προβληματα σαν αυτα που παρουσιαστηκαν με το kiss
Kαθότι αδαής περι την δορυφορικών να ρώτησω αν έιναι απαραίτητο να αγοράσω HD δέκτη ή μπορώ να βαλώ CI card στην tv μου(samsung LE40F86BD) και να πιάνω κατευθείαν τον HELLAS SAT απο εκεί?.(Υπάρχει ηδη γραμμη και πιατο εγκατεστημένο)
+100 ..Θεωρω δεδομενο οτι το avsite θα μας προσφερει καποιο group buy οταν οριστικοποιηθει η κατασταση.Προσωπικα θα ηθελα μονο να μην ειναι με hi-end λυσεις αλλα με δοκιμασμένα μηχανήματα για να μην δουμε προβληματα σαν αυτα που παρουσιαστηκαν με το kiss
δεν λέει!μονο dvb λέει...εφόσον η τηλεόραση σου έχει ενσωματωμένο δεκτη με dvb-s και dvb-s2 και CI τότε είσαι μια χαρά δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο.
για δοκίμασε αν κατεβαίνει αυτή η συχνότητα στο hellassatδεν λέει!μονο dvb λέει...
Παιδιά περιμένετε λίγο και θα ΔΕΙΤΕ και θα ΑΚΟΥΣΕΤΕ.... λίγες μέρες υπομονή ακόμη, εξάλλου το EURO ξεκινάει σε 71 ημέρες... :109:
Εγώ απέκτησα πρόσφατα 1 πιάτο (1,10χ1,00) και μια Hauppauge 3000 (ALTEC Home silver PC). Ειμαι μέσα για group buy ενός καλού HD δέκτη, αλλά θα ήθελα και τα φώτα σας γενικά.Το euro ξεκιναει σε 71 ημερες,αλλα αν τυχον υπαρξει θεμα group buy θα πρεπει στην ουσία να ξεκινησει απο τώρα, προκειμενου οσοι ενδιαφερονται για αγορα να εχουν λογο να περιμενουν την προσφορα.
Αν φυσικα δεν παιζει τετοιο ενδεχομενο γιατι ξερω γω θεωρειται μπελαλίδικο αντικείμενο ή γιατι δεν υπαρχει χρόνος,το λεμε απο τωρα και ιδιωτεύουμε.