__τάνα Alfa!!!!

Reaction score
51
Γαμώ την γκαντεμιά μου!
Με φάγατε με την γκρίνια και ιδού τα αποτελέσματα.....
Απόψε το βράδυ ένας έντονος μεταλλικός θόρυβος ακούγεται από το μοτέρ της Α156....
Νομίζω έχει χτυπήσει μπιέλα.....
Δεν είναι ψηλά στο μοτέρ αλλά ακούγεται από το βάθος.
Έντονος υπόκωφος μεταλλικός ήχος περιοδικά εμφανιζόμενος.
Φτου..... :141: :141: :141: :108: :122: :122:

Νομίζω μου έπεσε το λαχείο...
Θα μου κοστίσει κανένα 2 χίλιαρο.....
Αλλά το κακό είναι ότι δεν θα του έχω εμπιστοσύνη.

Κολλητός με μάντρα μεταχειρισμένων μου είπε να του το αφήσω για πούλημα (μετά την επισκευή). Θα πιάσει γύρω στα 7 με 8 χιλιάρικα. Μου ανέφερε ότι έχει μια (σε άριστη κατάσταση) 316i E46 που θα μου την δώσει πληρώνοντάς του άλλα 8 χιλιάρικα....

Το σκέφτομαι γιατί έχασα την εμπιστοσύνη μου.
Και η μαλακία είναι ότι πήγα να πάρω και την Α33 γιατί έπρεπε να μεταφέρω κάτι και είχε μείνει από μπαταρία......
ΉΜΑΡΤΟΝ.......:141: :141: :141: :141: :141: :141:

Reaction score
51
Απάντηση: __τάνα Alfa!!!!

Μήπως είναι μεταβλητό;

Νίκο όχι......
Ο μεταβλητός χρονισμός αν χαλάσει δημιουργεί ήχο ντιζελοκινητήρα προερχόμενο από το καπάκι του κινητήρα.
Εδώ μιλάμε για ήχο από το βάθος και όχι ψηλά.....

:122: :110:

Reaction score
5
Άσε μας ρε Δημητρόπουλε με τα Πρωταπριλιάτικά σου!! :136::142::142::143::143:
Άκου 316i!! :136::131:

Reaction score
14
Δημητρόπουλε πούλα και την Καβασο να πάρεις MEBEA ή ZUNDAPP.... και μετά απο τροχοφόρα εκλεισες θα είσαι ο απόgliτος πατρινός αρχοντας!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
__τάνα Alfa!!!!
Πήγαινε τώρα κι εξήγησε στην Alfa σου ότι είναι ψέματα και πρόκειται για έθιμο, γιατί ένα αυτοκίνητο θηλυκού γένους δεν του αρέσει να το βρίζουν και ενίοτε μουλαρώνει... Να το προσέξεις αυτό :142:

Reaction score
264
Απάντηση: __τάνα Alfa!!!!

Γαμώ την γκαντεμιά μου!
Με φάγατε με την γκρίνια και ιδού τα αποτελέσματα.....
Απόψε το βράδυ ένας έντονος μεταλλικός θόρυβος ακούγεται από το μοτέρ της Α156....
Νομίζω έχει χτυπήσει μπιέλα.....
Δεν είναι ψηλά στο μοτέρ αλλά ακούγεται από το βάθος.
Έντονος υπόκωφος μεταλλικός ήχος περιοδικά εμφανιζόμενος.
Φτου..... :141: :141: :141: :108: :122: :122:

Νομίζω μου έπεσε το λαχείο...
Θα μου κοστίσει κανένα 2 χίλιαρο.....
Αλλά το κακό είναι ότι δεν θα του έχω εμπιστοσύνη.

Κολλητός με μάντρα μεταχειρισμένων μου είπε να του το αφήσω για πούλημα (μετά την επισκευή). Θα πιάσει γύρω στα 7 με 8 χιλιάρικα. Μου ανέφερε ότι έχει μια (σε άριστη κατάσταση) 316i E46 που θα μου την δώσει πληρώνοντάς του άλλα 8 χιλιάρικα....

Το σκέφτομαι γιατί έχασα την εμπιστοσύνη μου.
Και η μαλακία είναι ότι πήγα να πάρω και την Α33 γιατί έπρεπε να μεταφέρω κάτι και είχε μείνει από μπαταρία......
ΉΜΑΡΤΟΝ.......:141: :141: :141: :141: :141: :141:
Παλιοψευτη.Τουλαχιστον ,αν θες να το πιστεψουμε,επρεπε να πεις για αλλο αμαξι και οχι BMW.Eκει την πατησες φιλε μου.:142:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: __τάνα Alfa!!!!

Πήγαινε τώρα κι εξήγησε στην Alfa σου ότι είναι ψέματα και πρόκειται για έθιμο, γιατί ένα αυτοκίνητο θηλυκού γένους δεν του αρέσει να το βρίζουν και ενίοτε μουλαρώνει... Να το προσέξεις αυτό :142:
Υπάρχουν και γένους θηλυκού που θέλουν να τα ακούν !

Reaction score
264

Υπάρχουν και γένους θηλυκού που θέλουν να τα ακούν !
Και καμια φορα να τρωνε και απο καμια αναποδη.Γιατι την τρωνε????????????????......................Ξερουν αυτες το γιατι.......:142::142::142:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.477
Από ALFA σε BMW... Καλά, αυτοί εκεί στην Πάτρα δεν ξέρουν γρι από αυτοκίνητα; Τς, τς, τς...

Reaction score
264

Από ALFA σε BMW... Καλά, αυτοί εκεί στην Πάτρα δεν ξέρουν γρι από αυτοκίνητα; Τς, τς, τς...

Δηλ το ford ειναι το ενδιαμεσο βημα που πρεπει να κανει στο θεμα της ποιοτητας κατασκευης πριν παει κατευθειαν σε BMW.Μην του ερθει και αποτομη η αλλαγη και μας παθει και τιποτα ο ερμος ετσι?:143::143::143:

Reaction score
264

χωρις πλακα τωρα,το παραπανω αμαξακι ειναι εκτος απο πολυ ομορφο και πολυ καλο στον δρομο.Απο ποιοτητα και αντοχη δεν το συσηταμε ειναι ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.Αν το κανουνε και πραξη αυτο που ακουγεται στην πιατσα για μοτερακια τουρμπακια στα 1.400 και 1.600 κυβικα με 130+ και 160+ ιππους αντιστοιχα....τοτε θα κανουνε τρελες πωλησεις στο μελον,δηλ σε κανενα1-1,5 χρονο....αν ειναι αληθεια παντα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.891
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962