Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Απάντηση: REMALIA club!
Και θαθ ευχαριθτουμε!
Και θαθ ευχαριθτουμε!
καλή να'ναιι ... και ό,τι νά' ναι ...!Εμεις στην Ελβετια και στην Σουινδια ''καλησπερα'' λεμε ....αργα το βραδυ!:107:
Κρατα μου ενα ticket για το euro εσυ απο την Ελβετια.
Εμεις στην Ελβετια και στην Σουινδια ''καλησπερα'' λεμε ....αργα το βραδυ!:107:
Αγαπητή μου κυρία...Τί ωραία που τα λέει αυτό το παιδί????!!!
Ορθόν. πέντε ΔΕΝ ισούται με το ΑΠΕΙΡΟΝ.:142::142::142:Απειρο και νουμερο πεντε δεν γινεται φιλτατε ... :116:
όποιος είναι άπειρος ... και τον εκμεταλλεύομαι ... άς μου κάνει παρατήρηση. Μπορεί να τους βοηθάω να αποκτήσουν εμπειρία!! Οπότε ... άν ενοχλούνται ... θα τους "αδειάσω" τη γωνιά!!!Αγαπητή μου κυρία...
...καίτοι είμεθα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ φιλόξενοι εις τον Κλωβό μας, όσον αφορά Εσωτερικά ζητήματα του Κλωβού μας, η άποψή σας, μας είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αδιάφορος
.....μην εκμεταλλεύεσθε την απειρίαν τινών εκ των μελών μας...
παρακαλώ να είσθε προσεκτική.
Την ποίησιν την μοιράζομαι εις το Φωνόκουτον...Ο ΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ
ΚΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ
ΣΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ............
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .................. ( ΔΑΝΑΕ ΟΡΜΑ !!! )
Οριστε τι καταλαβες Danaos? Σκ@τα τα εκανες.όποιος είναι άπειρος ... και τον εκμεταλλεύομαι ... άς μου κάνει παρατήρηση. Μπορεί να τους βοηθάω να αποκτήσουν εμπειρία!! Οπότε ... άν ενοχλούνται ... θα τους "αδειάσω" τη γωνιά!!!
Όσο για την άποψή μου ... ότι σας είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αδιάφορη ... άποψή σας ... και τη σέβομαι! Αλλά αυτό δέν αρκεί για να μήν την εκφράζω!!!!
Αν βρεις καποιον και τον εκμεταλλευτεις ,η εκτιμηση μου και ολων πιστευω ,θα ανελθει σε σεβαστα υψη!όποιος είναι άπειρος ... και τον εκμεταλλεύομαι ... άς μου κάνει παρατήρηση. Μπορεί να τους βοηθάω να αποκτήσουν εμπειρία!! Οπότε ... άν ενοχλούνται ... θα τους "αδειάσω" τη γωνιά!!!
Όσο για την άποψή μου ... ότι σας είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αδιάφορη ... άποψή σας ... και τη σέβομαι! Αλλά αυτό δέν αρκεί για να μήν την εκφράζω!!!!
Ναι ναι υψη του 1.72 !!!Αν βρεις καποιον και τον εκμεταλλευτεις ,η εκτιμηση μου και ολων πιστευω ,θα ανελθει σε σεβαστα υψη!
Καντο !!!!:109:
Για γυναικα μια χαρα ειναι!Ναι ναι υψη του 1.72 !!!
α. Εαν ο άπειρος έιχε γνώσιν της απειρίας του....θα ξεχώριζε την κολακείαν...όποιος είναι άπειρος ... και τον εκμεταλλεύομαι ... άς μου κάνει παρατήρηση. Μπορεί να τους βοηθάω να αποκτήσουν εμπειρία!! Οπότε ... άν ενοχλούνται ... θα τους "αδειάσω" τη γωνιά!!!
Μη φοβού Γίδι μου.... οι φύλακες εισίν πανταχόθεν...:144:Οριστε τι καταλαβες Danaos? Σκ@τα τα εκανες.
Την εκανες να βγαλει γλωσσα !!! Με λαθος τροπο.
Εγω στο τσακ την ειχα να βγαλει γλωσσα με καλο τροπο.
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...α. Εαν ο άπειρος έιχε γνώσιν της απειρίας του....θα ξεχώριζε την κολακείαν...