Επειδή έχει παραγίνει το κακό...

Reaction score
62
....τι θα μπορούσε να γίνει με τη νέα μόδα των "ευγενικών" συνανθρώπων μας που μας ευχαριστούν με την πρώτη ευκαιρία??? Ειδικά στις ταινίες έχει πέσει πολύ ευγένια...:141::141:

Reaction score
3
Απάντηση: Επειδή έχει παραγίνει το κακό...

Δημήτρη, αν το θέμα σου έχει αφορμή με το τελευταίο συμβάν θα σε παρακαλέσω να μην δοθεί συνέχεια.
Είναι προτιμότερο να συζητηθεί κάποια λύση μεταξύ Δ.Ο. και συντονιστών με μόνο σκοπό να βρεθεί τεχνική λύση ώστε να μην μπορεί να ξαναγίνει παραποίηση λογαριασμού μέλους για οποιοδήποτε λόγο, ακόμα και για αστείο.
Ευχαριστώ.

Reaction score
49

Κωνσταντίνε μην ανησυχείς.....
Ο Δημήτρης αναφέρεται σε αυτό!!

Έχει συζητηθεί παλικάρια μου!! :126:

Reaction score
0
....τι θα μπορούσε να γίνει με τη νέα μόδα των "ευγενικών" συνανθρώπων μας που μας ευχαριστούν με την πρώτη ευκαιρία??? Ειδικά στις ταινίες έχει πέσει πολύ ευγένια...:141::141:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :136:

Reaction score
6

Δημητρη δεν νομιζω πως μπορουμε να κανουμε τιποτα.
Μαλον απλως θα το διασκεδασουμε

Reaction score
59
ειχαμε δωσει απαντηση σε ερωτηση του καφατου και το ειχαμε συζητησει κι ολας!!!

Μπορει να μπει στην πρωτη σελιδα μια ανακοινωση οτι το foruμ δεν περιεχει links για download ταινιων !!!

Σκεφτητε το !!!

VG

Reaction score
0

Θα προτιμουσες δηλαδη να να μας βριζανε την μάνα καθε φορα που γραφουμε για μια ταινία; :142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Μπα,νομίζω ότι πρέπει να μπει μια ανακοίνωση που να λέει πως το καλύτερο ευχαριστήριο μνμ θα κερδίζει όλες τις κυκλοφορίες του 2009(ναι 2009) σε direct link!!!!αμαν πια!!!!

Reaction score
59
Ξαναχτυπησαν παλι αποψε οι ευχαριστακηδες !!!!

Τσαρουχα και Ακρατοπουλε οργανωθητε !!!

Βαλτε στην κεντρικη σελιδα του avsite κανενα baneraki ι επιγραφη οτι στο forum υπαρχει η παρουσιαση των ταινιων μονο και οχι links για το download αυτων.

ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ .

Reaction score
1.213
Ξαναχτυπησαν παλι αποψε οι ευχαριστακηδες !!!!

Τσαρουχα και Ακρατοπουλε οργανωθητε !!!

Βαλτε στην κεντρικη σελιδα του avsite κανενα baneraki ι επιγραφη οτι στο forum υπαρχει η παρουσιαση των ταινιων μονο και οχι links για το download αυτων.

ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ .
Ευχαριστουμε jimdamian... :204::204::204::204:

Ρε Tζιμ ...αν μπει μπανερακι που να λεει το παραπανω θα πεσει το γελιο της αρκουδας...και δυστυχως και απο... εξωσχολικους

Στειλτε κανα μηνυμα σε αυτα τα παιδια οτι δεν..να μην σας ευχαριστουν κιολας...:137:

Reaction score
6

Παντως τις τελευταίες μερες υπαρχει μια αύξηση του φαινομένου .
Και φυσικά για αυτό ειμαι πλεον σίγουρος ότι ευθύνεται η data base
Πάντως δεν νομίζω πως με ένα baner θα γινει τίποτα .
Από ότι εχω καταλάβει τα παιδια που ευχαριστούν δεν είναι και πολύ παρατηρητικά. ( γα να μην εχουν καταλάβει πως σε αυτό το forum δεν κατεβάζουμε ταινιες) .

GTX

Reaction score
39
Εγώ προτείνω να βάλετε ένα sticky που να εξηγεί την κατάσταση (ότι δηλαδή δεν παίζει Link για την ταινία) και ότι θα υπάρχουν κυρώσεις. Από κει και πέρα να σβήνετε επι τόπου τα "ευχαριστώ" και να μοιράζετε infractions, ε πιστεύω μετά από αυτό δε θα αργήσουν να το καταλάβουν.

Reaction score
59
GTX Εχω βαλει με το που μπαινεις στο ευρετηριο ταινιων ανακοινωση μονο αμα ειναι καποιος θεοστραβος δεν το βλεπει !!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis