Βρε... καμμένο κορμί με φωνάζουν κι αλήτη...

Reaction score
5
Ok. Κάψιμο. Λίγο πολύ, όλοι το έχουμε ρίξει σε κάποιο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι ο Λαζάρου θα μας πατήσει όλους κάτω αλλά για πείτε μας τώρα...

Ποιο είναι το μεγαλύτερο κάψιμο σε παιχνίδι; Και φυσικά, δεν εννοώ με ποιο παιχνίδι κολλήσατε, έτσι; Μην μου κάνετε τους αθώους τώρα...

Εννοώ καφρίλα. Ρίζες στην καρέκλα. Κατανάλωση red bull κλπ κλπ.

Και θα κάνω την αρχή...

To μεγαλύτερο κάψιμό μου είναι σίγουρα στο DAoC (Dark Age Of Camelot). Έχω φτάσει να παίζω με 3 PC ταυτόχρονα (2 desktop κι 1 laptop). Στο ένα το buffbot, στο δεύτερο το tank και στο laptop ο χαρακτήρας που έκανα powerleveling :138:

Επίσης θυμάμαι, πάλι στο DAoC, όταν πλέον ήμουν 50 level που μου ζήτησε ο κολλητός μου να τον πάρω μαζί μου σε group με 50άρηδες για να ανέβει γρήγορα και αυτός (ήταν level 32). Ξεκινήσαμε, ο καθένας από το σπίτι του, να παίζουμε την Κυριακή στις 11 το πρωί. Σηκώθηκα από τον υπολογιστή την... Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι. Τριγύρω μου υπήρχαν 18 κουτάκια coca cola light, 12 κουτάκια Redbull και ένας σωρός από delivery. Όταν είδα το θέαμα ορκίστηκα ότι δεν θα το ξανακάνω.

Ευτυχώς μέχρι σήμερα το κρατάω :116::116::116:

Για πείτε μου τώρα τα δικά σας :145::145::145:

Reaction score
1.213
Indiana jones και tomb raider !!!! Δεν εχει σημασια αν δεν ηταν τα τεραστια σε διαρκεια παιχνιδια σημασια εχει οτι επαιζα μεχρι να δακρυσουν τα ματια μου απο την crt..:137:

Aπο κει και περα σταματησε η καριερα μου σαν gamer...:138:..μεχρι την επομενη συνεχεια της lara !!

Reaction score
0
Εχω καει με το AOE ΙΙ.
Παρασκευη μεσημερι μετα την δουλεια
μεχρι Δευτερα πρωι να ξαναπαω για δουλεια .
Επαιζα ,ετρωγα επαιζα,κοιμομουν κοκ.
Αφου δεν χωρισα τοτε ....
Γυρισα απο την δουλεια και το απεγκατεστησα .
Απο τοτε δεν εχω ξαναπαιξει strategy
και μονο μια φορα RPG (Vampire: The Masquerade - Bloodlines)
αλλα ειδα οτι ειχα τασεις να υποτροπιασω και το εβγαλα.
Γι αυτο δεν παιζω και MMORPG (WOW κτλπ )
Μονο FPS .

Reaction score
62
Xenon 2, Prince of Persia, Indiana Jones and the fate of Atlantis, Day of the Tentacle, Simon the Sorcerer, Operation Stealth, ποιό να πρωτοθυμηθώ!!!!

Reaction score
0
Ενα ρε Μητσο .
Αντε εσυ 2 γιατι μυριζεις καμμενο απο ...μακρυα .:137:

Reaction score
5
Ο πατέρας μου, το 1987, που πήρα και το πρώτο μου PC, μου έκαψε δύο οθόνες (pwned CRT μονοχρωμα monitor :116:) όταν του έδειξα ότι το μαραφέτι που μου αγόρασε έχει Tetris & Pacman. To κακό είναι ότι του έδειξα και πως να τα φορτώνει :142::142:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Βρε... καμμένο κορμί με φωνάζουν κι αλήτη...

Το υπέρτατο κάψιμο για μένα ήταν το warcraft2. Μιλάμε για μέρες και νύχτες σκυμμένος πάνω στο pc...

Reaction score
164
Είχα ψοφήσει πριν χρόνια στο Age Of Empires. Πολύ παιχνίδι.
Επίσης, στο Warcraft I.

Και μιας και είπαμε για πατέρα, όποτε πηγαίναμε διακοπές στο χωριό στην Κρήτη το πρόγραμμά του ήταν: Ξύπνημα-καφενείο-φαγητό-ύπνος-καφενείο-φαγητό-επίσκεψη σε φίλους.
Μέχρι που η μητέρα ενός φίλου μου χάρισε το πρώτο μου ηλεκτρονικό: Ένα ρολόι χεριού με ένα διαστημικό λεωφορείο που έφευγε από την βάση του και πήγαινε σε μία άλλη, ενώ στη διαδρομή έπεφταν βόμβες. Κλασική περίπτωση.
Ε, εκείνο το καλοκαίρι ούτε καφενείο πήγε, ούτε τίποτε άλλο έκανε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Άσε που δεν με άφηνε να παίξω ούτε λεπτό! :142:

Reaction score
49

Παίζω ελάχιστα παιχνίδια.
Τα εξής:
Tomb Raider
Gran Turismo
Tomb Raider
Gran Turismo
Tomb Raider
Gran Turismo

Δήμητρααααααααααα..........
Ξαναφέρε τα χάπια μου.......
Με ξανάπιασε...... :138: :137:

Πέρα από την πλάκα αν παίξω Gran Turismo άντε το πολύ να χτυπήσω ένα 5ωρο. Στο πολύ ζόρι, κανένα 6ωρο.
Μετά κουτουλάω αλλά κυρίως δεν έχω αίσθηση στα ακροδάκτυλα (πάτα γκάζι, κι άλλο γκάζι, πιο απαλά, πάλι τέρμα....φρένααααααα ρεεεεεεεεεε........ :138:)
Αλλά η ...τάνα η Lara είναι τρελό κόλλημα.
Δεν έχω κάνει ποτέ υπερβολές των παραπάνω καμμένων αλλά είναι κανόνας να μην ανοίγω καν τον προβολέα για Lara αν δεν έχω χρόνο (και διάθεση) για ένα τουλάχιστον 3ωρο.
Το μεγαλύτερο διάστημα ήταν από 12 το βράδυ μέχρι τις 10 το πρωί αλλά περιέργως, μετά από μεγάλη πίεση στον εαυτό μου, έκλεισα την κονσόλα!!

Το κακό είναι ότι πλέον δεν υπάρχει χρόνος.......
Ο προβολέας άναψε για GT5prologue για 4-5 ώρες την (προ)προηγούμενη βδομάδα (επειδή είχα αγοράσει το παιχνίδι εκείνο το Σάββατο) και ελάχιστα μέχρι σήμερα....... :122:

Reaction score
3

Adventure και turn based strategy, ίσως και με κάνα adventure και πάντα με turn based strategy. :137:

Reaction score
1
Και μιας και είπαμε για πατέρα, όποτε πηγαίναμε διακοπές στο χωριό στην Κρήτη το πρόγραμμά του ήταν: Ξύπνημα-καφενείο-φαγητό-ύπνος-καφενείο-φαγητό-επίσκεψη σε φίλους.
Μέχρι που η μητέρα ενός φίλου μου χάρισε το πρώτο μου ηλεκτρονικό: Ένα ρολόι χεριού με ένα διαστημικό λεωφορείο που έφευγε από την βάση του και πήγαινε σε μία άλλη, ενώ στη διαδρομή έπεφταν βόμβες. Κλασική περίπτωση.
Ε, εκείνο το καλοκαίρι ούτε καφενείο πήγε, ούτε τίποτε άλλο έκανε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Άσε που δεν με άφηνε να παίξω ούτε λεπτό! :142:
Βασιλη αυτο το ρολοι το ειχα παρει και γω.
Τοχα μηδενισει καμποσες φορες, πολυ κολλημα.
Ημασταν και νεοι τοτε, νεα τεχνολογια.
Οτι και να μας εδιναν το βρισκαμε μαγικο...

http://homepages.ihug.co.nz/~pinwhiz/conso.htm

Επι του θεματος, το πρωτο Gran Turismo του PSone το ειχα ξεζουμισει.
Αφου ειχα κανει σχεδον τα παντα, εκατσα και εβγαλα ολα τα διπλωματα χρυσα στο Γιαπωνεζικο που ηταν και δυσκολοτερο απο το Ευρωπαικο με μικροτερα ορια.
Μουχει μεινει καποιο απογευμα που ειχα πιασει ενα Skyline στην οβαλ και επι 6 ωρες εκανα ρυθμισεις στο σασμαν-καμπερ-αναρτησεις προσπαθωντας να φτασω μεγιστη τελικη ταχυτητα.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Βρε... καμμένο κορμί με φωνάζουν κι αλήτη...

Επι του θεματος, το πρωτο Gran Turismo του PSone το ειχα ξεζουμισει.
Αφου ειχα κανει σχεδον τα παντα, εκατσα και εβγαλα ολα τα διπλωματα χρυσα στο Γιαπωνεζικο που ηταν και δυσκολοτερο απο το Ευρωπαικο με μικροτερα ορια.
Μουχει μεινει καποιο απογευμα που ειχα πιασει ενα Skyline στην οβαλ και επι 6 ωρες εκανα ρυθμισεις στο σασμαν-καμπερ-αναρτησεις προσπαθωντας να φτασω μεγιστη τελικη ταχυτητα.

Ωωωωω......
Τι μου θύμησες....
Είχα και εγώ την τρέλα με τα χρυσά.......
Και πάλι και πάλι και πάλι.....
Αφού ο αντίχειρας δεν έχει Χ επάνω του, πάλι καλά!!!

Θυμάμαι ακόμα την προσπάθεια στην Laguna Seca με το αγωνιστικό Viper.......
Μιλάμε πολύ κούραση.
Και μετά από πόσες (και εγώ δεν ξέρω πόσες) προσπάθειες έχω έναν αφάνταστα καλό γύρο, στρίβω σταθερά στην Corkscrew, λίγη υπερστοφή στην Rainey και στην Κ11 (τελευταία αριστερή πριν την ευθεία τερματισμού) βλέπω ότι έστω και οριακά χτυπάω χρυσό.......
Κατεβαίνω την ευθεία, κοιτάω χρονόμετρο και τον χρόνο που στοχεύω και παίζω όριο.....
Πχ για να πάρω χρυσό έπρεπε να γράψω κάτι:κάτι:00 και περνάω τον τερματισμό και έχω ακριβώς τον ίδιο χρόνο......Μιλάμε ακριβώς....Και πετάω από την χαρά μου.....Και μου βγάζει.....ασημένιο.......Και κοντεύω να πετάξω την τηλεόραση από το παράθυρο.......
Συμπέρασμα?? Έπρεπε να κάνω 1 εκατοστό λιγότερο
Δηλαδή κάτι: κάτι-1:99

Μιλάμε για πολύ σπάσιμο.......:141: :141:

:116: :142: :138: :139: :139: :139:

Reaction score
0
όλα τα Tomb Raider και τα Resident Evil..

ολόκληρα σ/κ κολλημένοι παρέα με τον κουνιάδο μου..
αφού δε χώρισα τότε, δυστυχώς δε θα χωρίσω ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
164
Βασιλη αυτο το ρολοι το ειχα παρει και γω.

Χριστέ μου... :111: Δάκρυσα... Τι μου θύμισες τώρα...

Για την εποχή μου, ήταν μαγικό... Το παράτησε ο πατέρας μου όταν το δεξί κουμπί διαλύθηκε από το πολύ πάτημα!

Reaction score
1

Καφριλες δεν εκανα ποτε. Αλλα εννοειτε οταν ειναι να παιξω δεν κλεινω την κονσολα ποτε πριν το τετραωρο.
Αντιστοιχα οταν ειμαι με φιλους παντα το pro βγαινει μετα το 6ωρο. Επισης θυμαμαι πολλα χρονια πριν, που λιωναμε για πολλες ωρες με ενα παιχνιδακι με κατι μικρα αυτοκινητακια, νομιζω micromachines λεγοταν.

Reaction score
0
Εγώ για εναμιση χρόνο καιγόμουν:141: με το WOW.

Δουλειά - φαι - WOW - υπνος, τα σαββατοκύριακα ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα χωρις την δουλεια όμως..... Φαί - WOW - υπνος :609:. Ευτυχώς δεν χώρισα:420: γιατί στο διπλανό pc έκανε και ο pseiras ακριβώς το ίδιο. Απο τότε τίποτα πάνω απο 3-4 ωρίτσες.

Περιττό βέβαια να αναφέρω πως όλοι οι φίλοι και οι γνωστοι που δεν είχαν φάει το ίδιο κόλλημα με εμάς μας έβριζαν γιατί ποτέ δεν πηγαίναμε πουθενά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab