Επειδή κλειδώθηκε.....

Reaction score
3
Ύστερα από τη χτεσινή 2η συνεχόμενη επίθεση εναντίον μου (mazax) και της εξ’ αυτής Προειδοποίησης (Infraction) που έλαβα, οφείλω να πω τα εξής:
[FONT=&quot]-[/FONT]Είμαι μόνιμα στόχος ορισμένων μελών, είτε γιατί θέλουν να κάνουν αστεία, είτε για οποιαδήποτε λόγο που εκείνοι ξέρουν, με αποτέλεσμα να μου δημιουργούν πρόβλημα στη ζωή μου και κατά συνέπεια να αυξάνουν τις πιθανότητες απώλειας….
[FONT=&quot]-[/FONT]Το αποκορύφωμα ήταν το χτεσινό infraction το οποίο και θεωρώ άδικο και παράτυπο για τους εξής λόγους:
1.Είχαν περάσει 3 ώρες από το ποστ του mazax και κανείς συντονιστής ή μέλος της Δ.Ο. δεν το είχε δει.
2.Αναγκάστηκα να του απαντήσω εγώ με ένα ποστ που δεν προσβάλει κανέναν και μάλιστα είναι και χιουμοριστικό! (NASA-UFO).
3.Από μια φράση όμως, (Πάντως κανείς από το γραφείο μου δεν σας κοροϊδεύει, ούτε γελάει μαζί σας. Αντίθετα οι συνάδελφοι μου λένε: "σιγά μην ασχοληθώ με αυτούς...". Άλλωστε αρκετοί από δω μέσα είναι για κλάματα και όχι για γέλια........), που για μένα δεν είναι καν προσβλητική αλλά δηλώνει την πραγματικότητα (το “αρκετοί” είναι υποκειμενικό και για μένα 5-10 άτομα είναι υπέραρκετοί), έλαβα ένα infraction από τον Regunus, ενώ είχε ήδη επιληφθεί του θέματος ο συντονιστής της κατηγορίας dream_gr.

............
............
............
............

φάνηκε για μια ακόμα φορά η εμπάθεια ορισμένων στο άτομό μου (καλυμμένη βέβαια με τη γνωστή δικαιολογία του Δημοσίου) και το πώς αποποιούμαστε των ευθυνών μας και πετάμε το μπαλάκι στη Δ.Ο., μόλις τα βρούμε σκούρα!

Έχουν βέβαια γίνει και οι κάποιες συζητήσεις με τους dream_gr, Καφάτο Α. και Χρήστο Ακρατόπουλο και βέβαια μια χτες το βράδυ με τον Regunus.

Για να μην σας κουράζω άλλο, θα σας πω και τα δικά μου Infraction….:
1.Από σήμερα, γράφομαι και στο AV CLUB ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ και όχι απλά για πολύπλευρη ενημέρωση, όπως άλλα μέλη. Όπως είπα και στους dream_gr, Καφάτο & Ακρατόπουλο δεν είναι κάτι εναντίον τους, αλλά έχει να κάνει με την κατάσταση που αντιμετωπίζω εδώ μέσα.
2.Θα αντιμετωπίζεται αμείλικτα και άσχετα από κόστος, όποιο μέλος ξανακάνει χαλάστρα σε δικό μου θέμα, είτε είναι Barbie, είτε είναι για το Δημόσιο, είτε για οποιοδήποτε άλλο θέμα, είτε με προσβάλλει μέσω ενεργειών, (π.χ. διπλού λογαριασμού) είτε μέσω προσβολών πραγματικά ανάρμοστων (π.χ. «οιδιπόδεια συμπλέγματα και παλιμπαιδισμοί», αλήθεια αυτά δεν σε πείραξαν REGUNUS ή κάνεις ότι δεν τα είδες;)

Και τέλος, ζητώ από την ΔΟ:
1.να ανακαλέσει το infraction και να το διαγράψει οριστικά, λαμβάνοντας υπόψη
τους ανωτέρω λόγους από τους οποίους φαίνεται ότι δεν έχει σχέση με καμία παράβαση, αλλά απεναντίας οφείλεται σε προσωπική του εμπάθεια (κατά τη γνώμη μου), παρακάμπτoντας μάλιστα και τον συντονιστή της κατηγορίας (dream_gr) ο οποίος είχε ήδη επέμβει.
2.Να απομακρυνθεί από τη θέση του συντονιστή ο REGUNUS, γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι εκείνοι που έχουν μια συγκεκριμένη αντιπάθεια απέναντι σε κάποιο θέμα ή σε κάποιος άλλους, δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά και αντικειμενικά ως συντονιστές.
Και μιας και είναι η 2η φορά που λαμβάνω άδικα, πμ (την πρώτη έλαβα 4 που αν τα δημοσιεύσω θα στεναχωρήσω την Irene K και δεν το θέλω) θεωρώ την απομάκρυνσή του επιβεβλημένη.
Σημ. Δεν του κρατώ κακία, έτσι νομίζει ότι ήταν σωστό και έτσι έκανε.
Μόνο που δεν είναι σωστά αυτά που έκανε, ούτε εκείνα τα πμ, ούτε και τα παραπάνω.

Και κάτι τελευταίο:
Έχετε ποτέ μετρήσει τώρα τελευταία, πόσα και πόσο συχνά γράφονται θέματα γύρω από το Δημόσιο;
Εμένα πάντως μου θυμίζει το ανεπανάληπτο «όλως τυχαίως». Σύμπτωση;

Επι του πιεστηρίου:
Μαι και το θέμα κλειδώθηκε, (λυπάμαι κε Μπλάτσιε), χωρίς να καταλάβω το γιατί, και φυσικά ούτε και τα μέλη που το διάβασαν θα ήθελα να ευχαριστήσω το κο Μπλάτσιο που αποδεικνύει περίτρανα τη δημοκρατικότητα του AVSite.

Προς Χρ. Ακρατόπουλο:
Κάτι που μου είπες χτες στο τηλέφωνο να μπω και να διαβάσω.
Τι;
Αφού ένα ποστ υπάρχει κι αυτό του κλειδώματος!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων είναι εντελώς αντιδεοντολογική και παραβαίνει τους κανόνες καλής συμπεριφοράς. Ως εκ τούτου έλαβες ένα infraction.

Κατά τα άλλα, είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις. Δεν μπορώ να καταλάβω φυσικά, γιατί θεωρείς ότι κάτι από τα παραπάνω είναι απειλή ή ότι θα μας ενοχλήσει.

Πρέπει να καταλάβεις δε, ότι όταν οι συμπεριφορές είναι τέτοιες, θα υπάρχουν και οι ανάλογες κυρώσεις. Αυτά είναι στα πλαίσια ενός φόρουμ και είναι λογικά πράγματα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις δεν έχω κάτι άλλο να σου πω.

...

Reaction score
3
Απάντηση: Επειδή κλειδώθηκε.....

Κι άλλο εννοείς;
Μήπως μπορείς να μου απαντήσεις ποιος τον έκανε συντονιστή μετά από τα πμ που είχε στείλει κάποτε, ή δεν τα θυμάσαι;
Ή κι αυτό ενοχλεί;
Περιμένω απάντηση από τον Χρήστο Ακρατόπουλο.

Reaction score
10
Δεν εχω συμμετασχει ποτε σε thread που συμμετεχει ο Κωνσταντινος Διονυσατος απλα θα ηθελα να πω οτι και μενα πολλες φορες με εχει ενοχλησει η συμπεριφορα ορισμενων απεναντι του. Ολοι εχουμε τις παραξενιες μας, δεν σημαινει οτι πρεπει να γινομαστε στοχος.
Απλα ηθελα να το πω πολυ καιρο και βρηκα την ευκαιρια.

Reaction score
5
Για να τελειώνει η ιστορία.

Θεωρείς έστω κι έναν για κλάμματα; Κακώς. Δεν μου άρεσε ο χαρακτηρισμός. Γι'αυτό κι ελαβες Warning (και όχι infraction όπως λανθασμένα πιστεύεις). Το αν το είδα 3 ώρες μετά, λυπάμαι πολύ. Έχω και μία δουλειά να κοιτάξω και δεν έχω όλο το χρόνο ελευθερο να μελετάω κάθε post ξεχωριστά. Αν δεν με πιστεύεις, πρόβλημά σου.

Θα πας στο AVClub; Και; Τι ειναι αυτό; Απειλή; Ο καθενας εδώ είναι ελευθερος να πάει να γράφει ώπου θέλει. Πήγαινε και στο TalkAudio. Δεν θυμάμαι ποτέ να είπαμε σε κανέναν ΜΗΝ γράφεις εδώ κι εκεί. Άλλωστε το λες και μόνος σου. Θα πας να γραφτείς όχι για την πολύπλευρη ενημέρωση. Άρα γιατί πας; Για να μας την σπάσεις; Στεναχωρέθηκα τώρα... πωπωωω...

Όποιο μέλος έχει ανάρμοστη συμπεριφορά (Spamming, Trolling κλπ) ή χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις θα τρώει infraction από την Συντονιστική Ομάδα ή την ΔΟ. Δεν χρειαζόμαστε την βοήθειά σας κύριε Διονυσάτο. Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας.

Το Warning σου ΔΕΝ πρέπει να σβηστεί και τέλος. Αν αποφασίσει αλλιώς η ΔΟ θα το δεχτώ και πάλι. Αλλά δεν νομίζω ότι είχα άδικο.

Τέλος για το δημόσιο... Ρε φίλε... Ε Λ Ε Ο Σ! ΔΕΝ τα κάνουν για σένα. Η ΔΟΘ έχει ένα σκασμό ειδήσεις. Είτε σ'αρέσει είτε όχι και το Δημόσιο θα είναι πάντα σε αυτές τις ειδήσεις... Αν νομίζεις ότι μιλάμε πάντα για σένα, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

'Οσο για εκείνα τα ΡΜ που συνεχίζεις να λες... omg... δεν έχω κάτι άλλο να πω... Δεν μετανοιώνω γι'αυτά που σου έγραψα τότε. Απλά μετάνοιωσα για τον τρόπο που στα είπα και τέλος

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Επειδή κλειδώθηκε.....

Κι άλλο εννοείς;
Μήπως μπορείς να μου απαντήσεις ποιος τον έκανε συντονιστή μετά από τα πμ που είχε στείλει κάποτε, ή δεν τα θυμάσαι;
Ή κι αυτό ενοχλεί;
Ναι κι άλλο και μάλιστα κανονικό infraction και όχι warning.
Τίποτα δεν ενοχλεί. Το ποιός τον έκανε συντονιστή δεν νομίζω ότι σε αφορά αλλά δεν έχω πρόβλημα να σου πω. Οι συντονιστές έρχονται είτε από πρόταση της ΔΟ είτε από δική τους προσφορά η οποία εγκρίνεται πάλι από την ΔΟ (δηλαδή του Χρήστου κι εμού).

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το Warning σου ΔΕΝ πρέπει να σβηστεί και τέλος. Αν αποφασίσει αλλιώς η ΔΟ θα το δεχτώ και πάλι. Αλλά δεν νομίζω ότι είχα άδικο.
Δεν υπάρχει λόγος να αρθεί το warning. Καλώς έπραξες.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αφαιρέθηκαν από το αρχικό post του ΚΔ όσα ήταν προσωπικές επικοινωνίες με pm.

...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Επειδή κλειδώθηκε.....

Για να τελειώνει η ιστορία.

Θεωρείς έστω κι έναν για κλάμματα; Κακώς. Δεν μου άρεσε ο χαρακτηρισμός. Γι'αυτό κι ελαβες Warning (και όχι infraction όπως λανθασμένα πιστεύεις). Το αν το είδα 3 ώρες μετά, λυπάμαι πολύ. Έχω και μία δουλειά να κοιτάξω και δεν έχω όλο το χρόνο ελευθερο να μελετάω κάθε post ξεχωριστά. Αν δεν με πιστεύεις, πρόβλημά σου.

Θα πας στο AVClub; Και; Τι ειναι αυτό; Απειλή; Ο καθενας εδώ είναι ελευθερος να πάει να γράφει ώπου θέλει. Πήγαινε και στο TalkAudio. Δεν θυμάμαι ποτέ να είπαμε σε κανέναν ΜΗΝ γράφεις εδώ κι εκεί. Άλλωστε το λες και μόνος σου. Θα πας να γραφτείς όχι για την πολύπλευρη ενημέρωση. Άρα γιατί πας; Για να μας την σπάσεις; Στεναχωρέθηκα τώρα... πωπωωω...

Όποιο μέλος έχει ανάρμοστη συμπεριφορά (Spamming, Trolling κλπ) ή χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις θα τρώει infraction από την Συντονιστική Ομάδα ή την ΔΟ. Δεν χρειαζόμαστε την βοήθειά σας κύριε Διονυσάτο. Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας.

Τέλος για το δημόσιο... Ρε φίλε... Ε Λ Ε Ο Σ! ΔΕΝ τα κάνουν για σένα. Η ΔΟΘ έχει ένα σκασμό ειδήσεις. Είτε σ'αρέσει είτε όχι και το Δημόσιο θα είναι πάντα σε αυτές τις ειδήσεις... Αν νομίζεις ότι μιλάμε πάντα για σένα, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

'Οσο για εκείνα τα ΡΜ που συνεχίζεις να λες... omg... δεν έχω κάτι άλλο να πω... Δεν μετανοιώνω γι'αυτά που σου έγραψα τότε. Απλά μετάνοιωσα για τον τρόπο που στα είπα και τέλος
Προσωπική σου γνώμη είναι αυτά και δεκτή.
Αλλά από την προσωπική γνώμη του καθενός μέχρι και το warning που λες υπάρχει μεγάλη απόσταση μιας και ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη για το τι είναι προσβολή.
Κάποτε είχα γράψει στον Τσαρουχά όταν άνοιξε το θέμα με τα infractions ότι για την ανάρμοστη συμπεριφορά υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις όπου είναι υποκειμενικό το ποιά μπορεί να θεωρηθεί ως τέτοια. Και μάλιστα ο ίδιος είχε πει ότι οι τιμωρίες θα αποφασίζονται με συμμετοχή συνονιστών - ΔΟ και αργότερα και μελών.
Αλλά δε βαριέσαι, στο βρόντο τα γράφω.
Αφού μάλιστα σε κάνανε και συντονιστή μετά από κείνα τα πμ, τι περιμένω;
- Για το 3 ώρες δεν είναι περίεργο που δεν βρέθηκε κανείς να επιληφθεί;
Αλλά η ταχύτητα με τη οποία έριξες το warning ήταν εκπληκτική!! και μάλιστα αφού είχε επενέβει αρμοδιότερος από σένα και μάλιστα συντονιστής της κατηγορίας (dream_gr).
Εγώ ζήτησα να σβηστεί το warning και έγραψα και τους λόγους γι αυτό. Και επιμένω σε αυτό ! ! !
Άλλα μου είπαν, άλλα βλέπω.

Όσο για εκείνα τα πμ που αναφέρομαι, πρέπει να ξέρεις ότι ό,τι έγραψες δεν με εκνεύρισε, αλλά ο τρόπος που το έγραψες με εκνεύρισε.
Και προφανώς μια και δεν έχεις κάνει Διεθνές δίκαιο,
υπάρχει ένας κανόνας που λέει ότι ο τρόπος που κάνεις κάτι μετράει περισσότερο από το τι κάνεις.

Αλήθεια, γιατί σβήσανε το ποστ μου στο καλωσόρισμα του adreas7;
Αν δεν πρόλαβες να το δεις, για πες τους να στο δείξουνε να δούμε αν προσβάλλετε κανείς;
Ή μήπως ενοχλεί κι αυτό;

Επι του πιεστηρίου:
Μόλις είδα και το infraction του Τσαρουχά.
Συγχαρητήρια κύριοι.

Λυπάμαι κ.κ. Αντρέα Καφάτο και Χρήστο Ακρατόπουλε.
Όλη η προσπάθεια σας για ένα site δημοκρατικό πάνε χαμένες, αφού αφήνετε και σβήνουν και ποστ.

Βλέπετε η επιλογή λάθος ατόμων σε λάθος θέσεις στοιχίζει πάντα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Επειδή κλειδώθηκε.....

Αλήθεια, γιατί σβήσανε το ποστ μου στο καλωσόρισμα του...
Οποιοδήποτε post που δεν αφορά σε συγκεκριμένο thread και αποτελεί προϊόν προσωπικού εκνευρισμού επί προσωπικών θεμάτων, θα σβήνεται.

...

Reaction score
3

κύριε Τσαρουχά,
τα πμ μπορεί να είναι προσωπικά, αλλά όταν έχουν αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να κοινοποιηθούν.
Πάλι οφσάιτ, είσαι!
Και το infraction είναι αδικαιολόγητο.
Συνέχισε εσύ και στο τέλος θα πέσουν και μηνύσεις!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.671

Ρε Κωνσταντίνε!!
Θα μηνύσεις τον Τσαρουχά επειδή σου έδωσε infraction;

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επειδή κλειδώθηκε.....

Οποιοδήποτε post που δεν αφορά σε συγκεκριμένο thread και αποτελεί προϊόν προσωπικού εκνευρισμού επί προσωπικών θεμάτων, θα σβήνεται.

...
Που τον είδες τον προσωπικό εκνευρισμό;
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο που έγινε μέλος.
Ούτε του είπα και τίποτα, απλά ήταν ο πρώτος που είδα στα νέα θέματα για το καλωσόρισες και είπα να γράψω εκεί την απόφασή μου να μην ξανακαλοσωρίσω κανέναν αλλά μπορούν να ρωτάνε ότι θέλουν και να τους απαντήσω.

Ξαναβάλτο εδώ να το δούνε και τα άλλα μέλη που δεν το είδαν.

Αλήθεια, γιατί μπαίνεις, γράφεις και βγαίνεις;
Φοβάσαι;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Επειδή κλειδώθηκε.....

Συνέχισε εσύ και στο τέλος θα πέσουν και μηνύσεις!
Θα περιμένω. Επειδή όμως δεν μπορούμε να δεχόμαστε τέτοιου είδους απειλές, σου απαγορεύεται η πρόσβαση για 3 μέρες. Αν εξακολουθήσεις, θα σου απαγορευτεί δια παντός.

...

Reaction score
10
Ολοι τον Τσαρουχα θελουν να μυνησουν τελικα. Μα ποιος ειναι τελος παντων....:116:

Reaction score
10
:142:Kυριοι με δακρυα στα ματια απο τα γελια σας παρουσιαζω σε πρωτη αποκλειστικοτητα το πρωτο μηνυμα του Διονυσατου στο avclub στη κατηγορια "Καλως Ηρθατε":

Καλώς σας βρήκα κύριοι.
Προέρχομαι από το AVSite και επειδή με έχει απογοητεύσει από ορισμένα μέλη του, θα σας παρακαλούσα να ξεκαθαρίσετε από την αρχή την θέση σας αν θέλετε να είμαι μέλος σας.
Αυτά.
Αν όχι μπορείτε να μου το πείτε και δεν θα ξαναμπώ στη σελίδα σας.
Λυπάμαι που σας στεναχωρώ με το πρώτο αυτό μου ποστ, αλλά μου αρέσει να ξεκαθαρίζω από την αρχή τα πράγματα και ευθέως.
Κι επειδή κάποιοι από τα μέλη του AVSite είναι μέλη κι εδώ, θα παρακαλούσα
να ξεκαθαρίσουν κι αυτοί την θέση τους.
Ευχαριστώ
Κων/νος
:142::142:

Reaction score
5
Δικαίωμά του να γραφτεί ώπου θέλει Μιχάλη... Δημοκρατία έχουμε. Θα πρότεινα πάντως να μην μεταφέρουμε το δικό μας θέμα εκεί. Κι ας κλειδωθεί και αυτό εδώ. Δεν βρίσκω λόγο να συνεχίσουμε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Περίφημα! :114:
Μιας και δεν μπορεί να συμμετέχει πλέον ο ΚΔ (για 3 μέρες), θα ήθελα το θέμα να κλείσει εδώ.

Ευχαριστώ.

HV

Reaction score
0
diabolical ειμαι εναντια σε αυτο που εκανες...Δεν νομιζω πως ειναι σωστο ουτε και πρεπει να αντιγραφεις ποστ καποιου σε αλλο Forum...Απορω γιατι δεν σβυστηκε ηδη τοσο απο τον Regunus οσο και απο τον Νικο.
Οπως ειπανε δικαιωμα ολων ειναι να ειναι και αλλου....
Παντως συμφωνω με τον Κωνσταντινο. Τελευταια το θεμα εναντιον του Δημοσιου εχει παρει δραματικες διαστασεις και στην τελικη νομιζω πως θα επρεπε να ασχολιομαστε με περισσοτερο σημαντικα θεματα παρα το ποιος δουλευει στο Δημοσιο και τι γινεται στο Δημοσιο. Δεν ειναι κατι καινουργιο οποτε απορω γιατι ολοι συμπεριφερονται σαν να ακουσαν κατι πρωτακουστο. Αλλοι δε ξεσπανε στον Κωνσταντινο επειδη ειναι Δημοσιος υπαλληλος οταν και οι ιδιοι ευχονται να ηταν Δημοσιοι υπαλληλοι, οταν το "ονειρο" οπως μαθαινουμε απο μικροι του Ελληνα ειναι να γινει Δημοσιος υπαλληλος. Αυτο εγω το θεωρω τραγικη ειρωνεια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis