Wii fit

Reaction score
1
Καλά ρε; Κανένα thread για το wii fit?

Σήμερα είναι η release date του! Οπότε το θέλω... σήμερα!
Ξέρει κανένας που θα το βρώ σήμερα στην Θεσσαλονίκη;

Reaction score
0
Καλά ρε; Κανένα thread για το wii fit?

Σήμερα είναι η release date του! Οπότε το θέλω... σήμερα!
Ξέρει κανένας που θα το βρώ σήμερα στην Θεσσαλονίκη;
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ....
Έλεγα μήπως πήγαινα μια βόλτα κάνα media markt....
Πόσο είναι τελικά η προτεινόμενη λιανική του ξέρουμε??

Reaction score
5
Απάντηση: Wii fit

Σταματηστε τους περιπατους, το τρεξιμο στα παρκα, τα κολυμβητηρια, τις πολεμικες τεχνες, τα τμηματα αερομπικ, τα γυμναστηρια, γιογκα και ολα αυτα που σας βγαζουν απο το σπιτι και εισαστε ενεργα κοινωνικα οντα... κλειστειτε σπιτι και παρτε το wii FIT!

Φιλε οπως θα το παρεις... ετσι θα το πουλας σε λιγους μηνες γιατι θα το εχεις δουλεψει στην καλυτερη μερικες εβδομαδες...με 100ευρω που εχει το wii Fit δωσε αλλα 50 και γραψου σε ενα γυμναστηριο για ενα χρονο να πηγαινεις στα τμηματα αερομπικ να κανεις καλη γυμναστικη και να μιλας και με 5 ανθρωπους...

Reaction score
1
αφού κάθε game έχει 50-60 άρα το board είναι σαν να το πουλάνε 40-50.

Και λίγες πληροφορίες για το wii-fit :

Σχεδιασμένο να σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα την φυσική σας κατάσταση, το Wii Fit σας προσκαλεί να διασκεδάσετε και ταυτόχρονα vα υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Με ασκήσεις που στοχεύουν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ισορροπία σας και την στάση σας, να αλλάξετε τον Δείκτη Μάζας Σώματος ή απλά να ηρεμίσετε, το Wii Fit χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να σας βοηθήσει να κάνετε το πρώτο βήμα.

Το πρώτο βήμα είναι το να ανεβείτε στο τεχνολογικά προηγμένο Wii Balance Board προκειμένου να έχετε μια γενική αξιολόγηση της τρέχουσας φυσικής σας κατάστασης. Μετρώντας το BMI σας (Body Mass Index = Δείκτης Μάζας Σώματος), αναλύοντας το κέντρο βάρους σας και υπολογίζοντας την αθλητική σας ικανότητα με απλά τεστ, το λογισμικό καθορίζει την Wii Fit Age σας - μια μέτρηση αποκλειστικά για το παιχνίδι η οποία μπορεί να ποικίλει μεταξύ 2- 99.

Το Wii Fit ενσωματώνει περισσότερες από 40 διαφορετικές ασκήσεις μοιρασμένες σε τέσσερις κατηγορίες. Κάψτε θερμίδες με Αερόβιες Ασκήσεις, δουλέψτε την ισορροπία σας και την στάση σας με τα Παιχνίδια Ισορροπίας, τονωθείτε με τις Ασκήσεις Μυϊκής Τόνωσης ή μάθετε να τεντώνεστε και να ηρεμείτε με τις στάσεις Γιόγκα.

Συμπεριλαμβάνοντας μεγάλη ποικιλία, από Steps μέχρι Snowboard και από Μποξ μέχρι Jogging, το Wii Fit προσφέρει διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας για άσκηση και θα ενθαρρύνει την οικογένεια σας να δοκιμάσει και αυτή.

Για να σας βοηθήσει στην παρακολούθηση της προόδου σας, το Wii Fit περιλαμβάνει ένα ειδικό κανάλι, το Wii Fit Channel, το οποίο επιτρέπει μέχρι και σε 8 ανθρώπους να αποθηκεύουν και να συγκρίνουν τα προσωπικά τους αρχεία φυσικής κατάστασης. Επίσης καταγράφει οποιαδήποτε άσκηση έχετε κάνει με το Wii Balance Board - κάνοντας σίγουρο πως θα έχετε μια πλήρη παρουσίαση της προόδου σας σε βάθος χρόνου. Κάθε φορά που σημειώνετε πρόοδο, εκτός από τα στατιστικά και τα γραφήματα, θα βλέπετε τον χαρακτήρα Mii σας να αλλάζει (αύξηση ή απώλεια βάρους). Κάντε το πρώτο βήμα στον δρόμο έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με το Wii Fit!

Απολαύστε περισσότερες από 40 ασκήσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ισορροπία και την στάση σας, να αλλάξετε το BMI σας ή απλά να ηρεμίσετε.
Παρακολουθήστε την πρόοδο όλων των χρηστών του Wii Fit με το Wii Fit Channel.
Δοκιμάστε μια μεγάλη γκάμα από ασκήσεις που συμπεριλαμβάνει, Γιόγκα, Παιχνίδια Ισορροπίας, Ασκήσεις Μυϊκής Τόνωσης και Αερόβιες Ασκήσεις - διαλέγοντας τις αγαπημένες σας ώστε κάθε φορά να είναι διασκεδαστική!

---

Ενδιαφέρον οπτική φίλε eNeRGy εγώ προσωπικά το υποσχέθικα στην γυναίκα μου (που με 2 παιδιά δεν έχει χρόνο για πολά πολά) αν και για εμένα το wii-fit πρώτα απ'ολα το πέρνεις για χαβαλέ (όπως και το ίδιο το wii) Ασχετα αν στην διαδικασία σε βγάλει απο τον καναπέ (ή σαν εμένα τον κατεστραμένο σου τραυματίζει τον ώμο όταν παίζεις τέννις)

Reaction score
1
Μία πρώτη γεύση...
Πέρνει 4ΧΑΑ μπαταρίες (περιλαμβάνονται) απο το κάτω μέρος... το wii-fit κουτί του game που έπεσε λίγο τσαλακομένο το εξώφυλο του στο κάτω μέρος (την γκαντεμιά μου!)

Αυτό που ΔΕΝ είχα βρεί στο internet αλλα το γράφει στο κουτί είναι το μέγιστο βάρος που αντέχει... : 150κιλά!!! (Φαίνεται και απο την καλή του κατασκευή αυτό)

Τώρα θα το δοκιμάσει η καλή μου... lady psira / Mr. Psira αν θέλετε δώστε τηλ απο pm για 1st info!

Attachments

Reaction score
1
Μία πρώτη γεύση... part 2

Πρώτα απο όλα σου κάνει update το firmware στο 3.1Ε (δεν ρώτησε, απλα το έκανε) εγω που ΔΕΝ εχω wi-fi έχω πια το νεο firmware

Μετα σε βάζει να κάνεις sync το board σου λέει να είσαι ξυπόλιτος και να το βάλεις σε ίσια επιφάνεια (ΟΧΙ χαλί)

Μετά σου λεει ΤΑ ΠΑΝΤΑ όπως γιατι πιά οι άνθρωποι δεν έχουν σωστή ισοροπία (γιατι παίζουν PS3 χαχαχα πλάκα κάνω!) κ.α

Reaction score
1
Η καλη μου (που το δοκίμασε πολύ περισότερο απο εμένα) ξετρελάθικε... εγώ οχι και τόσο (αν και 2-3 games τα βρίκα εντελός super!)... ακολουθεί το 1ό της ποστ εδώ και το 1ο της σύντομο review...

Μάγδα :
Καλησπέρα σε ολους!! Μετά από μια πρώτη γεύση μπορώ να σας πω οτι μου αρεσε πολύ! Είναι πολύ ακριβές αλλά και διασκεδαστικό ταυτόχρονα.. μπορείς δηλαδή κάλλιστα να το χρησιμοποιήσεις με σκοπό να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, αλλά και για απλά για να διασκεδάσεις. Έχει πολύ καλή ανταπόκριση στις κινήσεις του σωματος και είναι πολύ αναλυτικό στις οδηγίες που δίνει βήμα βήμα.
Ενα ενδιαφέρον στοιχείο ειναι ότι υπάρχει δυνατότητα να βάλεις password ωστε να μη έχει άλλος πρόσβαση στα δεδομένα σου (βάρος, BMI κλπ), οπότε κορίτσια μην ανησυχείτε οτι θα φανεί κανα επιπλέον κιλάκι που μπορεί να φορτωθήκατε τελευταία...
Κάτι που σκεφτήκαν έξυπνα ήταν η λειτουργία του jogging: βάζεις το χειριστήριο στην τσέπη (λειτουργεί προφανώς σαν βηματομετρητής) και τρέχεις επιτόπου χωρίς να ανέβεις στο στεπ..
Αυτά μέχρι στιγμής... θα χαρώ να μάθω εντυπώσεις ή και κάποιο tip από αλλους χρήστες του wiifit!

Reaction score
1
Αντώνης : Παω πάσο... το φίτ είναι απλα ΦΟΒΕΡΟ! Εχεί κατι απιστευτα τέστ ως fitness age test... άλλο πράμα. Το έβαλα ξάνα τώρα και μου είπε ahh time for a relaxing afternoon. Επίσεις με γκρίνιαξε που έβαλα 0,4kg! Στα γαμ****α τα λουκάνικα να το πεί

Reaction score
1
Ρε εσύ τα πάντα ξέρει... κέντρο λέει αλλά γέρνω ελαφρά προς αριστερά... ρε μπάς και μιλούσε για κέντρο βάρους και οχι για πολιτικά; χαχαχαχαχαχα

Reaction score
14
αμα αναγνωρίζει τι εχουμε φάει.... δεν μας κάνει... πολύ παλιορουφιάνος μου φαίνεται!!! Ακου να σου μετράει και τα γραμμάρια που εχεις πάρει...

εδώ θέλουμε ενε παιχνίδι να μας λέει σε βλέπω αδύνατο και χλωμό... μήπως να σου φτιάξω ενα τοστάκι ακόμα... ή καμμιά μπριζολίτσα...

Reaction score
1
Κοίτα... είναι το σχήμα του τέτοιο που κάνει οτι πρέπει για δίσκο καθώς χλαπακιάζεις χωριάτικα λουκάνικα!!!

Reaction score
620
Εκπληκτικό!

Το Slalom Ski και οι κεφαλιές τα αγαπημένα μου!

Υ.Γ Το PS3 μου έχει αρχίσει να πιάνει αράχνες.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.018
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos