Υπαρχει poiotiko διαιρουμενο σετ με 8''midbass?

Reaction score
264
Eδω και καμια 10ρια μερες με τρωει το σαρακι μεσα μου να μην βαλω στο αμαξι μου τα RS PRO16,5 που εχω στο κουτι τους(ακομα....ειμαι απαραδεκτος) αλλα να ψαξω για ποιοτικο σετ διαιρουμενο με 8'' midbass ωστε να εχω παραπανω δυναμη και περισσοτερο ογκο εμπρος(σε ντορ-πανελ φυσικα).Θελω να μπορει να κατεβει στου 80 κυκλους ευκολα,χωρις παρατραγουδα,και να εχω γεματες φωνες(150hz-4000hz) και στα ψηλα μπαλκονια(4.khz-12khz) να λαμπουνε μπουζουκια και βιολια.
Ζυταω πολλα,το ξερω,αλλα οταν εχω μεσα τουρκοτσιφτετελια και ζεμπεκιες δεν γεινεται να το ευχαρηστιθεις με χαμηλο το volume.Απο οτι ξερω υπαρχει κατι σε rainbow αλλα λειε τιποτα?
Θα χασω κατι σε ποιοτητα,το ξερω,αλλα δεν ψαχνω και εντασεις του στυλ 10 beyma σε καθε πορτα.Beyma ειπα?150HZ και πανω.ΜΠΙΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.:418:

Reaction score
264
Απάντηση: Υπαρχει poiotiko διαιρουμενο σετ με 8''midbass?

Eδω και καμια 10ρια μερες με τρωει το σαρακι μεσα μου να μην βαλω στο αμαξι μου τα RS PRO16,5 που εχω στο κουτι τους(ακομα....ειμαι απαραδεκτος) αλλα να ψαξω για ποιοτικο σετ διαιρουμενο με 8'' midbass ωστε να εχω παραπανω δυναμη και περισσοτερο ογκο εμπρος(σε ντορ-πανελ φυσικα).Θελω να μπορει να κατεβει στου 80 κυκλους ευκολα,χωρις παρατραγουδα,και να εχω γεματες φωνες(150hz-4000hz) και στα ψηλα μπαλκονια(4.khz-12khz) να λαμπουνε μπουζουκια και βιολια.
Ζυταω πολλα,το ξερω,αλλα οταν εχω μεσα τουρκοτσιφτετελια και ζεμπεκιες δεν γεινεται να το ευχαρηστιθεις με χαμηλο το volume.Απο οτι ξερω υπαρχει κατι σε rainbow αλλα λειε τιποτα?
Θα χασω κατι σε ποιοτητα,το ξερω,αλλα δεν ψαχνω και εντασεις του στυλ 10 beyma σε καθε πορτα.Beyma ειπα?150HZ και πανω.ΜΠΙΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.:418:

Ενταξη αδερφια.......................μην σκοτωνεστε.Ενας ενας..............να προλαβαινω να σας διαβαζω!!!!!!!:105:

Reaction score
264
Απάντηση: Υπαρχει ποιοτικο διαιρουμενο σετ με 8''midbass?

1

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Καλα βρε Τακη περιμενεις απαντηση μεσα σε 2 ωρες Σαββατιατικα?
Ασε που οι περισσοτεροι ψαχνουν για βενζινη.

Reaction score
0
Τάκη,εχω δει και ακούσει ένα τρίδρομο της hertz που είχε 8 Midbass.
Τώρα που κοιτάζω στο site δεν το έχει σαν σετ αλλά σαν ξεχωριστές μόνάδες.

Anyway,το woofer είναι το HV 200:

και έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm

Reaction score
0
Επίσης απο τη Herzt,
εχω ακούσει το Tweeter από το σετ MLK 165 το οποίο μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Υπαρχει poiotiko διαιρουμενο σετ με 8''midbass?

Τάκη,εχω δει και ακούσει ένα τρίδρομο της hertz που είχε 8 Midbass.
Τώρα που κοιτάζω στο site δεν το έχει σαν σετ αλλά σαν ξεχωριστές μόνάδες.

Anyway,το woofer είναι το HV 200:

και έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm
Αυτο το γουφερακι ειναι οτι πρεπει(στα χαρτια τουλαχιστον).Δεν ξερω ομως πως θα ακουγεται σε διδρομη μορφη,γιατι τριδρομο σε Ε 36 αντε να το βαλεις στην πορτα!

Reaction score
264

Καλα βρε Τακη περιμενεις απαντηση μεσα σε 2 ωρες Σαββατιατικα?
Ασε που οι περισσοτεροι ψαχνουν για βενζινη.
Βενζινη?Γιατι θα πεσει απεργια σταους βυτιαδες και δεν το πειρα χαμπαρι?:111:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Υπαρχει poiotiko διαιρουμενο σετ με 8''midbass?

Αυτο το γουφερακι ειναι οτι πρεπει(στα χαρτια τουλαχιστον).Δεν ξερω ομως πως θα ακουγεται σε διδρομη μορφη,γιατι τριδρομο σε Ε 36 αντε να το βαλεις στην πορτα!
Είναι ένα θέμα αυτό...
Εαν υπάρχει βέβαια όρεξη για πειραματισμούς και χρήμα, όλα γίνονται.
Μπορείς να παραγείλλεις τις μονάδες ξεχωριστά και χρησιμοποιήσεις ενεργό crossover
ή κάποιον άλλο επεξεργαστή και να φέρεις το σετ στα μέτρα σου.:109:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Υπαρχει poiotiko διαιρουμενο σετ με 8''midbass?

Είναι ένα θέμα αυτό...
Εαν υπάρχει βέβαια όρεξη για πειραματισμούς και χρήμα, όλα γίνονται.
Μπορείς να παραγείλλεις τις μονάδες ξεχωριστά και χρησιμοποιήσεις ενεργό crossover
ή κάποιον άλλο επεξεργαστή και να φέρεις το σετ στα μέτρα σου.:109:
Με το pioneer p9800bt που εχω δεν κανω δουλια?

Reaction score
0
Το 9800BT είναι ένα πολύ καλό μηχάνημα,αλλά θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις τη πεπατημένη οδό
με ενα καλό δίδρομο παθητικό σετάκι στις εμπρός πόρτες.

Εαν αποφασίσεις να πας στα βαθιά,θα πρέπει να παίξεις στην κατηγορία του DEX-P90RS για το συνδυάσεις απαραίτητα μαζί με το DSP DEQ-P90.
Tα παιδιά που έχουν τις παραπάνω συσκευές, οδηγούν μεγάφωνα πολλαπλάσιας αξίας και παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς.

Ό,τι και εαν αποφασίσεις,μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις πριν καθορίσεις τις ανάγκες σου και δεις καποια πράγματα στη πράξη.

Reaction score
264

Το 9800BT είναι ένα πολύ καλό μηχάνημα,αλλά θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις τη πεπατημένη οδό
με ενα καλό δίδρομο παθητικό σετάκι στις εμπρός πόρτες.

Εαν αποφασίσεις να πας στα βαθιά,θα πρέπει να παίξεις στην κατηγορία του DEX-P90RS για το συνδυάσεις απαραίτητα μαζί με το DSP DEQ-P90.
Tα παιδιά που έχουν τις παραπάνω συσκευές, οδηγούν μεγάφωνα πολλαπλάσιας αξίας και παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς.

Ό,τι και εαν αποφασίσεις,μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις πριν καθορίσεις τις ανάγκες σου και δεις καποια πράγματα στη πράξη.
Κωστα εχω ολοκαινουργια,στο κουτι τους, ενα διαιρουμενο σετ RS PRO16,5 αλλα σκεφτομαι να πηγαινα σε καπιο 8'' για να εχω και παραπανω ενταση και περισσοτερο ογκο (ελεου 8'') και ας χασω κατι ''ψιλα'' στην ποιοτητα.Το P9 το ξερω,το εχω δει και ακουσει στο αμαξι του φιλου μου(jw).Ειναι υπο σοβαρη σκεψη η αγορα του,αλλα κολαω στο οτι δεν παιζει mp3 που για μενα λεει πολλα.
Υ.Γ. Το P9800 απο εχθες το απογευμα αποτελει παρελθων,αφου τωρα παιζει σε ενα πρασινο civik ενος φιλου εδω στα κυθηρα που με ειχε πριξει να του βρω ιδιο,πραγμα αδυνατον.Τουλαχιστον τωρα πεταει στα συνεφα(τρελο κολημα με την εγχρωμη οθονη το ατομο) και δεν με πριζει.
Και που να του το ρυθμισω και καλα και οχι προχειρα οπως εχθες μεσα σε 30 λεπτα!!!!

Reaction score
0
Κράτα το σετάκι σου και άσε τα 8''.
Πόση παραπάνω ένταση να βγάλει από ένα door panel....
Ας πούμε όμως ότι βγάζει....

Είσαι σίγουρος ότι θα βγάλει "μουσικά" dB και οχι τριγμους και φασαρία,
μέσα απο ένα doorpanel που φιλοδοξείς να κατέβει στους 60 κύκλους?
Και στη τελική,όταν μιλάμε για P-90,ενεργά κροσοβερ και ποιότητα,αφήνουμε την ένταση σε δεύτερη μοίρα.

Reaction score
264

Κράτα το σετάκι σου και άσε τα 8''.
Πόση παραπάνω ένταση να βγάλει από ένα door panel....
Ας πούμε όμως ότι βγάζει....

Είσαι σίγουρος ότι θα βγάλει "μουσικά" dB και οχι τριγμους και φασαρία,
μέσα απο ένα doorpanel που φιλοδοξείς να κατέβει στους 60 κύκλους?
Και στη τελική,όταν μιλάμε για P-90,ενεργά κροσοβερ και ποιότητα,αφήνουμε την ένταση σε δεύτερη μοίρα.
Κωστα,οπως εχω ξαναπει πιο παλια,δεν ειμαι του στυλ 10 8'' σε καθε πορτα και ξυπναω 5 τετραγωνα το βραδι στην γειτονια μου.Εξαλου δεν περιμενω να κατεβει στους 60 κυκλους.Μεχρι τους 80 πρωταγωνιστης θα ειναι το σαμπ και οχι σε ρολο 20HZ-80HZ μπουλντοζας σε ανηφορο.Ψαχνω για γλυκο μπασο, στακατο και να συμπληρωνει την μουσικη,οχι να ξεκολαει το πισω τζαμι.Για να σου δωσω να καταλαβεις,τρελενομαι να εχω οσο πιο κοντα στην πραγματικη εγγραφη, μουσικη οπως, το τραγουδι του ΠΑΣΧ.ΤΕΡΖΗ 'Αδιαφορω',αν το εχεις ακουσει!Η φωνη μπαινει αργα,με τραβηγμενο γλυκο μπασο και σταδιακα ανεβενει(σε HZ),ενω ταυτοχρονα το χαμηλο φασμα ακολουθει και συμπληρωνει την μουσικη χωρις να βγαινει μπροστα η' να υπερκαλυπτει την φωνη και τα αλλα μουσικα οργανα.
Αυτο το τραγουδι για να το ευχαρηστιθεις θελεις ηχεια με τσαγανο

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Ωραίος ο Τερζής. Στα 80Hz δεν κατεβαίνει, αλλά είναι ωραίος.

Επί του θέματος: Αν τα μπροστινά (ειδικά αν είναι και 8ιντσα) ΔΕΝ κατεβαίνουν τουλάχιστον στους 40 κύκλους με πυγμή και τσαγανό (όπως λες), τότε να τα βράσω και να φάω πηνιόσουπα. Κανένα sub δεν πρόκειται να αναπληρώσει ένα καλό midbass. Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι τα λένε υπο-γούφερ για πολύ συγκεκριμένο λόγο, ότι είναι σχεδιασμένα για να αναπαράγουν τις υπο-συχνότητες (κανονικά δηλαδή από 20Hz ΚΑΙ ΚΑΤΩ, αλλά πού εμείς, στουρνάρια, δεν καταλαβαίνουμε γρι).

Και κάτι άλλο: ΡΕ, τέτοια ακούς και σου είχα βρει και το P90 combo σε καλή τιμή? Ου να μου χαθείς. :141::116:

Reaction score
264

Ωραίος ο Τερζής. Στα 80Hz δεν κατεβαίνει, αλλά είναι ωραίος.

Επί του θέματος: Αν τα μπροστινά (ειδικά αν είναι και 8ιντσα) ΔΕΝ κατεβαίνουν τουλάχιστον στους 40 κύκλους με πυγμή και τσαγανό (όπως λες), τότε να τα βράσω και να φάω πηνιόσουπα. Κανένα sub δεν πρόκειται να αναπληρώσει ένα καλό midbass. Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι τα λένε υπο-γούφερ για πολύ συγκεκριμένο λόγο, ότι είναι σχεδιασμένα για να αναπαράγουν τις υπο-συχνότητες (κανονικά δηλαδή από 20Hz ΚΑΙ ΚΑΤΩ, αλλά πού εμείς, στουρνάρια, δεν καταλαβαίνουμε γρι).

Και κάτι άλλο: ΡΕ, τέτοια ακούς και σου είχα βρει και το P90 combo σε καλή τιμή? Ου να μου χαθείς. :141::116:
Aυτα φιλε νικο ειναι τα πολυ ποιοτικα.:138:Τα ''καλα'' που με φτιαχνουνε οταν τα ακουω ειναι, Γιαννης Κολιας,Ζαζω,Φωτιαδης,Τερλεγκας,Μαργαριτης(θεος),Δ.Μπασης(αλος θεος και αυτος) ΑΝΤΖΕΛΑ,Πεγκυ Ζηνα,Φτωχαρχος(?),Τασος Μπουγας,Ρητα Σακελαριου,Μπηθηκοτσης,Περπηνιαδης,Ζαγοραιος,Κοντολαζος,Δελης κτλ.:143::143::143::143:
Και απο ξενη μουσικη, ful τσικι-τσικι,νταπα-ντουπα.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΚ/ΛΑΤΙΝ/και γενικοτερα κουλτουριαρικα.

Και αν καποια στιγμη με αξιοσει ο θεος να βαλω το P90, θα σε βαλω μεσα να τα ακουσεις να φτιαχθεις.Και εκει που θα εχεις μερακλωθει με το ιδος της προαναφερθησας μουσικη:135::135::135:...............................θα σου κοτσαρω και εναν ΚΙΤΣΑΚΗ με Πετρο Λουκα Χαλκια συνοδεια στο κλαρινο......και θα κανουμε τρελο γλεντι φιλε μου:142::142::142::142:

Reaction score
49

ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παραδίνομαι......
Οι BMW είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο!!

:116: :116: :138: :137: :142: :142: :142:

Reaction score
264

ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παραδίνομαι......
Οι BMW είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο!!

:116: :116: :138: :137: :142: :142: :142:
Που κολαει τωρα αυτο?:111:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm