- Reaction score
- 264
Eδω και καμια 10ρια μερες με τρωει το σαρακι μεσα μου να μην βαλω στο αμαξι μου τα RS PRO16,5 που εχω στο κουτι τους(ακομα....ειμαι απαραδεκτος) αλλα να ψαξω για ποιοτικο σετ διαιρουμενο με 8'' midbass ωστε να εχω παραπανω δυναμη και περισσοτερο ογκο εμπρος(σε ντορ-πανελ φυσικα).Θελω να μπορει να κατεβει στου 80 κυκλους ευκολα,χωρις παρατραγουδα,και να εχω γεματες φωνες(150hz-4000hz) και στα ψηλα μπαλκονια(4.khz-12khz) να λαμπουνε μπουζουκια και βιολια.
Ζυταω πολλα,το ξερω,αλλα οταν εχω μεσα τουρκοτσιφτετελια και ζεμπεκιες δεν γεινεται να το ευχαρηστιθεις με χαμηλο το volume.Απο οτι ξερω υπαρχει κατι σε rainbow αλλα λειε τιποτα?
Θα χασω κατι σε ποιοτητα,το ξερω,αλλα δεν ψαχνω και εντασεις του στυλ 10 beyma σε καθε πορτα.Beyma ειπα?150HZ και πανω.ΜΠΙΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.:418:
Ζυταω πολλα,το ξερω,αλλα οταν εχω μεσα τουρκοτσιφτετελια και ζεμπεκιες δεν γεινεται να το ευχαρηστιθεις με χαμηλο το volume.Απο οτι ξερω υπαρχει κατι σε rainbow αλλα λειε τιποτα?
Θα χασω κατι σε ποιοτητα,το ξερω,αλλα δεν ψαχνω και εντασεις του στυλ 10 beyma σε καθε πορτα.Beyma ειπα?150HZ και πανω.ΜΠΙΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.:418: