Νεα μοντελα παρουσιαση και τεστ

Reaction score
40
Ηρθαν τα πρωτα δειγματα απο τα νεα μοντελα που εχουν κυκλοφορισει οι εταιριες Philips, Samsung και LG στον τομεα LCD TV. Με χαρα προς ενημερωση του forum να κανω ενα γρηγορο review για αυτα τα μοντελα.

Η Philips παρουσιασε τις 9703, 9603,7603, 5603. Μπορω να σας πω για την 9703 (ουσιαστικα στα χαρακτηριστικα της 9732 αλλα πολυ καλυτερη!) εχει 2 ms και ampilight 3 καθως και αντιθεση 30.000:1. Πρακτικα αρκετα καλυτερη απο την 9732 σε αποδοση και εικονα με χαρακτηριστικη κινηση (natural motion) εξαιρετικο μαυρο και φοβερα αποθεματα φωτεινοτητας. Ακολουθει η 7603 που δεν εχει amplight 3 αλλα v2 και δεν ειναι 100hz. Παρολα αυτα σε ποιοτητα εικονας ειναι εξαιρετικη, θα ελεγα εφαμιλη με την 9603 και κοστιζει μονο 1450 ευρω!! Απο εμφανιση για μια αλλη φορα η philips δεν υπερβαλει και στολιζει την tv με ενα ωραιο πλεξιγλας γυρω το οποιο την κανει πιο μοντερνα και ξεφευγει λιγο απο την συντηριτικουρα τις philips.

Η samsung παρυσιασε τις σειρες 456 (entry level HD ready) 557/558 Full HD 30000:1 και τελος την 657 με 100 HZ & 50000:1 (η οποια εχει εντυπωσιακο χρωμα μαυρο και οταν πεφτει το φως επανω της εχει μια μπορντω αποχρωση.) Εδω ουσιαστικα η Samsung αντικατεστησε τις σειρες R86 M86 και F86 με τις πιο πανω. Ειναι ουσιαστικα αρκετα καλυτερες απο τους προκατοχους με εντυπωσιακη αποδοση την 657 που παιζει αρκετα καλυτερα απο την F86 που ηδη ειναι πολυ καλη.

Η LG πραγματικα με τις σειρες 5000 και 6000 εντυπωσιαζει με την αποδοση τους. (δεν ειναι καλυτερες απο philips η samsung) αλλα σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα μπορω να πω οτι εκανε μεγαλη προοδο. Παραμενουν φθηνες εχουν βελτιωθει και εξωτερικα με πιο λεπτο και γυαλιστερο περιβλημα ενω εχουν φιλικοτατα και μοντερνα μενου με μεγαλα εικονιδια (ισως το καλυτερο που εχω δει μεχρι τωρα.) Πραγματικα εντυπωσιακη εξωτερικα η 6000 red που εχει κοκκινο πλαισιο στο πισω μερος και η βαση της εχει επανω επιφανεια καθρεπτη. πολυ μοντερνο και παρατολμο design.

Περιμενω παραλαβες και τα υπολυπα μοντελα που δεν σχολιασα αλλα η απεργια με τα φορτηγα μας εχει παει πισω....

Θα ηθελα να σας πω περισσοτερα αλλα δυστηχως δεν εχω χρονο. Οσοι επιθυμειτε περισσοτερες πληροφοριες παρακαλω ζητηστε το μου.

Reaction score
84
Ηρθαν τα πρωτα δειγματα απο τα νεα μοντελα που εχουν κυκλοφορισει οι εταιριες Philips, Samsung και LG στον τομεα LCD TV. Με χαρα προς ενημερωση του forum να κανω ενα γρηγορο review για αυτα τα μοντελα.

Η Philips παρουσιασε τις 9703, 9603,7603, 5603. Μπορω να σας πω για την 9703 (ουσιαστικα στα χαρακτηριστικα της 9732 αλλα πολυ καλυτερη!) εχει 2 ms και ampilight 3 καθως και αντιθεση 30.000:1. Πρακτικα αρκετα καλυτερη απο την 9732 σε αποδοση και εικονα με χαρακτηριστικη κινηση (natural motion) εξαιρετικο μαυρο και φοβερα αποθεματα φωτεινοτητας. Ακολουθει η 7603 που δεν εχει amplight 3 αλλα v2 και δεν ειναι 100hz. Παρολα αυτα σε ποιοτητα εικονας ειναι εξαιρετικη, θα ελεγα εφαμιλη με την 9603 και κοστιζει μονο 1450 ευρω!! Απο εμφανιση για μια αλλη φορα η philips δεν υπερβαλει και στολιζει την tv με ενα ωραιο πλεξιγλας γυρω το οποιο την κανει πιο μοντερνα και ξεφευγει λιγο απο την συντηριτικουρα τις philips.

Η samsung παρυσιασε τις σειρες 456 (entry level HD ready) 557/558 Full HD 30000:1 και τελος την 657 με 100 HZ & 50000:1 (η οποια εχει εντυπωσιακο χρωμα μαυρο και οταν πεφτει το φως επανω της εχει μια μπορντω αποχρωση.) Εδω ουσιαστικα η Samsung αντικατεστησε τις σειρες R86 M86 και F86 με τις πιο πανω. Ειναι ουσιαστικα αρκετα καλυτερες απο τους προκατοχους με εντυπωσιακη αποδοση την 657 που παιζει αρκετα καλυτερα απο την F86 που ηδη ειναι πολυ καλη.

Η LG πραγματικα με τις σειρες 5000 και 6000 εντυπωσιαζει με την αποδοση τους. (δεν ειναι καλυτερες απο philips η samsung) αλλα σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα μπορω να πω οτι εκανε μεγαλη προοδο. Παραμενουν φθηνες εχουν βελτιωθει και εξωτερικα με πιο λεπτο και γυαλιστερο περιβλημα ενω εχουν φιλικοτατα και μοντερνα μενου με μεγαλα εικονιδια (ισως το καλυτερο που εχω δει μεχρι τωρα.) Πραγματικα εντυπωσιακη εξωτερικα η 6000 red που εχει κοκκινο πλαισιο στο πισω μερος και η βαση της εχει επανω επιφανεια καθρεπτη. πολυ μοντερνο και παρατολμο design.

Περιμενω παραλαβες και τα υπολυπα μοντελα που δεν σχολιασα αλλα η απεργια με τα φορτηγα μας εχει παει πισω....

Θα ηθελα να σας πω περισσοτερα αλλα δυστηχως δεν εχω χρονο. Οσοι επιθυμειτε περισσοτερες πληροφοριες παρακαλω ζητηστε το μου.
φίλε μου θα ήθελα να μου πεις για την εικόνα της LG6000?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Νεα μοντελα παρουσιαση και τεστ

Σε συγκριση με την Φιλιπς 9632 τι διαφορα ποιοτητας εχουν οι νεες;

Reaction score
40

H LG 6000 ηταν εκπληξη καθως σε σχεση με τους προκατοχους της παιζει πολυ καλυτερα. Πολυ πιο φωτεινη πιο καλο μαυρο και εξαιρετικη ευκρινεια. Τα μενου της εχουν γινει πιο συγχρονα και ευκολα καθως χρησιμοποιει μεγαλα εικονιδια. Το ιδιο ισχυει για το remote control το οποιο εχει μεγαλα πληκτρα και πιο σωστη εργονομια. Γενικα η LG εκανε την πιο μεγαλη διαφορα σε αποδοση σε σχεση με τις αλλες εταιριες.

Η Sony δεν εχει ρνημερωσει για νεα μοντελα. Αλλα δεν θα αργησει να απαντησει ειμαι σιγουρος.

Τα νεα μοντελα της Philips εχουν ξεπερασει σε αποδοση τους προκατοχους τους (οπως καθε χρονο η philips δειχνει σημαδια βελτιωσης) 9603 και η 7603 εχουν ξεπερασει αρκετα την 9732 αλλα και την 9632 που μου αναφερεις.Στο τομεα της φωτεινοτητας εχουν ανεβει πολυ στην κινηση στα ιδια επιπεδα με τις παλιες με την 9603 να υπερεχει ελαφρως. Και φοβερη αναβαθμιση ειδα στο μαυρο που πραγματικα πρωτη φορα ειδα σε lcd τοσο καλο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Τα νεα μοντελα της Philips εχουν ξεπερασει σε αποδοση τους προκατοχους τους (οπως καθε χρονο η philips δειχνει σημαδια βελτιωσης) 9603 και η 7603 εχουν ξεπερασει αρκετα την 9732 αλλα και την 9632 που μου αναφερεις.Στο τομεα της φωτεινοτητας εχουν ανεβει πολυ στην κινηση στα ιδια επιπεδα με τις παλιες με την 9603 να υπερεχει ελαφρως. Και φοβερη αναβαθμιση ειδα στο μαυρο που πραγματικα πρωτη φορα ειδα σε lcd τοσο καλο.
:141::141::141::141:

Reaction score
2.557
Κατά τη γνώμη σου πάντα, στις 37 ίντσες (και μόνο) ποιά έχει καλύτερη εικόνα γενικά; Δεν με ενδιαφέρει για ταινίες (υπάρχει προβολέας) και δεν θέλω να σκοτεινιάζω το δωμάτιο για να δώ το απόλυτο μαύρο.
Να έχει αρκετή φωτεινότητα, μαζεμένες διαστάσεις, ευχάριστο design (αν πάς στην Κορέα θα τρελλαθείς με το τι φοράνε από ρούχα...-πάντως oι Samsung τρώγονται...).
Απ ότι είδα στα μαγαζιά, παρά τα λεγόμενα ότι δεν φαίνεται, οι full HD έχουν καλύτερη εικόνα και στις 37"... Ίσως και επειδή ενσωματώνουν και άλλες τεχνολογίες σαν νέα μοντέλα που είναι.

Σκεφτόμουνα την γνωστή 37" plasma αλλά στο τέλος με βλέπω με μια καλή LCD.

Reaction score
40

Αυτη τη στιγμη η Philips 37 9603 και Samsung 37'' A657 κρατανε τα σκηπτρα στο τομεα ποιοτητας. Πηγαινε σε καποιο καταστημα που να της εχει (ισως χρειαστει να περιμενεις λιγο για να τις δεις σε ολα τα μαγαζια) και δες τες να παιζουν, καθως το γουστο του καθενα ειναι τελειως διαφορετικο.

Reaction score
1
Η ταχύτητα της Philips 9703 στην αλλαγή καναλιών πως είναι;
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
1
Α! ξέχασα. Ξέρουμε πότε θα υπάρχει διαθεσιμότητα και τιμή για την 52άρα 9703 ή την 52PFL7603D;
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Νεα μοντελα παρουσιαση και τεστ

Η ταχύτητα της Philips 9703 στην αλλαγή καναλιών πως είναι;
Φιλικά
Γιάννης
Δεν το ξερω γιατι τις συντονιζω σε ενα καναλι. Αυριο θα ξερω να σου πω.

Reaction score
40

Α! ξέχασα. Ξέρουμε πότε θα υπάρχει διαθεσιμότητα και τιμή για την 52άρα 9703 ή την 52PFL7603D;
Φιλικά
Γιάννης
Ακομα δεν εχω ενημερωση ουτε τιμοκαταλογο απο Philips παντως δεν θα αργησει.

Reaction score
40

Υπάρχει και η 7403 σε 52" η οποία έχει 100ΗΖ αλλά δεν έχει αμπιλάιτ και μάλλον θα είναι σχετικά πιό φθηνή.
Ξέρουμε κάτι γι αυτό το μοντέλο;

http://www.lcd-compare.com/televiseur-PHI52PFL7403H-PHILIPS-52PFL7403H.htm

Δεν ξερω κατι καθως ισχυει η παραπανω απαντηση. Παντως απο ποιοτητα εαν ακολουθει τα χναρια της 42'' 7403 θα παιζει πολυ καλα οπως γραφω πιο πανω.

Reaction score
0
Φιλε μου πολυ καλη η γενικη σου παρουσιαση.Eνδιαφερομoυν για 32αρα και αμφοτερες philips kai samsung(9603 και α656) με full hd μου ταιριαζαν απολυτα, αλλα οταν ειδα οτι δεν εχουν 100hz kai WCG panel ειπα να παω σε μεγαλυτερες..δυστυχως σε 37αρα η 9703 δεν βγαινει...μηπως ξερεις αν θα βγει μεσα στον χρονο???Προτιμω την philips 42pfl9703 σε σχεση με την 40αραΑ656 της samsungκαι θα ηθελα και την γνωμησου πανω σαυτο...Αξιζει να περιμενω την σειρα 7 της samsung me ta "gadgetakia" poy exei???

Reaction score
40

Φιλε μου πολυ καλη η γενικη σου παρουσιαση.Eνδιαφερομoυν για 32αρα και αμφοτερες philips kai samsung(9603 και α656) με full hd μου ταιριαζαν απολυτα, αλλα οταν ειδα οτι δεν εχουν 100hz kai WCG panel ειπα να παω σε μεγαλυτερες..δυστυχως σε 37αρα η 9703 δεν βγαινει...μηπως ξερεις αν θα βγει μεσα στον χρονο???Προτιμω την philips 42pfl9703 σε σχεση με την 40αραΑ656 της samsungκαι θα ηθελα και την γνωμησου πανω σαυτο...Αξιζει να περιμενω την σειρα 7 της samsung me ta "gadgetakia" poy exei???
Κατα την γνωμη μου και γω σε Philips θα πηγαινα. 37 9703 δεν ξερω ποτε θα ερθει και αν θα ερθει. Παντως δεν εχουν παρουσιασει σε κατι τετοιο μεχρι στιγμης.Με ενα τηλεφωνο στο εμπορικο τους μαθαινουμε.

Η samsung σε τελευταια ενημερωση που εκανε ανεφερε οτι η σειρα 7 θα ειναι συμβατη με RSS (IPTV) και τιποτα παραπανω. Τελος θα περουσιασει και την σειρα 9 που θα ειναι η high end προταση της. Ολα αυτα μεχρι Σεπτεμβρη Οκτωμβρη θα ειναι στα ραφια μας. Μεχρι να τις δω δεν εχω αποψη. Μεχρι στιγμης ψηφιζω Philips.

Reaction score
0
Ψαχνω μια 40αρα η 42αρα για το εξοχικο για χρηση 4-5 μηνες το χρονο πιο πολυ σε τηλεοπτικο σημα η με νοβα τι μου προτεινετε απο Samsung & Lg δεν με νοιαζει αν ειναι πλασμα η Lcd δεν θελω να ξεπερασω τα 1000-1100 ευρω πιθανα να γινει και αγορα μεσω ιντερνετ αν την βρω πιο φθηνα.

Reaction score
0
Επιλογη τηλεορασης Philips ή Samsung??????
Παιδια εχω πελαγωσει εδω και μια εβδομαδα.
Θελω να παρω 32" ή 37" τηλεοραση.
Αποσταση απο καναπε 3 μετρα.
32" full HD και 100 Hz δεν υπάρχει (μονο Panasonic Viera που δε θελω)
Οπότε να παρω PFL9632D ή PFL9603D??????
Η να παω σε 37" που μπορω να εχω και τα δυο?
Αξιζουν τα 100Ηz ή το full HD?
Δεν παιζω video games,θα παρω DVD upscale για ταινιες και για TV τη θελω...
Υπαρχει 32" Samsung καλυτερη απο τις παραπάνω Philips?

Reaction score
0
Επιλογη τηλεορασης Philips ή Samsung??????
Παιδια εχω πελαγωσει εδω και μια εβδομαδα.
Θελω να παρω 32" ή 37" τηλεοραση.
Αποσταση απο καναπε 3 μετρα.
32" full HD και 100 Hz δεν υπάρχει (μονο Panasonic Viera που δε θελω)
Οπότε να παρω PFL9632D ή PFL9603D??????
Η να παω σε 37" που μπορω να εχω και τα δυο?
Αξιζουν τα 100Ηz ή το full HD?
Δεν παιζω video games,θα παρω DVD upscale για ταινιες και για TV τη θελω...
Υπαρχει 32" Samsung καλυτερη απο τις παραπάνω Philips?
Στις 32 η 37 ιντσες τι να δέις απο 1080p είναι τόσο μικρη η διαγώνιος που δεν φαίνονται λεπτομερώς τα Pixel χώρια που ρώτησα και μου ειπανε τετοιες αναλύσεις θέλουνε 50αρι και πάνω για να φανούνε πολύ καλά.
samsung σαν μάρκα είναι μέτρια απόρω πως πούλαει ας οψεται η αμάθεια του κόσμου και το marketing.
Οσο για την Panasonic και σε lcd και σε plasma είναι απο της κορυφαίες μάρκες
Καλίτερα πάρε Philips σαν μάρκα πολυ καλλίτερη απο samsung.
Τα 100 Hz είναι περισσοτέρο για βελτίωση των τηλεοπτικών καναλίων στην αναπαραγωγή hd δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο

Reaction score
0
Σκεφτομαι να παρω μια 32αρα τηλεοραση μεχρι 600-650 ευρω.Ειχα αποφασισει για την R86,αλλα ειδα τις νεες τιβι της LG και το ξανασκεφτομαι το θεμα.Τι προτεινετε R86 η καποια απο LG G3000 η G5000?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa