Εταιρία Magnat

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλο το forum...
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Έχω έναν γνωστό μου ο οποίος δουλεύει στην elasyn και θα μπορώ να έχω καλή τιμή για προϊόντα τους. Το κατάστημά τους έχει προϊόντα κυρίως της magnat.

Την έχει κανείς σας ακουστά σαν εταιρία στον χώρο και αν ναι τι γνώμη έχει γι'αυτή?
Αξίζει να φτιάξω ένα σύστημα με προϊόντα της ή όχι?

Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλά να μπορώ να έχω πιο διαυγή ήχο και λίγο περισσότερο μπάσο. Το αμάξι που έχω είναι μια Alfa Romeo 147 και η πηγή που φοράω είναι η JVC KD-G411.

Reaction score
264
Απάντηση: Εταιρία Magnat

Καλησπέρα σε όλο το forum...
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Έχω έναν γνωστό μου ο οποίος δουλεύει στην elasyn και θα μπορώ να έχω καλή τιμή για προϊόντα τους. Το κατάστημά τους έχει προϊόντα κυρίως της magnat.

Την έχει κανείς σας ακουστά σαν εταιρία στον χώρο και αν ναι τι γνώμη έχει γι'αυτή?
Αξίζει να φτιάξω ένα σύστημα με προϊόντα της ή όχι?

Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλά να μπορώ να έχω πιο διαυγή ήχο και λίγο περισσότερο μπάσο. Το αμάξι που έχω είναι μια Alfa Romeo 147 και η πηγή που φοράω είναι η JVC KD-G411.
Εκτος απο τα magnat εχουνε τα signat και τα πολυ καλα mb quart.Απορω που δεν σου ειπε ο φιλος σου για τα mb quart:133:.Πιο παλια φερνανε και τα RS,αλλα αν ακουσεις τιμες των RS,θα παθεις κανενα εγκεφαλικο.Εγω παντος προλαβα και τσιμπησα το τελευταιο διαιρουμενο σετ RS PRO 16,5 που ειχε απομηνει στην Ελασυν και σε τιμη που δεν πρεπει να το πω ουτε του παππα.Ας ειναι καλα ο κος Χρηστος εκει μεσα,το αφεντικο δηλ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Εταιρία Magnat

Εκτος απο τα magnat εχουνε τα signat και τα πολυ καλα mb quart.Απορω που δεν σου ειπε ο φιλος σου για τα mb quart:133:.Πιο παλια φερνανε και τα RS,αλλα αν ακουσεις τιμες των RS,θα παθεις κανενα εγκεφαλικο.Εγω παντος προλαβα και τσιμπησα το τελευταιο διαιρουμενο σετ RS PRO 16,5 που ειχε απομηνει στην Ελασυν και σε τιμη που δεν πρεπει να το πω ουτε του παππα.Ας ειναι καλα ο κος Χρηστος εκει μεσα,το αφεντικο δηλ.
Το συμπέρασμα για τα magnat είναι καθαρά δικό μου γιατί το παιδί δεν μου είπε ακριβώς τι υπάρχει, απλά ότι αν μπορεί να βοηθήσει...
Ε, και μπαίνοντας στο site τους είδα κυρίως για magnat...
Τίποτα για Mb Quart... Τα Mb Quart διαιρούμενα 16,5'' θυμάσαι περίπου σε τι τιμές έπαιζαν??

Πάντως, από Μagnat σκέφτομαι πολύ σοβαρά τα XTREMA 2160...Το θέμα είναι όμως πόσο ποιοτικά μπορεί να είναι(σε σχέση με τα focal ή τα peerless) γιατί όπως και να το κάνεις, έχει τιμή καταλόγου 272. Ε, δεν είναι και λίγα...:111:

Δηλαδή, για αρχή κύριο μέλημά μου είναι 1 σετ καλών ηχείων για μπροστά με ένα ενισχυτή(μάλλον 4 κάναλο) και αν περισέψει τίποτα παίρνω και ένα woofer(όχι τίποτα τρελό) και γεφυρώνω τις 2 εξόδους του ενισχυτή και παίζω από εκεί το woofer και με τις άλλες 2 οδηγώ τα μπροστινά ηχεία...

Και μία ερώτηση: Σε περίπτωση που πάρω 4κάναλο ενισχυτή, αργότερα μπορώ να βάλω και ένα σετ ηχείων πίσω και να οδηγώ με αυτόν τα μπροστά ηχεία, τα πίσω και το woofer?? Αν γίνεται κάτι τέτοιο, ποιον τετρακάναλο να επιλέξω από αυτούς της magnat(ή της signat έστω)???

Reaction score
49

Γεια σου Γιώργο.
Ρώτησέ τον πόσο θα σου δώσει τα ηχεία που λες.
Γιατί αν παίζεις πάνω από 200€ (ή τέλος πάντων κοντά) μπορείς άνετα να δοκιμάσεις είτε σε καλύτερες ποιοτικά και ηχητικά μονάδες ή να κοιτάξεις σε λίγο φθηνότερα.

Αν βάλεις 4κάναλο, θα οδηγήσεις με τα 2 κανάλια του (τα front) τα μπροστινά σου ηχεία και με τα άλλα δύο (τα rear) αφού τα δουλέψεις με low pass στο crossover του ενισχυτή, θα οδηγήσεις ένα sub.
Μην βάλεις πίσω ηχεία. Μόνο κακό θα κάνουν στο ηχητικό αποτέλεσμα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Εταιρία Magnat

Γεια σου Γιώργο.
Ρώτησέ τον πόσο θα σου δώσει τα ηχεία που λες.
Γιατί αν παίζεις πάνω από 200€ (ή τέλος πάντων κοντά) μπορείς άνετα να δοκιμάσεις είτε σε καλύτερες ποιοτικά και ηχητικά μονάδες ή να κοιτάξεις σε λίγο φθηνότερα.

Αν βάλεις 4κάναλο, θα οδηγήσεις με τα 2 κανάλια του (τα front) τα μπροστινά σου ηχεία και με τα άλλα δύο (τα rear) αφού τα δουλέψεις με low pass στο crossover του ενισχυτή, θα οδηγήσεις ένα sub.
Μην βάλεις πίσω ηχεία. Μόνο κακό θα κάνουν στο ηχητικό αποτέλεσμα.
Αν δηλαδή τα ηχεία με την καλύτερη τιμή που θα έχω παίξουν γύρω στα 200 μάλλον να κοίταζα κάτι προς peerless(Τα definition 6 έχουν 180 στον kalogeropoulo) ή focal μεριά? Δεν είναι τόσο ποιοτικά τα Magnat ε? Και ας μιλάμε για το "καλό" μοντέλο ηχείων της εταιρίας...

Τώρα για τα πίσω ηχεία (έχω μία Alfa Romeo 147), να βάλω σε αυτά τα twiters που θα βγάλω από εμπρός και απλά να αφήσω να οδηγεί ο ενισχυτής της πηγής μου(JVC KD-G411) τα πίσω ηχεία?
Προφανώς δεν αξίζει να ρίξω χρήματα στα πίσω λοιπόν... Να τα αφήσω όμως να δουλεύουν με τα μαμά ή κακό θα μου κάνουν στο ηχητικό αποτέλεσμα της καμπίνας μου?

Για woofer σκέφτομαι απλά ένα 10''. Τίποτα το τρελό δηλαδή...
Πώς το βλέπεις?

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Γιάννη για την βοήθειά σου!

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εταιρία Magnat

Ωραίααα......Τα 10 λεπτά έγιναν 100.....:111:

Αν δηλαδή τα ηχεία με την καλύτερη τιμή που θα έχω παίξουν γύρω στα 200 μάλλον να κοίταζα κάτι προς peerless(Τα definition 6 έχουν 180 στον kalogeropoulo) ή focal μεριά? Δεν είναι τόσο ποιοτικά τα Magnat ε? Και ας μιλάμε για το "καλό" μοντέλο ηχείων της εταιρίας...
Αν θες να χαλάσεις λίγα χρήματα η περίπτωση των Peerless
δεν είναι απλά τίμια.
Τα ηχεία είναι πολύ καλά, τα έχω ακούσει σε πολλά αυτοκίνητα αλλά και σε Α147 του φίλου μου του Κωστή (συνσυντονιστής εδώ αλλά και όλοι μας συνforumίτες στο alfisti)
Τα χρήματα που θα δώσεις θα πιστεύεις στο τέλος ότι ήταν λίγα σε σχέση με το πως παίζουν.

Θα μπορούσες επίσης να δεις και τα polyglass της Focal αλλά θα ανέβεις λίγο παραπάνω......

Ότι και να αποφασίσεις θα παίξει πολύ καλά, και θα παίξει πάρα πολύ καλά όταν αργότερα βάλεις και έναν ενισχυτή να τα οδηγήσει.

Στην φάση που μπορέσεις (αν μπορείς και τώρα, καν το) χάλασε άλλα 100€ περίπου για μόνωση στις μπροστινές σου πόρτες με dynamat original

και άλλα 35€ για dynaxorb

που μπαίνει πίσω από το μαγνήτη των ηχείων και κάνει απόσβεση των ταλαντώσεων/ συντονισμών της πόρτας

Back wave distortion, a common problem with every speaker, occurs when your speaker sends the same sound out the back as it does out the front! If this rear sound wave energy is allowed to bounce back and return to the speaker, it interferes with the speaker’s ability to operate properly causing back-wave speaker distortion.

DynaXorb absorbs, diffuses and attenuates the sonic energy directed towards it using Sonic Stealth Technology. Removing back-wave interference from the speaker allows every speaker to produce the full quality potential it was designed for, and delivers all the sound you paid for!
The Dynaxorb Speaker Kit contains two 6” x 6” Dynaxorb squares and a tube of cyanoacrylate adhesive.

DynaXorb
Part Number: D-11800
Contents: (2) 6" x 6" x 0.25" (154mm x 154mm x 6.35mm) Dynaxorb squares
Application: Use behind speakers mounted in doors and tiled inside subwoofer enclosures. For optimal performance, apply Dynaxorb over Dynamat Xtreme.

Τώρα για τα πίσω ηχεία (έχω μία Alfa Romeo 147), να βάλω σε αυτά τα twiters που θα βγάλω από εμπρός και απλά να αφήσω να οδηγεί ο ενισχυτής της πηγής μου(JVC KD-G411) τα πίσω ηχεία?
Προφανώς δεν αξίζει να ρίξω χρήματα στα πίσω λοιπόν... Να τα αφήσω όμως να δουλεύουν με τα μαμά ή κακό θα μου κάνουν στο ηχητικό αποτέλεσμα της καμπίνας μου?
Και μόνο η βαβούρα να μπουν τα πίσω ηχεία της μαμάς (που είναι και πολύ κάτω του μετρίου) συν το γεγονός ότι δεν θα δώσουν τίποτε στον ήχο πέρα από προβλήματα (και θα αναγκαστείς από κάποιο σημείο και μετά να τα έχει κόψει από το fader).
Σε τελική ανάλυση οι πίσω θα ακούν έτσι κι αλλιώς από τα μπροστινά ηχεία αλλά δεν θα χαλάς την μουσική σου σκηνή και δεν θα έχεις παραμορφώσεις.....

Για woofer σκέφτομαι απλά ένα 10''. Τίποτα το τρελό δηλαδή...
Πώς το βλέπεις?
Μια χαρά. Εγώ μάλλον θα έπαιζα με κάποιο 12" σε κλειστή καμπίνα. Κάποιο διπλοπηνικό XXLS της Peerless θα κάνει πολύ καλή δουλειά χωρίς να χρειάζεται να φθάνει στα όριά του. Χώρια που στο μέλλον θα μπορείς να γεμίσεις με χαμηλό και ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο πιο άνετα.

Συνολικά:
Βάζεις ένα καλό δίδρομο σετ 16.5άρι μπροστά (με crossover)
Μονώσεις αν μπορείς
Έναν 4κάναλο ενισχυτή για να οδηγήσεις τα μπροστινά σου με τα 2 κανάλια και με τα άλλα δύο γέφυρα για ένα 12" sub σε κλειστή καμπίνα στο χώρο των αποσκευών.
Μπορείς να ψάξεις λίγο για πολυεστερική κατασκευή που θα φωλιάσει το sub αριστερά, ανάμεσα στον θώλο και το πίσω αριστερό φανάρι. Πρόσεξε όμως...Η κατασκευή αυτή να γίνει με βάση τα λίτρα που απαιτεί το sub που θα επιλέξεις.

Το αποτέλεσμα θα σε μαγέψει!!! :107:

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Γιάννη για την βοήθειά σου!
Τίποτα βρε Γιώργο.
Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε!! :107:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εταιρία Magnat

Ωραίααα......Τα 10 λεπτά έγιναν 100.....:111:

Αν θες να χαλάσεις λίγα χρήματα η περίπτωση των Peerless
δεν είναι απλά τίμια.
Τα ηχεία είναι πολύ καλά, τα έχω ακούσει σε πολλά αυτοκίνητα αλλά και σε Α147 του φίλου μου του Κωστή (συνσυντονιστής εδώ αλλά και όλοι μας συνforumίτες στο alfisti)
Τα χρήματα που θα δώσεις θα πιστεύεις στο τέλος ότι ήταν λίγα σε σχέση με το πως παίζουν.

Θα μπορούσες επίσης να δεις και τα polyglass της Focal αλλά θα ανέβεις λίγο παραπάνω......

Ότι και να αποφασίσεις θα παίξει πολύ καλά, και θα παίξει πάρα πολύ καλά όταν αργότερα βάλεις και έναν ενισχυτή να τα οδηγήσει.

Στην φάση που μπορέσεις (αν μπορείς και τώρα, καν το) χάλασε άλλα 100€ περίπου για μόνωση στις μπροστινές σου πόρτες με dynamat original

και άλλα 35€ για dynaxorb

που μπαίνει πίσω από το μαγνήτη των ηχείων και κάνει απόσβεση των ταλαντώσεων/ συντονισμών της πόρτας

Και μόνο η βαβούρα να μπουν τα πίσω ηχεία της μαμάς (που είναι και πολύ κάτω του μετρίου) συν το γεγονός ότι δεν θα δώσουν τίποτε στον ήχο πέρα από προβλήματα (και θα αναγκαστείς από κάποιο σημείο και μετά να τα έχει κόψει από το fader).
Σε τελική ανάλυση οι πίσω θα ακούν έτσι κι αλλιώς από τα μπροστινά ηχεία αλλά δεν θα χαλάς την μουσική σου σκηνή και δεν θα έχεις παραμορφώσεις.....

Μια χαρά. Εγώ μάλλον θα έπαιζα με κάποιο 12" σε κλειστή καμπίνα. Κάποιο διπλοπηνικό XXLS της Peerless θα κάνει πολύ καλή δουλειά χωρίς να χρειάζεται να φθάνει στα όριά του. Χώρια που στο μέλλον θα μπορείς να γεμίσεις με χαμηλό και ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο πιο άνετα.

Συνολικά:
Βάζεις ένα καλό δίδρομο σετ 16.5άρι μπροστά (με crossover)
Μονώσεις αν μπορείς
Έναν 4κάναλο ενισχυτή για να οδηγήσεις τα μπροστινά σου με τα 2 κανάλια και με τα άλλα δύο γέφυρα για ένα 12" sub σε κλειστή καμπίνα στο χώρο των αποσκευών.
Μπορείς να ψάξεις λίγο για πολυεστερική κατασκευή που θα φωλιάσει το sub αριστερά, ανάμεσα στον θώλο και το πίσω αριστερό φανάρι. Πρόσεξε όμως...Η κατασκευή αυτή να γίνει με βάση τα λίτρα που απαιτεί το sub που θα επιλέξεις.

Το αποτέλεσμα θα σε μαγέψει!!! :107:

Τίποτα βρε Γιώργο.
Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε!! :107:
Γιάννη πραγματικά το post σου ήταν πέρα για πέρα κατατοπιστικό!!

Για μπροστά διαιρούμενα με κόβω να παίρνω τα peerless(γιατί δεν θα ήθελα να ξεφύγω στα χρήματα, 180 είναι καλά).
Σίγουρα μόνωση θα κάνω, καθώς το έχω διαβάσει και στο alfisti και το είχα κατά νου... Θα πάρω και τους αποστάτες για να χωρέσουν τα ηχεία στην μαμά θέση.

Για τoν ενισχυτή τώρα, μιας και μπορώ να χρησιμοποιήσω τον γνωστό μου στην elasyn, θα κινηθώ μάλλον σε Magnat...
Έχω λοιπόν στο μυαλό μου τον ακόλουθο:
http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=202&ccid=8&cpid=29&t=8-
Θα μπορέσω με αυτόν να οδηγήσω τα peerless και ένα woofer 10άρι ή 12άρι?

Όπως καταλαβαίνεις έχω πολύ περιορισμένες γνώσεις πάνω στο θέμα, γι'αυτό και οι πολλές απορίες μου...

Τώρα, αυτό που είπες για την πολυεστερική κατασκευή στον χώρο των αποσκευών είναι πράγματι πολύ ωραία ιδέα. Αλλά δεν αφαιρείται εύκολα σε περίπτωση που χρειαστώ χώρο για κάποιο ταξίδι. Επομένως, ίσως μία έτοιμη λύση με κούτα να ήταν πιο σωστή για τις ανάγκες μου.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εταιρία Magnat

Γιάννη πραγματικά το post σου ήταν πέρα για πέρα κατατοπιστικό!!

Για μπροστά διαιρούμενα με κόβω να παίρνω τα peerless(γιατί δεν θα ήθελα να ξεφύγω στα χρήματα, 180 είναι καλά).
Σίγουρα μόνωση θα κάνω, καθώς το έχω διαβάσει και στο alfisti και το είχα κατά νου... Θα πάρω και τους αποστάτες για να χωρέσουν τα ηχεία στην μαμά θέση.
Μια χαρά!!! Προχώρα άφοβα! :107:

Για τoν ενισχυτή τώρα, μιας και μπορώ να χρησιμοποιήσω τον γνωστό μου στην elasyn, θα κινηθώ μάλλον σε Magnat...
Έχω λοιπόν στο μυαλό μου τον ακόλουθο:
http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=202&ccid=8&cpid=29&t=8-
Θα μπορέσω με αυτόν να οδηγήσω τα peerless και ένα woofer 10άρι ή 12άρι?
Αφού θα κινηθείς στην elasyn δες και αυτόν τότε:
http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=220&ccid=8&cpid=31&t=8-

Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβός και θα έχεις περισσότερα ρεύματα και για μπροστά και για το sub.

Όπως καταλαβαίνεις έχω πολύ περιορισμένες γνώσεις πάνω στο θέμα, γι'αυτό και οι πολλές απορίες μου...
Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι.
Είχαμε περιορισμένες γνώσεις στην αρχή και τώρα δεν έχουμε καθόλου...Καήκαμε!! :138:

Τώρα, αυτό που είπες για την πολυεστερική κατασκευή στον χώρο των αποσκευών είναι πράγματι πολύ ωραία ιδέα. Αλλά δεν αφαιρείται εύκολα σε περίπτωση που χρειαστώ χώρο για κάποιο ταξίδι. Επομένως, ίσως μία έτοιμη λύση με κούτα να ήταν πιο σωστή για τις ανάγκες μου.
Απλά η πολυεστερική κατασκευή θα βρίσκεται σε μεριά που έτσι κι αλλιώς μένει αναξιοποίητη.
Συν το γεγονός ότι όταν βάλεις το sub και συνηθήσεις στο χαμηλό μετά δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναβγάλεις. Θα αρχίσεις να βάζεις βαλίτσες στο πίσω κάθισμα ή θα παίρνεις λιγότερα γιατί το sub δεν θα το ξαναβγάλεις!!! Το πάμε στοίχημα?? :137:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εταιρία Magnat

Αφού θα κινηθείς στην elasyn δες και αυτόν τότε:
http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=220&ccid=8&cpid=31&t=8-
Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβός και θα έχεις περισσότερα ρεύματα και για μπροστά και για το sub.
Γιαννη αυτος ο signat rom4 ενω ειναι πολυ καλος ,δυστηχος εχει πανω απο ενα χρονο που σταματησε να βγαινει.Τωρα ο καινουργιος rom4 εχει χρωμα ασημι και ειναι 4χ80 rms.Κοψανε λιγα γκαζια και φτιαξανε λιγο καλητερη ποιοτητα σε σχεση με τον προηγουμενο rom 4.Εγω του προτεινω να παρει απο την Ελασυν τον mbquart PAB-4100.Ειναι 4χ100 στα 4ohm κτλ,παιζει γεφυρα,εχει πολυ καλες ρυμισεις και ειναι ακλονητος στα ρευματα του.Υπαρχει και στο site της Ελασυν,αλλα για να βρεις τα προιοντα της mbquart θα πρεπει στην αρχικη σελιδα να πας εκει πανω που γραφει ''Η εταιρεια'' και κατοπιν στην λιστα με τα προιοντα της να κανεις κλικ επανω στο ''MBQUART''.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Οπως βλεπεις migior επεσες πανω σε...αρρωστους. Οι συμβουλες του Γιαννη και αλλων παιδιων με βοηθησαν να βαλω ενα πολυ καλο συστημα στο δικο μου (Α146). Απο την εμπειρια μου λοιπον σου λεω πως :α) βαλε οσο πιο καλα ηχεια μπορεις εμπρος (β) τα πισω ξεχασε τα σβηστα! (γ) ενισχυτη ποιοτικο κι οχι φωναχτο (γ)sub λογω ελαχιστου χωρου μην βαλεις κανενα τεραστιο αλλα οσο πιο μικρο και wattατο μπορεις - τα μπασσα στο αυτοκινητο λειτουργουν συμπληρωματικα στα καλα εμπρος ηχεια (κατω απο 100hz κομματι δυσκολο να δουλεψουν στην καμπινα και ιδιως της 147 που ειναι μαλλον μινι).Εχω 12΄΄ και αν μπορουσα θα το εκανα και 8΄΄ αλλα πολυ σφιχτο. Επισης οπωσδηποτε να εχεις εισοδο για mp3 player - συνεδεσα με rca στην aux ενα ipod 80 gb και ξεφορτωθηκα σχεδον τα δεκαδες cd.
Ακου τα...μαστορια εδω και δε θα χασεις. Εννοω κυριως τον Γιαννη Δ, γιατι το πατριωτακι μου τον Τακησκυτη δεν σου τον συνιστω αφου παει να μου...φαει την εγγονη χαριν του ανηψιου τουΑσε που γουσταρει και...Σαλαμπαση (γεια σου ρε πατρις)

εβαλα κατι φατσουλες και δεν βγηκαν - γιατι; ελπιζω να μη...παρεξηγηθω!

Reaction score
0
Το βλέπω πως όλα τα παιδιά έχουν τρομερές γνώσεις και σας ευχαριστώ όλους σας που με βοηθάτε...

@τακησκυτη: Ο συγκεκριμένος ενισχυτής που μου ανέφερες-πρότινες, περίπου τι τιμή έχει στην elasyn? Μήπως γνωρίζεις? Γιατί εντάξει, μου είπε το παιδί να με βοηθήσω αλλά δεν μπορώ να τον παίρνω και κάθε τρεις και λίγο τηλ. να τον ρωτάω για ότι μου έρχεται... :116:

@Γιάννης Δημητρόπουλος: Όντως η λύση που μου παρέθεσες για τοποθέτηση είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτική αλλά φαντάζομαι θα έχει και ένα αρκετά μεγάλο κόστος, ε? Τώρα, όσον αφορά τον ενισχυτή, δεν αντιλέω πως σίγουρα αυτό που μου αντιπρότινες είναι σκάλες ανώτερος αλλά ξεφεύγει και κατά πολύ σε τιμή δυστυχώς...:122:

Reaction score
264

Ακου τα...μαστορια εδω και δε θα χασεις. Εννοω κυριως τον Γιαννη Δ, γιατι το πατριωτακι μου τον Τακησκυτη δεν σου τον συνιστω αφου παει να μου...φαει την εγγονη χαριν του ανηψιου τουΑσε που γουσταρει και...Σαλαμπαση (γεια σου ρε πατρις)

εβαλα κατι φατσουλες και δεν βγηκαν - γιατι; ελπιζω να μη...παρεξηγηθω!
Και Σαλαμπαση και Γ.Κολια και Τερλεγκα και Μακη και Γιωργακη Μαργαριτη και ολους-α τα ομοια τους.Οσο για τις φατσουλες το προσεξα και εγω.Και τωρα με το καινουργιο μου pioneer P88RS II που εβαλα....ακουω τις πενιες μου ακομα πιο ωραια.Να δεις κατι τουρκοτσιφτετελια που βαζω,θα σου συκωθει η τριχα απο το ανεβοκατεβασμα της πενιας

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Εταιρία Magnat

Το βλέπω πως όλα τα παιδιά έχουν τρομερές γνώσεις και σας ευχαριστώ όλους σας που με βοηθάτε...

@τακησκυτη: Ο συγκεκριμένος ενισχυτής που μου ανέφερες-πρότινες, περίπου τι τιμή έχει στην elasyn? Μήπως γνωρίζεις? Γιατί εντάξει, μου είπε το παιδί να με βοηθήσω αλλά δεν μπορώ να τον παίρνω και κάθε τρεις και λίγο τηλ. να τον ρωτάω για ότι μου έρχεται... :116:
O καινουργιος rom4 εχει τιμη καταλογου 400 ευρω,αλλα μην τρομαζεις.Εμεις εχουμε Α Λ Λ Ε Σ τιμες:116:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Εταιρία Magnat

O καινουργιος rom4 εχει τιμη καταλογου 400 ευρω,αλλα μην τρομαζεις.Εμεις εχουμε Α Λ Λ Ε Σ τιμες:116:
Εγώ έλεγα για τον ενισχυτή της MBquart που ανέφερες πιο πριν..
Για τον Rom4 είχα ήδη μια ιδέα..:116:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.899
Members
38.518