Hypex UcD400 Dual-Mono

Reaction score
2
Απάντηση: Hypex UcD400 Dual-Mono

Ο Μr. Στεφανος μας προετοιμαζε καιρο , μαλλον καιρους πολλους , για κατι που ειχε στο μυαλο του να φτιαξει αλλα δεν ειχε συνθεσει ολα τα κομματια του παζλ ακομα για να προχωρησει.

Καθε φορα που ρωτουσαμε παιρναμε την ιδια απαντηση:Μου λειπει κατι ακομα .... και κατι ακομα , ειχε καταντησει σαν ενα ειδος πλακας μεταξυ μας οταν λεγαμε για κατι θα παρει καμποσο καιρο για να γινει .

Λεγαμε ας πουμε:Κανα δυο τελικους του Στεφανου.:happy_9::happy_9:ή ακομα: ποτε θα τελειωσει ο πολεμος των HD φορμα;-Ε , 3-4 τελικους Στεφανου θα παρει ακομα.

Ενταξει πλακα κανω , δεν ηταν τοσο τραγικο το θεμα αλλα το πειραγματακι του το τρωγε.

Ολα αυτα μεχρι την μερα που το θεμα του ειχε τελειωσει και περιμεναμε για να δουμε , μαλλον να ακουσουμε τα αποτελεσματα .

Μερικοι απο μας ειναι πολυ νεοι σε ακροασεις και τετοια και το αντιθετο.

Αυτο που εχω καταλαβει ειτε εχεις πειρα ειτε δεν εχεις ο καλος ηχος ακουγεται , δεν χρειαζεται να ψαξεις για να βρεις θετικα στοιχεια που υπερτερει και που υστερει .

Κατι τετοιο ειναι και το μηχανακι που συνθεσε ο μαεστρος Στεφανος , ενας ενισχυτης αναλυτικος πεντακαθαρος με δυναμη και ελεγχο που οταν ακουμε κοιταει ο ενας τον αλλο χαζογελοντας.

Ενας ενισχυτης που τα οποια αρνητικα του (τα αναλυουν οι γνωστες της παρεας) εμενα με αφηνουν αδιαφορο , μερικοι απο μας θα τον ηθελαν λιγο πιο ζεστο ας πουμε , αλλος λιγο ακομα πιο αναλυτικο .

Τελος παντων αυτα ειναι ψιλα για εμενα , εγω αυτο που ακουω απο τον HYPEX του Στεφανου το απολαμβανω , οπως ολοι μας αλλωστε.:cool_4:
Μπραβο , Στεφανε!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025
Κρίσιμη ερώτηση: Αυτά τα Hypex διαθέτουν προστασία από βραχυκύκλωμα, και πώς; (Σοβαρολογώ)...

Reaction score
10
Κρίσιμη ερώτηση: Αυτά τα Hypex διαθέτουν προστασία από βραχυκύκλωμα, και πώς; (Σοβαρολογώ)...
Από την μία έξοδο (την "θετική") για το ηχείο στέλνει πίσω στο τροφοδοτικό το σήμα και
όταν ανιχνευθεί άσχημη κατάσταση κόβεται η τροφοδοσία.

Δείτε το διάγραμμα εδώ:
http://www.hypex.nl/docs/UcD-supply-HG.pdf

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025
Μμμμμ, και δε μου λες - δε μου λες - δε μου λες; Γιατί balanced θύρες; Για να ψαρώνει ο Φ. ;

Reaction score
10
Μμμμμ, και δε μου λες - δε μου λες - δε μου λες; Γιατί balanced θύρες; Για να ψαρώνει ο Φ. ;
Ο Κ.Φ. έχει ψαρώσει εδώ και καιρό...

(και έχει ακόμα να πάθει χοντρές ζημιές) :happy_9:

Reaction score
2
Κοιτα κακομοιρη κου φου, μην και δεν ερθεις με τον tripath, 8α σε αφαλοκοψω...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025
Στέφανε, για ρίξε και μια ιδέα για true balanced. Βασικά, παίρνουμε ένα απαυτο-εφτακοσάρι, του κοτσάρουμε άλλο ένα ίδιο παραδίπλα, γειώνουμε τις αναστρέφουσες, ενώνουμε τις γειώσεις και δίνουμε hot και cold στις δύο μη αναστρέφουσες και έχουμε γύρω στο κιλοβάτ στα 8Ω. Καλά το πάω, ή να φορέσω κράνος;

Reaction score
10
Στέφανε, για ρίξε και μια ιδέα για true balanced. Βασικά, παίρνουμε ένα απαυτο-εφτακοσάρι, του κοτσάρουμε άλλο ένα ίδιο παραδίπλα, γειώνουμε τις αναστρέφουσες, ενώνουμε τις γειώσεις και δίνουμε hot και cold στις δύο μη αναστρέφουσες και έχουμε γύρω στο κιλοβάτ στα 8Ω. Καλά το πάω, ή να φορέσω κράνος;
Ρίξε μια ματιά εδώ (κατευθείαν από την πηγή www.hypex.nl):
http://www.hypex.nl/docs/UcDBP.pdf

Με ιδιαίτερη έμφαση στις εικόνες:

και

βάσει του ότι στην είσοδο ισχύει:

Βάλε το χρήμα, βάλε κράνος και πάμε να ξετινάξουμε 12ίντσα... :cool_1:

ΥΓ Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :cool_4:

Reaction score
10
Να και η αντίστοιχη απάντηση από τους ίδιους τους κατασκευαστές στο νέο τους site:
http://www.diyclassd.com/bridging.htm

Έχεις τα κράνη εύκαιρα? :happy_4:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Χμμ.. Πλέον εκτός από το 400ρι που είδαμε σε αυτό το thread υπάρχει και UcD180 και UcD700 στο forum αν δεν κάνω λάθος! :144:
Άντε, περιμένουμε εντυπώσεις..

Reaction score
1.772
εμ μας αφηνουν οι γυναικες να τα τελειωσουμε;

και εσυ δε παιρνης κανα τηλεφωνο σε καμια αδεια.

τα 180αρια ποιος τα εχει;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Δεν έχω κατέβει καθόλου Κρήτη.. :120:
Τα 180άρια τα δοκίμασε πρόσφατα μεγαλο-στέλεχος του AVSite αλλά δε λέει κουβέντα... :116:

Reaction score
1.772
σημερα δουλεψε το ενα καναλι.

θελη δουλεια ακομα αλλα τουλαχιστον ειδα οτι απο ισχυ ειμαι καλυμενος.

κτηνος λεμε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
σημερα δουλεψε το ενα καναλι.

θελη δουλεια ακομα αλλα τουλαχιστον ειδα οτι απο ισχυ ειμαι καλυμενος.

κτηνος λεμε.
Δώσε βρε λέμε, δώσε! :126:

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik