Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

Reaction score
14
Ασφαλώς και το diamond είναι ένα από τα κορυφαία ( αν όχι το καλύτερο) smartphone της αγοράς με ελκυστική εμφάνιση και εξαιρετικό αν και "κλεμμένο" interface...Οι δυνατότητές του φοβερές πραγματικά...πολύ καλύτερες, στα χαρτιά τουλάχιστον ,από το iphone.
Ε, όταν βάλει κάποιος δίπλα στο iphone 3g με την 3,5άρα οθόνη το diamond με την 2,8 άντε γειά...
Τελειώνει το έργο πριν αρχίσει...

Reaction score
175
Απάντηση: Re: Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

Ασφαλώς και το diamond είναι ένα από τα κορυφαία ( αν όχι το καλύτερο) smartphone της αγοράς με ελκυστική εμφάνιση και εξαιρετικό αν και "κλεμμένο" interface...Οι δυνατότητές του φοβερές πραγματικά...πολύ καλύτερες, στα χαρτιά τουλάχιστον ,από το iphone.
Ε, όταν βάλει κάποιος δίπλα στο iphone 3g με την 3,5άρα οθόνη το diamond με την 2,8 άντε γειά...Τελειώνει το έργο πριν αρχίσει...
Εδω συμφωνω απολυτα με το Γιωργο.

Κατα τα αλλα ομως δε νομιζω πως η κουβεντα πρεπει να παει σε συγκριση των δυο συσκευων.

Reaction score
14
Απάντηση: Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

...Και δεν είναι απαραίτητο να αρέσουν σε όλους τα ίδια.

Γι' αυτό υπάρχουν πολλές καλές συσκευές για να διαλέξει ο χρήστης τι του ταιριάζει και να το πάρει. Το καλύτερο, είναι αυτό που είναι καλύτερο για το καθένα.

Reaction score
14
Μετά από κάποιες μέρες με το κινητό έχω να πώ κάποια πράγματα..
Το ξεκλείδωμα είναι μονόδρομος.
Φοβερή οθόνη, απίστευτο interface αλλά του λείπουν εφαρμογές που τις χρησιμοποιούμε καθημερινά..(video-audio recording , mms , επιλογές κλήσεων μεμονωμένα -δηλαδή να σβήσω μόνο μια εισερχόμενη κλήση και όχι ολες τις τελευταίες...)
Αυτά όλα σε "σπασμένο" δεν είναι θέμα...υπάρχουν και με το παραπάνω..

Αυτά που είναι τα πιο σοβαρά για να μην το αγοράσει κάποιος είναι η απλά αποδεκτή κάμερα του ( που δεν αλλάζει performance με κάποιο τρόπο..) και κυρίως η μή μεταφορά δεδομένων μέσω bluetooth...
Τοι θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο να μην μπορείς να συνδέσεις απευθείας μέσω bluetooth δύο συσκευές για ανταλλαγή δεδομένων...
Kαι αυτό δεν είναι εφικτό ακόμη ούτε σε σπασμένο..
Έχουν επίσης φτιάξει την ποιότητα του ήχου , της ανοικτής ακρόασης και του σήματος..
Όλα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο.

Κατά τα άλλα νομίζω πως είναι σε άλλη κατηγορία και παίζει μόνο του..
Μια απίστευτη συσκευή σε επίπεδο επικοινωνίας και mobile internet browsing και βέβαια το καλύτερο ipod που υπάρχει..

* ελληνικοί χαρακτήρες θα μπούν στο επόμενο update απ' όσο ακούγεται..
Τον ελληνικό κατάλογο τον συγχρονίζει άμεσα από το outlook και εμφανίζει κανονικότατα τα ελληνικά αλλά δεν μπορείς να κάνεις letter search ούτε να γράψεις μνμ στα ελληνικά..
Υπομονή κάνα δίμηνο..

Κάτι που θα μου λείψει από το n95 8gb που είχα είναι η καλύτερη εφαρμογή που έχω δει το lifeblog..
Η κάμερα του επίσης ήταν απλά καλή για 5 mp..
Δεν υπάρχει τηλέφωνο τελικά που να έχει φωτογραφική ώστε να αντικαταστήσεις μια καλή compact digital..
Γι'αυτό το λόγο δεν με νοιάζει και πολύ το downgrade στα mp περνώντας στο iphone..

Reaction score
2
Τελικά, είχα εταιρική επιδότηση από τη Voda και το παρήγγειλα, πιο πολύ επειδή ένας συντονιστής δεν είναι δυνατόν να μην έχει πιάσει ποτέ iPhone! Δεν περιμένω να με εντυπωσιάσει και μάλλον θα το πουλήσω σύντομα, αλλά είμαι όντως περίεργος να δω το μενού και τον browser. Εντυπώσεις από βδομάδα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τελικά, είχα εταιρική επιδότηση από τη Voda και το παρήγγειλα, πιο πολύ επειδή ένας συντονιστής δεν είναι δυνατόν να μην έχει πιάσει ποτέ iPhone! Δεν περιμένω να με εντυπωσιάσει και μάλλον θα το πουλήσω σύντομα, αλλά είμαι όντως περίεργος να δω το μενού και τον browser. Εντυπώσεις από βδομάδα...

Χε,χε,χε...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.259

Πρόσεχε μην το αγαπήσεις τελικά και πουλήσεις τις άλλες συσκευές! :137:

Reaction score
14
Προχθές στο mall ένας φίλος μου "έπαιζε" με το iphone μου την ώρα του καφέ..
Απίστευτο μου λέει αλλά θα πάω να πάρω το htc touch diamond...
Έχει τόσα πράγματα παραπάνω...Και δεν την μπορώ την apple με τους περιορισμούς της..
Μετά τον καφέ θα πάμε στον Γερμανό να το πάρω το diamond...
Οκ ? Οκ....
Πάμε λοιπόν και το πιάνει στα χέρια του 1 λεπτό και εγώ έχω το δικό μου δίπλα...
Δεν του είπα κουβέντα, το παρατάει και μου λέει πάμε vodaphone τώρα...
Έφυγε με ένα iphone 16άρι λευκούλι παραμάσχαλα...:137::137::137:

Γενικά είμαι ενθουσιασμένος με αυτή τη συσκευή....είναι απολύτως μοναδική.

Reaction score
175

Πρόσεχε μην το αγαπήσεις τελικά και πουλήσεις τις άλλες συσκευές! :137:
Μπα
κι ενας αλλος συντονιστης που το επιασε προτιμα τις ''αλλες'' συσκευες:137:

Reaction score
0
Προχθές στο mall ένας φίλος μου "έπαιζε" με το iphone μου την ώρα του καφέ..
Απίστευτο μου λέει αλλά θα πάω να πάρω το htc touch diamond...
Έχει τόσα πράγματα παραπάνω...Και δεν την μπορώ την apple με τους περιορισμούς της..
Μετά τον καφέ θα πάμε στον Γερμανό να το πάρω το diamond...
Οκ ? Οκ....
Πάμε λοιπόν και το πιάνει στα χέρια του 1 λεπτό και εγώ έχω το δικό μου δίπλα...
Δεν του είπα κουβέντα, το παρατάει και μου λέει πάμε vodaphone τώρα...
Έφυγε με ένα iphone 16άρι λευκούλι παραμάσχαλα...:137::137::137:

Γενικά είμαι ενθουσιασμένος με αυτή τη συσκευή....είναι απολύτως μοναδική.
Χα χα χα, κάθε μέρα που περνάει βρίσκουν κι άλλοι τυφλοί το φως τους.
Την Cosmote μου $%#&... :141:

Reaction score
14

Και εγώ πήγα και το είδα στο Πλαίσιο και άλλαξα γνώμη.

Εκεί που σκεφτόμουν 50% Diamond - 50% iPhone, τώρα θέλω 100% Diamond.

Reaction score
14
Άσχετο με το θέμα μας αλλά πραγματικά πέρα από την πιο απαράδεκτα παραπλανητική διαφήμιση του diamond , το έχετε δεί από κοντά?
Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η οθόνούλα του με αυτό που παρουσιάζεται στο σπότ.
Πολύ ,μα πολύ αργή απόκριση και όχι τόσο καλά πλαστικά...
Να μην μιλήσω για την κάμερα που είναι 3.2 αλλά από ποιότητα παραδοσιακά htc...

Σόρρυ για το off topic.

Reaction score
14

Η αργή απόκριση είναι παρελθόν.

Η οθόνη μου άρεσε πολύ.

Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία.

Η κάμερα κάνει άριστα τη δουλειά της.

Μου αρέσει πάρα πολύ και θα το πάρω άμεσα.

Εντάξει, δεν πειράζει, ας κάνουμε και κανένα offtopic. Δεν είμαστε και Άγιοι... :))

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.259

Χα χα χα, κάθε μέρα που περνάει βρίσκουν κι άλλοι τυφλοί το φως τους.
Την Cosmote μου $%#&... :141:
Οι φήμες λένε ότι θα το φέρουν και οι άλλοι 2 μεγάλοι πάροχοι. Πως θα το κάνουν βέβαια δεν ξέρω, λόγω της πολιτικής της Apple...
Πάντως η Wind "λέει" προς τις γιορτές.
Το βασικό δεν είναι η συσκευή, είναι τα πακέτα σύνδεσης και κυρίως ο όγκος δωρεάν δεδομένων ανά μήνα. Τα 500 και τα 1000 MB της Vodafone στα ακριβά πακέτα, μπορεί να φαίνονται αρκετά αλλά δεν είναι. Μόνο με το Google Maps που χρησιμοποιεί το iPhone για GPS
μπορείς να τα ξεπεράσεις.

Reaction score
14
Μετά από πολλές συσκευές όλων των λειτουργιών κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:
gps χρειάζεται κάποιος που είναι ταξιτζής ή έχει δουλειά που τον κάνει ταξιτζή..:138:
Όπότε θα πάρει κανονική συσκευή gps με 4,5" οθόνη και πάνω...
Στα κινητά για τέτοια χρήση με μικρές οθόνες είναι μόνο για γέλια και για εμπορικούς λόγους..
Στις 1-2 φορές που θα το χρειαστεί κάποιος ok , αλλά για οποιαδήποτε άλλη χρήση νομίζω είναι μονόδρομος μια συσκευή αποκλειστικά για gps tracking..

Το ίδιο και για τις κάμερες..
Δεν υπάρχει κινητό που να βγάζει φωτογραφίες που να πλησιάζουν μια καλούτσικη compact digital..
Για βιντεάκια δεν το συζητάμε..

ουφφφφ...πάλι off topic..sorry:137:

Reaction score
14

Σχετικά με το θέμα της κάμερας συμφωνώ. Εξάλλου, κάθε τι που προορίζεται μόνο για μια δουλειά είναι σαφές ότι τη κάνει καλά από ένα άλλο που έχει πολλά.
π.χ. δεν έχω δει φωτογραφική μηχανή που να τραβάει βίντεο καλύτερο από μια βιντεοκάμερα.

Σχετικά με το θέμα του gps διαφωνώ. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι ταξιτζής για να το χρειαστείς. Είναι ένα εργαλείο.
Εμένα που δεν μου αρέσει να κουβαλάω μαζί πολλά, μου έχει φανεί απίστευτα χρήσιμο, ειδικά στο εξωτερικό, το να έχω στη συσκευή μου gps. Από εύρεση εστιατορίων μέχρι...το σημείο που είχα παρκάρει. Και όλα αυτά έχοντας μαζί το τηλέφωνο.
Η οθόνη κατά τη περιήγηση με τα πόδια είναι υπεραρκετή και στο αυτοκίνητο η φωνή φτάνει. Αλλά ακόμα και αν θες να δεις το κινητό, είναι εύκολο.
Και τέλος, εφόσον πληρώνω ένα σεβαστό ποσό χρημάτων για κορυφαίες συσκευές, θέλω να έχουν τη δυνατότητα να έχουν αυτή τη χρήση (gps) έστω και αν δεν μου χρειαστεί -που μου χρειάζεται- ποτέ.
Πραγματικά είναι μια από τις εφαρμογές που δεν γίνεται να μην έχω σε κάθε αλλαγή συσκευής. Βέβαια, όπως είπαμε, οι ανάγκες του καθενός αλλά και τα γούστα του είναι διαφορετικά. Γι' αυτό υπάρχουν πολλές και καλές προτάσεις.

Reaction score
14
Για το θέμα της οθόνης έχω διαφωνία...για χρήση gps θέλει μεγάλη...
Για αυτό που περιγράφεις παραπάνω είναι μια χαρά..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.259

Μετά από πολλές συσκευές όλων των λειτουργιών κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:
gps χρειάζεται κάποιος που είναι ταξιτζής ή έχει δουλειά που τον κάνει ταξιτζή..:138:
Όπότε θα πάρει κανονική συσκευή gps με 4,5" οθόνη και πάνω...
Στα κινητά για τέτοια χρήση με μικρές οθόνες είναι μόνο για γέλια και για εμπορικούς λόγους..
Στις 1-2 φορές που θα το χρειαστεί κάποιος ok , αλλά για οποιαδήποτε άλλη χρήση νομίζω είναι μονόδρομος μια συσκευή αποκλειστικά για gps tracking..

Το ίδιο και για τις κάμερες..
Δεν υπάρχει κινητό που να βγάζει φωτογραφίες που να πλησιάζουν μια καλούτσικη compact digital..
Για βιντεάκια δεν το συζητάμε..

ουφφφφ...πάλι off topic..sorry:137:
Μαζί σου σε όλα!
Απλά με το iPhone είναι σίγουρο ότι θα καταναλώνεις τα MB πολύ γρήγορα. Ο συνδυασμός οθόνης πλοήγησης το κάνουν κατά τη γνώμη μου το μόνο κινητό που η χρήση internet είναι πρακτικά χρήσιμη, χωρίς να βγάζεις τα μάτια σου και χωρίς γραφίδες που χάνονται και σπάνε.
Και δε μου αρέσει η ιδέα της οικονομίας MB για να "βγει" ο μήνας...

To GPS το χρησιμοποιώ ελάχιστες φορές κι εγώ και περισσότερο επειδή το έχω κι όχι επειδή μου χρειάζεται. :138:
Όσο για τη camera και τη "μάχη" των MegaPixels είμαι αδιάφορος.
Κοιτάξτε και αυτό το άρθρο με μερικές πληροφορίες πάνω στο θέμα.

GTX

Reaction score
39
Ρε παίδες εσείς που έχετε το 3G μπορείτε να μου απαντήσετε σε κάτι?? Για 3 μήνες χρησιμοποιούσα το παλιό iphone, εδώ και 2 εβδομάδες γύρισα στο P1 γιατί πολύ απλά δεν μπορώ άλλο να μην ακούω καλά το συνομιλιτή μου και φυσικά ούτε αυτός εμένα, και φυσικά το τραγικό σήμα που έχει το κινητό, καρατσεκαρισμένο στο ίδιο σημείο το iphone να παλεύει για να βγάλει μια γραμμή σήμα και να βάζεις την κάρτα σε άλλο κινητό και να πιάνει μια χαρά.

Επειδή μπορώ να κάνω αναβάθμιση και επειδή δε με βλέπω να την παλέβω να περιμένω το xperia και μιας και θυμήθηκα τους λόγους που μου είχε σπάσει τα νεύρα το P1 πείτε μου έχει αλλάξει αυτό στο 3G ή παραμένει μια από τα ίδια??

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.676
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale