προβλημα με infocus 5700

Reaction score
0
Φίλε μου, την επισκευή την βρίσκω λάθος επιλογή. Με 100-150€ παραπάνω θα μπορούσες να βρεις έναν μεταχειρισμένο προβολέα, πάρα πολύ καλύτερο από τον 5700...

Τουλάχιστον ζήτησε εξηγήσεις. Τιμολόγιο δεν σου έδωσαν; Απόδειξη επισκευής; Κάτι, τέλος πάντων;
τιμολογιο μου δωσανε κανονικα..απλως η αληθεια ειναι οτι εγω δεν μπηκα καν στον κοπο να τους ρωτησω τι εφταιξε..βλεπετε απο την μια η χαρα μου οτι φτιαχτηκε μεσα σε λογικη τιμη (γιατι αλλοιως ειχα σκοπο να παρω το ιΝ 82 η' 83 ...και καταλαβαινετε τι διαφορα στα λεφτα θα ειχα )..και απο την αλλη ειχα μεινει εδω και 4 μηνες χωρις προβολεα ( βλεπετε διαβαζα για εξετασεις ειδικοτητας στην ιατρικη ) τελος καλο λοιπον σε ολα... καλο καλοκαιρι σε ολους φευγω σημερα για κεφαλλονια....θα μου λειψετε φιλοι μου...και ευχομε καλες διακοπες σε ολους...τα ξαναλεμε τελος αυγουστου..

Reaction score
51
Απάντηση: Re: προβλημα με infocus 5700

Φίλε μου, την επισκευή την βρίσκω λάθος επιλογή. Με 100-150€ παραπάνω θα μπορούσες να βρεις έναν μεταχειρισμένο προβολέα, πάρα πολύ καλύτερο από τον 5700...

Δεν συμφωνώ Βασίλη.
Μπορεί να βρει μεταχειρισμένο οικονομικό 720p αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι καλύτερος.
Μπορεί να είναι μεγαλύτερης ανάλυσης από τον SP5700 αλλά δεν σημαίνει και καλύτερο μηχάνημα.
Πόσο μάλλον "πολύ καλύτερο μηχάνημα"
Μην ξεχνάμε το θέμα φακού, scaler κλπ.
Άσε που θα έχει πιθανότατα αρκετές ώρες λειτουργίας και η φωτεινότητά του θα έχει πέσει πολύ......

Reaction score
164
Γιάννη έχω δει προβολείς 720p με 200-300 ώρες του 2005-6 να πουλιούνται 450-500€. Και νομίζω ότι είναι πολύ καλύτεροι από τον 5700...

Reaction score
51

Γιάννη έχω δει προβολείς 720p με 200-300 ώρες του 2005-6 να πουλιούνται 450-500€. Και νομίζω ότι είναι πολύ καλύτεροι από τον 5700...
Σε αυτό διαφωνώ Billάκο μου!!! :107:
Σύγκριση SP5700 με component και κάποιους 720p με hdmi, και μάλιστα σε υλικό HD έδειξαν άλλα πράγματα.....

Τα ακριβά οπτικά εξακολουθώ να πιστεύω (και να επιμένω) ότι είναι ισχυρότερο χαρτί από τα MP ανάλυσης.
Όπως και στις φωτογραφικές μηχανές (που ξέρεις πολύ καλά φίλε)

Αααα........
[offtopic]Και να σου πω και ένα πολύ καλό???
Μόλις έκλεισα την FZ8 στα 209€!!!!
Καλό??? :107: :107: [/offtopic]

Reaction score
6

Σε αυτό διαφωνώ Billάκο μου!!! :107:
Σύγκριση SP5700 με component και κάποιους 720p με hdmi, και μάλιστα σε υλικό HD έδειξαν άλλα πράγματα.....
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5C0EEF%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> Ψόφιος για ντοματούλα είσαι αλλα επειδή ακρίβυναν παλι αυτή την βδομάδα, στην χαρίζω…:136::136:<o:p></o:p>

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: προβλημα με infocus 5700

<META content=Word.Document name=ProgId><META content="Microsoft Word 10" name=Generator><META content="Microsoft Word 10" name=Originator><LINK href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5C0EEF%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" rel=File-List><STYLE> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </STYLE> Ψόφιος για ντοματούλα είσαι αλλα επειδή ακρίβυναν παλι αυτή την βδομάδα, στην χαρίζω…<?xml:namespace prefix = o /><o:p></o:p>
λοιπον....εκει που το προβλημα λυθηκε και ολα ηταν μια χαρα..μετα απο την προβολη 4....ναι 4 ταινιων...ξανα η εμφανιση του ιδιου προβληματος..τρελαθηκα...λεω δεν ειναι δυνατον..να συμβαινει αυτο σε εμενα....η λυση ποια ηταν μονοδρομος..και αυτη ηταν ο φιλτατος Ανδρεας.....τα ειπαμε και καταληξαμε που λετε ? (σσ. σε αυτη την εταιρεια που παντοτε εθαβα ) την sony και τον 40... ηρθε ο Βαγγος μου τον εστησε (thanks βαγγο) και ολα ποια ειναι τελεια..η εικονα καταπληκτικη (αν και παιζει ακομη με σημα component...λεω ακομη γιατι εννοειται η επομενη κινηση ειναι b-r video και hdmi συνδεση ) . Σας ευχαριστω για αλλη μια φορα Ανδρεα - Βαγγελη

Reaction score
164
Καλορίζικος, φοβερό μηχάνημα.
Αλλά μην βασίζεσαι στο ότι με το HDMI θα έχεις καλύτερα εικόνα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Καλορίζικος, φοβερό μηχάνημα.
Αλλά μην βασίζεσαι στο ότι με το HDMI θα έχεις καλύτερα εικόνα.
Αν εξαιρέσεις το ps3 και το xbox 360, υπάρχει άλλο μηχάνημα που να δίνει 1080p απο component; Λογικά αν πάρει br player θα πρέπει να βασιστεί στο hdmi.:121:
Υ.Γ. Καλορίζικος φίλε

Reaction score
164
Αν εξαιρέσεις το ps3 και το xbox 360, υπάρχει άλλο μηχάνημα που να δίνει 1080p απο component; Λογικά αν πάρει br player θα πρέπει να βασιστεί στο hdmi.:121:
Υ.Γ. Καλορίζικος φίλε
Δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά. Είναι και η προστασία που έχουν μερικά DVD που δεν επιτρέπουν 1080p σε αναλογικές εξόδους.
Πάντως αν ο φίλος μας έχει αυτή τη στιγμή 1080p από Component και δεν έχει ενισχυτή με HD ήχο από HDMI, δεν είναι απαραίτητη η αγορά HDMI καλωδίου.

Reaction score
0
δηλ. για να καταλαβω κατι....με component συνδεση μπορω να παρω σημα στα 1080 η' 1080p (το εχω ηδη το x-box ) χωρις συνδεση με HDMI ?:121:

Reaction score
0
και εγω ειχα κολησει οτι μονο με HDMI συνδεση γινεται.....thanks :119:...anyway παντως ενα B-R DVD σε λιγο καιρο αναγκαστικα θα παρεις θελοντας και μη....( ασχετο τωρα..αν συνδεσω το x-box με τον 40 αρι...θα δω υπαρκτη διαφορα ?)

Reaction score
164
Το component ανεβάζει αναλύσεις που το HDMI δεν έχει ονειρευτεί καν. :136:
Αν έχεις το 360, ναι, μπορεί να βγάλει 1080p από την component, και κατά 99% ο Sony το δέχεται. Το ερώτημα είναι τι γίνεται με τα γνήσια DVD, μιας και υπάρχει η περίπτωση να ρίχνει την ανάλυσή τους στα 576p.

Reaction score
0
το σιγουρο ειναι οτι το ριχνουνε..γιατι οτι dvd εχω βαλει στα 576 παιζουνε..(και ολα ειναι γνησια , αγορασμενα στο κουτι τους..το μονο που επαιξε καλυτερα ηταν το transfomers ) αρα για καλυτερη εικονα , μονοδρομος πλεον ειναι b-r dvd... η' κανω λαθος?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
το σιγουρο ειναι οτι το ριχνουνε..γιατι οτι dvd εχω βαλει στα 576 παιζουνε..(και ολα ειναι γνησια , αγορασμενα στο κουτι τους..το μονο που επαιξε καλυτερα ηταν το transfomers ) αρα για καλυτερη εικονα , μονοδρομος πλεον ειναι b-r dvd... η' κανω λαθος?
Πάρε ένα ps3 λοιπόν που παίζει 1080p με component, κάνει σχετικά καλό upscale στα dvd και είναι και πολύ καλή παιχνιδομηχανή.
Μονόδρομος είναι τα blue ray και τα download αρχείων hd format απο το ιντερνετ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.525
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas