SATURN

Reaction score
4
Ετσι ακριβως οπως τα λετε ειναι.
Αλλα αμα εκμεταλευτεις την σημερινη ευκαιρια και αντεξεις την ταλαιπωρια , αγοραζεις στην μιση τιμη.

VG

Reaction score
0
Προσωπικα εχω πολλες αμφιβολιες για το ειναι καλο promotion κατι τετοιο,οι πελατες περνανε ωρες στο λουκι ενω οι προσφορες τελειωνουν σχεδον αμεσως,αρα οι περισσοτεροι φευγουν λεγοντας "αι σιχτιρ".Οποτε Ανδρεα μην σε ανησυχει πολυ το Saturn,πιο πολυ απο το internet κινδυνευεις.

Reaction score
0
ρε παιδια, έλεγα να πάω το σήμερα απόγευμα... δεν περίμενα οτι θα γινόταν τέτοιος χαμός...
κανένα laptopακι θα χτύπαγα...
είναι τοσο χάλια; αν είναι να κάτσω σπιτάκι μου καλύτερα να πάω supermarket με την γυναίκα μου :)

Reaction score
4
Απάντηση: Re: SATURN

ρε παιδια, έλεγα να πάω το σήμερα απόγευμα... δεν περίμενα οτι θα γινόταν τέτοιος χαμός...
κανένα laptopακι θα χτύπαγα...
είναι τοσο χάλια; αν είναι να κάτσω σπιτάκι μου καλύτερα να πάω supermarket με την γυναίκα μου :)
Ε, αφού θέλεις laptopακι πήγενε μόνο με μηχανάκι ή πεζός...θα με θυμηθείς. :126:

Reaction score
0
Οι τιμες ισχυουν για την ημερα τον εγκαινιων (Δεν μενει και τιποτα αλλωστε) και για το συγκεκριμενο φυλλαδιο σε πολλα ειναι -20 με -30% απο τις τιμες κοστους.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: SATURN

Οι τιμες ισχυουν για την ημερα τον εγκαινιων (Δεν μενει και τιποτα αλλωστε) και για το συγκεκριμενο φυλλαδιο σε πολλα ειναι -20 με -30% απο τις τιμες κοστους.
Στο εξώφυλλο του καταλόγου κάτι διάβασα πριν...νομίζω για 3 μέρες ισχύουν και φυσικά μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Είδα στις προηγούμενες photos αλλά τα γράμματα είναι pseires :138: και δεν φαίνονται.

Reaction score
0
Μετα απο πολλες ωρες ταλαιποριας(απο 06:50 το πρωι) εφυγα 13:30 αλλα καταφερα να παρω, (μετα απο πολλες μπουνιες και κλωτσιες σχεδον αληθεια ειναι), μια Sony 40" V4000(579ευρω), και ενα PS3(299ευρω) και ειμαι κομπλε.
Αν και ηθελα 46 η τιμη ηταν πολυ δελεαστικη για την 40αρα.
Νομιζω οτι ειναι η ποιο καλες αγορες που εχω κανει.

Reaction score
4
Μολις ξαναπερασα και ακομη γινεται χαμος!!!!
Οι ουρες ειναι ακομη μεγαλες για να μπεις.

Εσενα Σταθη θα σου γυρισουν και ταινια.
Ο Ανθρωπος που γυρισε απο το SATURN :142:

Reaction score
0
μαλλον αδικα 8α παω το απογευμα απο οτι φαινεται....:122:
ελεγα τουλαχιστον ενα ps3 να το χτυπησω....!!

Reaction score
4
μαλλον αδικα 8α παω το απογευμα απο οτι φαινεται....:122:
ελεγα τουλαχιστον ενα ps3 να το χτυπησω....!!
Μεχρι στιγμης εχει μεινει μονο το 80αρι στα 399 που δεν μου φαινεται και τρελη ευκαιρια. :144:

Reaction score
0
Μεχρι στιγμης εχει μεινει μονο το 80αρι στα 399 που δεν μου φαινεται και τρελη ευκαιρια. :144:
τοσο το βρισκεις παντου και με 2 παιχνιδια δωρο....!!!!
δλδ τα αλλα καπουτ? 8α 3αναφερουν τιποτα απο τις προσφορες? γνωριζει κανεις?

Reaction score
4
450 με 2 παιχνιδια εχει το 80αρι.
Θα ξαναπροσπαθησω στο σχολασμα να μπω μονο και μονο για να δω το μαγαζι και θα ενημερωσω το τι υπαρχει ακομη.
Πιστευω οτι οι πρωινοι θα εχουν ηδη λιποθυμησει και θα μπορεσω να μπω. :137:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
...
Θα ξαναπροσπαθησω στο σχολασμα να μπω μονο και μονο για να δω το μαγαζι και θα ενημερωσω το τι υπαρχει ακομη.
...
Σαν πολεμικός ανταποκριτής ακούγεσαι... :137:

Reaction score
9
...στην αναμπουμπούλα ο ...λύκος χαίρεται!!!
Μείνετε άπλυτοι καμμιά βδομάδα, (ακόμη προτιμότερο το parfume Eau de Kounav ) φάτε και κανένα σκόρδο, κι οι δακτύλιοι το Κρόνου σας προσμένουν!!!

Κι έλεγα κι εγώ να πλησιάσω κατά 'κει, καθότι γείτονας, αλλά και λόγω άρτι καμμένης οθόνης στην παλιά (10ετίας ) CRT Sony 29" , αλλά άλλαξα γνώμη απότομα!!!
Σκεφθείτε γέλιο που θα ρίχνουν όσοι μας βλέπουν από τριγύρω, κρίμας !!!
Πως κάνουμε έτσι!!!!
( Αν είχα το χρόνο και την υπομονή, κι εγώ έτσι θά 'κανα... )

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef