Ποιο απο τα 2?

Reaction score
0
λοιπον εχουμε υποψηφια για αγορα:

Altec I-Do Home silver στα 250ευρω
http://www.priveshop.gr/product.php?code=101052

ή

• Υπερσύγχρονη μονάδα μοναδικού “Living Room Design”, που βασίζεται σε επεξεργαστή της AMD (Athlon X2 Dual Core 4000+) με αθόρυβη λειτουργία
• Μνήμη RAM 2 GB
• Σκληρός δίσκος 500GB SATA II
• DVD-RW Double Layer
• Gigabit Ethernet
• Κάρτα γραφικών High Definition για αναπαραγωγή Video έως και 1080p.
• Κάρτα ήχου 8-Channel High Definition
• Wireless LAN WiFi 54Mpbs
• Bluetooth & Πάνελ πρόσοψης VFD
• TV Tuner για λήψη Αναλογικής & Ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης, Δορυφορικής τηλεόρασης και FM Radio.
• Συνδέσεις : HDMI (Digital Video Out), Component Video Out (Y, Pb, Pr), 8 Audio RCA Out (8-Channel Audio Support), 2 FireWire (IEEE 1394), AV Out, S-Video Out, SCART Out, VGA D-B15, 1 LAN Jack (RJ45), 2 Digital Audio Out (Coaxial & Optical), 6 USB 2.0, 7 x 1 Multi Card Reader.
• Microsoft Windows Vista & Panda Antivirus
• Microsoft Multimedia Keyboard & Microsoft Optical Mouse
• Τηλεκοντρόλ

EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER 200 ευρω
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801714

η χρηση θα ειναι να συνδεθει ασυρματα με το pc για αναπαραγωγη video αρχειων πολυ υψηλης ποιοτητας(1080p)

εγω κλεινω προς το Αλτεκ(Msi) λογω του οτι συνοδευετε απο 500ρι σκληρο δισκο..και επειδη ισως με καλυπτει καλυτερα στο wifi..

Reaction score
14
κυριολεκτικά το ελεγα σε πολλους φίλους που ψάχνουν htpc.

πάρτε το ALTEC το είδα σε διαφημιστικό της Ηλεκτρονικής Αθηνών249 Ευρώ.

Νομίζω οτι όλα τα κομμάτια του να τα βάλεις μαζί σε χονδρική, περνάνε τα 400 ευρώ... _ το κουτί του που είναι πανέμορφο και με VFD οθόνη.

Αξίζει κάθε δεκαρα και ας είναι και του Αθανασούλη το κύκνειο ασμα....

TED

Reaction score
1
Απάντηση: Ποιο απο τα 2?

Καλημερα!Δεν ξερω για το δευτερο,δεν το εχω δει να παιζει.Εχω το silver της ALTEC ομως και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
Προχωρα αφοβα!

Reaction score
8
Απο που το αγορασες γιατι το λινκ που δινει ο φιλος
λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο.

Reaction score
1
Καλό φαίνεται το Altec αλλά με τις προδιαγραφές του μου φαίνεται λίγο δύσκολο να πιστέψω ότι παίζει καλά χ264, h264 σε mkv....

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε πως παίζει mkv κλπ....;

Reaction score
0
η πρωτη μου δουλεια ηταν να του βαλω xp! Το μηχανημα ειναι msi barebone pc και εδω θα βρειτε τους drivers του για να το πειραξετε λιγο χε χε! http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=134&prod_no=1113! Το μονο κακο ειναι οτι με αυτο το κουτι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει η pci express ετσι ωστε να του βαλεις αλλη καρτα γραφικων, αναγκαστικα πας σε αλλο κουτι!

Reaction score
0
λοιπον τελικα πηρα και εγω σημερα της Αλτεκ απο τη ηλεκτρονικη!(σταθηκα τυχερος,τελευταιο κομματι στο μαγαζι στα χανια)

δεν εχω δοκιμασει ακομα με hmdi καλωδιο αλλα στην απλη συνδεση επαιξε τα 1080p(mkv) μια χαρα :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7