ΟΤΕ - Hellas Sat: Κλακέτα… και ξεκινάμε.

Reaction score
0
Εμείς δεν μπορούμε να μάθουμε την τιμή;
Κανοντας ενα ψαξιμο στο web ειδα οτι η τιμη θα ειναι 19€/μηνα. Πιστευω οτι η τιμη ειναι λογικη.

Να ρωτησω κατι ομως; Εγω δεν εχω HD τηλεοραση αλλα μια LCD 21". Θα μπορω να απολαυσω τουλαχιστον σε ενα ικανοποιητικο βαθμο την εμπειρια του HD η η διαφορα θα ειναι μικρη (σε σχεση με την τυπικη ποιοτητα των απλων καναλιων) στην απλη LCD τηλεοραση;

Και κατι ακομα. Στο μελλον στο συγκεκριμενο πακετο υπαρχει περιπτωση να προστεθουν ολα τα ελληνικα καναλια (η τα πιο δημοφιλη εστω) η θα μεινουμε με οτι ειναι εισαγωμενο;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: ΟΤΕ - Hellas Sat: Κλακέτα… και ξεκινάμε.

Η τιμή εκτιμάται να είναι στα 19 ευρώ, δίνοντας μαζί όλο το πακέτο της λήψης, δηλ. HD δέκτη, πιάτο και LNB, για 12μηνη σύνδεση.

Η τηλεόραση σου πρέπει να έχει ελάχιστη ανάλυση οθόνης 1024x768. Εαν είναι 640x480 θα πρέπει να προσανατολιστείς σε αγορά νέας συσκευής για να απολαύσεις το "πραγματικό" HD.
Σκέψου ότι η ανάλυση που θα στέλνεται θα είναι 1920x1080i.

Ετοιμάζεται για να ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξάλλου θα τα μάθετε ΟΛΑ απο το AVSite.... :109:

Τα Ελληνικά κανάλια κατα πάσα πιθανότητα θα είναι μέσα, σε SD αλλά αναβαθμισμένα (upscaling) μέσω του HD δέκτη.
Αναμένονται να είναι 30 περίπου κανάλια στο μπουκέτο, εκ των οποίων τα 8-10 θα είναι HD....

Αλλα δεν σας λέω άλλα..... STAY tuned... :126:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΟΤΕ - Hellas Sat: Κλακέτα… και ξεκινάμε.

Να ρωτησω κατι ομως; Εγω δεν εχω HD τηλεοραση αλλα μια LCD 21". Θα μπορω να απολαυσω τουλαχιστον σε ενα ικανοποιητικο βαθμο την εμπειρια του HD η η διαφορα θα ειναι μικρη (σε σχεση με την τυπικη ποιοτητα των απλων καναλιων) στην απλη LCD τηλεοραση;
Εγω πιστευω οτι σ'αυτες τις ιντσες η διαφορα θα ειναι μικρη. Για να απολαυσεις HD, οπως λες, τουλαχιστον 37" και πανω.

19 ευρω το μηνα ειναι μια αρκετα καλη τιμη για το πληρες πακετο. Φυσικα να δουμε και τη θεματολογια των καναλιων.

VG

Reaction score
0
19€ ειναι πολυ καλη τιμη,τι λεμε τωρα,η nova χρεωνει τα κερατα της για τραγικη ποιοτητα και προγραμμα οριακα ανεκτο.

Reaction score
0
19 € είναι εξαιρετική τιμή αρκεί το πακέτο να μην έχει μόνο ντοκυμαντέρ. Η Nova που κοντεύει να φτάσει τη συνδρομή στα 60 θα φάει σουτ με τη μία.
Αλλά μετά το μικρό φιάσκο του Euro (τη μη μετάδοση εννοώ, όχι την ομάδα, μη μπερδευτεί κανείς) είμαι λίγο επιφυλλακτικός.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΟΤΕ - Hellas Sat: Κλακέτα… και ξεκινάμε.

Η τιμή εκτιμάται να είναι στα 19 ευρώ, δίνοντας μαζί όλο το πακέτο της λήψης, δηλ. HD δέκτη, πιάτο και LNB, για 12μηνη σύνδεση.

Η τηλεόραση σου πρέπει να έχει ελάχιστη ανάλυση οθόνης 1024x768. Εαν είναι 640x480 θα πρέπει να προσανατολιστείς σε αγορά νέας συσκευής για να απολαύσεις το "πραγματικό" HD.
Σκέψου ότι η ανάλυση που θα στέλνεται θα είναι 1920x1080i.

Ετοιμάζεται για να ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξάλλου θα τα μάθετε ΟΛΑ απο το AVSite.... :109:

Τα Ελληνικά κανάλια κατα πάσα πιθανότητα θα είναι μέσα, σε SD αλλά αναβαθμισμένα (upscaling) μέσω του HD δέκτη.
Αναμένονται να είναι 30 περίπου κανάλια στο μπουκέτο, εκ των οποίων τα 8-10 θα είναι HD....

Αλλα δεν σας λέω άλλα..... STAY tuned... :126:
YOU MADE MY DAY!!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΟΤΕ - Hellas Sat: Κλακέτα… και ξεκινάμε.

19 ειναι πολυ καλη τιμη,τι λεμε τωρα...
19  είναι εξαιρετική τιμή...
Και μετα αναρωτιομαστε γιατι αυξανουν τις τιμες!:126: Μην ξαρωνετε, η τιμη ειναι καλη, ΑΛΛΑ να δουμε και τι θα προσφερει.

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: ΟΤΕ - Hellas Sat: Κλακέτα… και ξεκινάμε.

Και μετα αναρωτιομαστε γιατι αυξανουν τις τιμες!:126: Μην ξαρωνετε, η τιμη ειναι καλη, ΑΛΛΑ να δουμε και τι θα προσφερει.
Συμφωνώ. Γιατί "τυράκια" μέχρι στιγμής έχουμε φάει αρκετα κι απο παντού...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΟΤΕ - Hellas Sat: Κλακέτα… και ξεκινάμε.

Έκανα σύγκριση με τη Nova, είναι ξεκάθαρο από το post μου.
Τώρα αν το content είναι ανύπαρκτο η πλατφόρμα θα πάει άπατη αλλά είμαι αισιόδοξο άτομο εκ φύσεως. :107:

Reaction score
62
Εγώ πιστεύω ότι, όντως θα ξεκινήσει με 19€, με λίγα κανάλια και, όσο βλέπει ότι έχει απήχηση, θα προσθέτει ενδεχομένως κι άλλα με την εύλογη αύξηση της τιμής φυσικά φυσικά...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To 19 Ευρώ δεν είναι καθόλου σίγουρο... έχει γενικά αλλά HD με 19 Ευρώ μου φαίνεται λίγο too good to be true... Ο ανταγωνισμός έχει sd με 60!!!

Επίσης ο δέκτης και γενικά η εγκατάσταση (πιάτο, δέκτης, lnb) είναι λογικό να έχουν και αυτά μία τιμή όπως άλλωστε κάνουν όλα τα συνδρομητικά πακέτα στον κόσμο...

Όσο για τον δέκτη, σήμερα 1-2 chip υπάρχουν που κάνουν αυτή την δουλειά... μάλλον κάποιο από αυτά θα χρησιμοποιηθεί το οποίο έτσι και αλλιώς θα έχει φοβερές δυνατότητες... τώρα αν ο δέκτης λέγεται maximum ή tromerus λίγη διαφορά θα έχει...

Το ζήτημα είναι να έχει τα βασικά δηλαδή hdmi, upscale, και ένα ci... Πάντως αν και ο Hellas Sat απλά ακολουθήσει την μόδα των υπολοίπων της Ευρώπης ο δέκτης θα είναι δικός του... δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η τάση...

Δεν ξέρω αν θα έχει ταινίες, πάντως σίγουρα την Α' Εθνική στο ποδόσφαιρο δεν θα την έχει μιας και τα δικαιώματα τα έχουν ήδη η ΝΕΤ ο ΑΛΦΑ και η NOVA. Ελπίζω πάντως να έχει όλα τα ελεύθερα ιδιωτικά κανάλια...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Πάντως κυκλοφορούν ΔΥΝΑΤΑ chip στην αγορά........

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Προβλεπονται...χρεωκοπιες! Εχουμε και λεμε:
Hellas Sat με συνδρομη που θα βασιζεται κυριως στα επιγεια καναλια που θα γινουν ψηφιακα αναγκαστικα - αρα παραπλησια ποιοτητα (στα 576 δεν ειναι η ψηφιακη;ποιοτητα απλου dvd). Θα δειχνει και φιλμς; αρα κωδικοποιηση. Και ποιων εταιρειων που ολες ειναι αγκαζε για χρονια; Και, κυριως ποιος θα δωσει 19+χχχχ ευρω χωρις αθλητικα και νεες ταινιες, για να βλεπει τα ελευθερα; Δυσκολο - εγω οχι!
Nova+ Forthnet: εδω το μεγα αγνωστο! Θα προχωρησει σε δικτυακη τιβι η 4net; Φυσικα, αλλιως τι την θελει τη Νοβα; Και βεβαια θα εχει αθλητικα (αν και γινεται χαμος με τα δικαιωματα) θα βαλει και HD καναλια, θα εχει και ολα τα ελευθερα, ταινιες δεσμευμενες για χρονια και...πολλα εξοδα! Και γι΄αυτην πολυ δυσκολα (ιδιως αν το ποδοσφαιρο γινει τρια κομματια, δεν τη βλεπω καλα γενικως), ιδιως η δικτυακη αν δεν προχωρησουν οι οπτικες ινες...καηκε σαν την ΟΝ!
Οι υπολοιπες βεβαια (ΟΝ και VIVODI) ως γνωστον πωλουνται ηδη, οποτε...

VG

Reaction score
0
lakiss51,ουκ ολιγοι εχουν Nova μονο και μονο για να βλεπουν τα ελευθερα ιδιωτικα γιατι το σημα της κεραιας τους ειναι χαλι,λες να τους χαλαει να δινουν 19 αντι για τα κερατιατικα της Nova;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505