37'' LG3000 LCD vs 37'' Panasonic TH37PX8

Reaction score
0
Γειά σε όλους ,

Θα ήθελα σας παρακαλώ τα φώτα σας γιατί έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα !!! :133:
Σας δίνω τα δεδομένα :
απόσταση θέασης 3m max
Κυρίως τηλεοπτικά προγράμματα και DVD .
Τιμή έως 700 -750 Ε
Σύνδεση : με SONY DDWG 800 Home Cinema + Dream Box (SAT)

Προβληματισμοί : Ισχύουν τα burn in και στις καινούργιες Plasma ?

Ποιές από τις δύο θα με συμβουλεύατε ????:121:

Reaction score
62
Απάντηση: 37'' LG3000 LCD vs 37'' Panasonic TH37PX8

Λοιπόν....θα σου ξεκινήσω λέγοντάς σου ότι είμαι υπερ της Panasonic στην εικόνα. Στη συνέχεια τώρα, θα σε συμβούλευα να ψάξεις για περισσότερες ιντσες 42 και πάνω, γιατί στα 3 μέτρα οι 36 νομίζω θα σε κουράσουν. Για το burn in, διάβασα για μια τεχνολογία, που ανακατεύει συνέχεια και με αργούς ρυθμούς το αέριο στις plasma, ωστε να εξαλειφθεί το burn in. Αλλά, επειδή η πρόληψη δεν έβλαψε κανένα, θα σου πρότεινα να αποφεύγεις τις στατικές εικόνες για πολλή ώρα..

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.083

Νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα μια Panasonic 42" θα είναι μια χαρά.
Όπως η ΡΧ8Ε.

Reaction score
6

Και εγω για panasonic σε βλέπω.
Θα σου πρότεινα μάλιστα να μεγαλώσεις τις ίντσες ( αν σε παίρνει οικονομικά).
Σε αυτή την απόσταση εχεις περιθώρια για μεγαλύτερη Tv

Reaction score
0
Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια .
Μάλλον και εγώ για Panasonic κλείνω αν και ο αδελφός μου επιμένει ότι οι LCD είναι καλύτερες .
Στα τρία μέτρα απόσταση δεν είναι τεράστια η 42αρα ?
Δεν θα κουράζει ?

Reaction score
62
Απάντηση: Re: 37'' LG3000 LCD vs 37'' Panasonic TH37PX8

Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια .
Μάλλον και εγώ για Panasonic κλείνω αν και ο αδελφός μου επιμένει ότι οι LCD είναι καλύτερες .
Στα τρία μέτρα απόσταση δεν είναι τεράστια η 42αρα ?
Δεν θα κουράζει ?
Αντιθέτως η μικρή θα σε κουράσει. Ιδιαίτερα στους υπότιτλους. Και 46" να έπαιρνες, ακόμα καλύτερα....και θα με θυμηθείς!!!

Reaction score
0
οκ ,
Η Panasonic TH-42PX8 φαίνεται τότε καλή λύση .
100 Hz, καλή ανάλυση ...
Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει plasma γι'αυτό ρωτώ ..και επειδή έχω ακούσει κατά καιρούς διάφορα γι' αυτού του τύπου τηλεοράσεις ...:121:

Το μόνο που μου την σπάει είναι ότι δεν δίνει 1080p..

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.083

Βάλτην να παίξει με HD στα 720p και θα δεις τι εικόνα έχει.
Οι πλάσμα έλυσαν πλέον τα προβλήματα του παρελθόντος.
Και συμφέρουν.

Reaction score
0
Φιλε μου,πριν λιγες μέρες είχα την ίδια απορια...
#-3,20 μετρα απόσταση θεασης και ημουν αναμεσα σε αυτα τα μοντέλα που είσαι και εσυ.

Τελικα, πήρα την TH42PX8E και ειμαι ευχαριστημένος.Μολισ χθέσ είδα το πρώτο dvd με hd συνδεση στα 720 (απλό dvd),τέλεια εικόνα.

Reaction score
0
Βασικά , στα 3 μέτρα που την εχω και εγώ ,μου φαίνεται λιγο ΤΕΡΑΣΤΙΑ και με κουραζει σε τηλεοπτικο προγραμμα (οχι σε dvd) αλλά , ίσως να συνηθίζεται αυτό, αλλιώς πάω για γκρέμισμα τοίχου , γιατι δεν την παίρνει πίσω κανείς.

Εγώ θα σου πρότεινα ανεπιφύλαχτα αυτο το μοντέλο αλλα σε 37 ιντσες.Εγω παρασύρθηκα απο εδω μεσα και την πάτησα :) Μην την πατήσεις και εσυ.

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ,
Βασικά και εγώ δεν έχω πεισθεί ακόμα για τις 42' γιατί μου φαίνεται και εμένα πολύ μεγάλη για την απόσταση αυτή ( εμένα να σκεφθείς είναι η απόσταση είναι σκάρτη 3 μ για την ακρίβεια 2,90μ ) .
Μάλλον να προτιμήσω την 37 PX80E ?

Reaction score
62

Βασικά και εγώ δεν έχω πεισθεί ακόμα για τις 42' γιατί μου φαίνεται και εμένα πολύ μεγάλη για την απόσταση αυτή ( εμένα να σκεφθείς είναι η απόσταση είναι σκάρτη 3 μ για την ακρίβεια 2,90μ ) .
Αν σου πω ότι από τα 3μέτρα βλέπω σε 92" πανί???:137:

Reaction score
0

Σε καμία περίπτωση. Εγώ έχοντας προηγουμένως 29'' CRT συνήθισα αμέσως τις 42''

Reaction score
0
Κι εγώ έβλεπα σε 3 μέτρα , 100 ίνταες πάνι και ηταν μιά χαρά, ΑΛΛΑ άλλο το πανί και άλλο σε τηλεόραση.
Εγώ προσωπικά κουράζομαι να βλέπω tv σε 42 ίντσες απο τα 3 μέτρα και για αυτο λέω οτι μετανοιωσα που πήρα 42 και όχι 37.
Αν ήταν για πανί θα έπαιζα σε 100 ίντσες.

Απλά όσο αναφορά το μοντέλο πας καρφί για Panasonic.
Με 600 ευρο px8e , με 850 px80e (για 37 ίντσες).

Εγώ πάντώς , πήγα πίσω στην Ηλεκτρονική και παρακάλεσα να μου αλλάξουν την 42άρα με 37άρα και ας χάσω την διαφορά των 150 ευρο.Έπειδή ,δεν το βλέπω να μου κάνουν την χάρη,μάλλον τον ήπια.

Reaction score
0

Εγώ πάντώς , πήγα πίσω στην Ηλεκτρονική και παρακάλεσα να μου αλλάξουν την 42άρα με 37άρα και ας χάσω την διαφορά των 150 ευρο.Έπειδή ,δεν το βλέπω να μου κάνουν την χάρη,μάλλον τον ήπια.
Εγώ λέω ο ixris να αγοράσει την 37άρα και να τις αλλάξετε :D

Reaction score
0
Παιδιά θα με τρελάνουν ...
Πήγα επιτέλους να δω από κοντά την Panasonic και τι μου είπαν χαμογελώντας ( για να μου δείξουν ότι είμαι άσχετος ) !!:141:
'' Η τεχνολογία plasma έχει αρχίσει και αποσύρεται .. ενώ οι πιο πολλές τηλεοράσεις πλέον βγαίνουν σε LCD '' .
Ενώ είχαν στο κατάστημα την Panasonic plasma αυτοί μου πρότειναν LCD Samsung από την σειρά 6 ή 9 ή SONY .
Λένε αλήθεια ή είναι άσχετοι ??:104:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.341
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades