Είμαι περίεργος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

Είναι αυτό...

που όμως δεν είναι κ2 κλπ. Είναι ακριβώς η ίδια remaster έκδοση...

Εγώ λέω αυτό...

Eίσαι σίγουρος ; Εγώ λέω γι αυτό

remastered 24 bit K2 High Definition . ( 2006 )

Reaction score
0
Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Πάντως δεν βρίσκω τίποτα κακό , επιλήψιμο , ή "ύποπτο" , στο να έχει κάποιος διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου δίσκου και σε διάφορα φορμά . Θυμάμαι όταν είχα αποκτήσει την Γιαπωνέζικη έκδοση σε βινύλιο αυτού

μου είχε πέσει το σαγόνι σε σχέση με την κανονική , επίσης βινυλιακή , έκδοση της Celluloid

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Nα ρωτήσω κάτι? Γιατί ενώ έχετε μουσική σε βινύλιο έχετε το ίδιο σε cd? :121:
Δεν άκουσες ότι μας ξεφωνίζουν μηχανάκιδες; αγοράζουμε και τα δύο για να συγκρίνουμε ποιο παίζει καλύτερα. Φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις το βινύλιο ακούγεται έτη φωτός καλύτερα. Το επόμενο σου ερώτημα ήταν αν δε κάνω λάθος ότι αφού τα βινυλια ακούγονται panta aκαλύτερα τότε γιατί αγοράζουμε τα cd? I apantisi είναι απλή, μετατρέπουμε το cd σε mp3 kai to pername στο USB memory stick to opio kai akoyme sto αμάξι που έχει δυνατά και μπάσα..:

Reaction score
4

αμα ειναι ετσι ρε παιδια μην ξοδευεστε και το παιρνετε δευτερη φορα σε cd ολο και καπου θα το βρειτε στο τσαμπα απο rapidshare, torrent, κλπ :119:

Reaction score
0

Nα ρωτήσω κάτι? Γιατί ενώ έχετε μουσική σε βινύλιο έχετε το ίδιο σε cd? :121:
Για μένα η απάντηση είναι απλή και πολλαπλή :
α) δυνατότητα μεταφοράς . Το παίρνω όπου θέλω
β) καλύτερη ακουστική απόλαυση ( αμάν τι είπα ): πολλές φορές λόγω remaster το cd ακούγεται κλάσεις ανώτερο από το βινύλιο ( τουλάχιστον στη μουσική που ακούω εγώ , βλ. τα remasters των Soft machine , των Doors κλπ )
γ) λόγοι φετιχ . Τα Γιαπωνέζικα cd με εξώφυλλο όπως το αυθεντικό ( mini - Lp ) με όλα τα ένθετα του αυθεντικού

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Δεν άκουσες ότι μας ξεφωνίζουν μηχανάκιδες; αγοράζουμε και τα δύο για να συγκρίνουμε ποιο παίζει καλύτερα. Φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις το βινύλιο ακούγεται έτη φωτός καλύτερα. Το επόμενο σου ερώτημα ήταν αν δε κάνω λάθος ότι αφού τα βινυλια ακούγονται panta aκαλύτερα τότε γιατί αγοράζουμε τα cd? I apantisi είναι απλή, μετατρέπουμε το cd σε mp3 kai to pername στο USB memory stick to opio kai akoyme sto αμάξι που έχει δυνατά και μπάσα..:
1)Ο δίσκος δεν μετατρέπεται σε cd και μετά mp3 μετατροπή?
2)Ρωτάω περισσότερο για μουσική που ακούμε στα σπίτια μας...ποιο από τα δύο ακούτε και άν ένα από τα δύο βγαίνουν απλώς στο περιθώριο.?...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

Τό 'χεις?? Το θέλω...
εδώ το παραγγέλνεις ( και βγαίνει και πιό φτηνά απ' αυτόν στο e-bay). Σιγά μη σου δώσω το δικό μου :137::137:

Reaction score
8
γ) λόγοι φετιχ . Τα Γιαπωνέζικα cd με εξώφυλλο όπως το αυθεντικό ( mini - Lp ) με όλα τα ένθετα του αυθεντικού
το αντιγραφο ποτε δεν ειναι καλυτερο απο το πρβτοτυπο.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

American Bar το έχετε κάνει μου φαίνεται !!! :142:
[youtube]fADqCBFbvBE[/youtube]

:142:

Fedra, μετατρέπεται, αλλά όχι αξιοπρεπώς με κάτι on board κάρτες ήχου (υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις). :126:

Reaction score
0

αμ ο Κογιας που πηγε στην χαι ενδ με Αγγελοπουλο
σιγά τα λάχανα . Κι εγώ πέρυσι πήγα με Hoppy Kamiyama :135: Θυμάμαι μάλιστα και κάποιον σε ένα δωμάτιο με κάτι ηχεία σαν μεγάλα μαύρα σεντόνια κολλημένα άσχημα σε ένα φτηνιάρικο ξύλο που έδειξε να δυσανασχετεί μετά το πρωτο δίλεπτο :138:

Reaction score
40

Συγνώμη γι αυτό που θα γράψω αλλά νομίζω πως μια σωστή συλλογή δεν είναι το ίδιο βινύλιο ή cd μουσικής από 100 διαφορετικές χώρες το καθένα ,γιατί εννοείται πως συλλεκτικό κομμάτι είναι 1 και το καλύτερο για τους τυχερούς το προτώτυπο...διαφορετικά τι νόημα έχει?
Όταν έχεις ένα καλό ηχοσύστημα δεν τα παίζει όλα όσο το δυνατόν καλύτερα?
Οι ''αποστειρωμένοι'' δίσκοι μοιάζουν με κάποιο σπίτι επιπλωμένο που δεν ζει κανείς σε αυτό....
Μαζεύουμε βινύλια για τα βινύλια τελικά ή για να τ'ακούμε ταυτόχρονά?
Μαζεύουμε απλώς ήχους? μουσική? ή απλώς αντικείμενα στολισμού?
Γιατί αν συμβαίνει το τελευταίο τότε δημιουργούμε έναν καλό ''γυάλινο'' κόσμο επαναλαμβανόμενο ως προς τα αντικείμενα....?:121:
Τα βινύλια είναι ο χώρος που φιλοξενεί την μουσική έτσι δεν είναι? Η μουσική δεν μας ενδιαφέρει περισσότερο ή μήπως το show off...είμαι πολύ περίεργη.....
Γιατί κάποτε όταν άκουγαν μουσική μέσα από μαγνητόφωνα, γραμμόφωνα,κλπ οι άνθρωποι ήταν ευτυχισμένη και ολιγαρκείς ενώ σήμερα που έχουν βαρβάτα ηχοσυστήματα ή μπορούν να τ'αποκτήσουν θέλουν ένα κάρο δίσκους.....και μάλιστα ίδιους?

Reaction score
8
:138::140:
σε ένα δωμάτιο με κάτι ηχεία σαν μεγάλα μαύρα σεντόνια κολλημένα άσχημα σε ένα φτηνιάρικο ξύλο που έδειξε να δυσανασχετεί μετά το πρωτο δίλεπτο
βρε αυτα ηταν τα κουρτινοξυλα με τις κουρτινες, γι αυτο δυσανασχετησε ο ανθρωπος. :139:

Reaction score
40

:138::140:

βρε αυτα ηταν τα κουρτινοξυλα με τις κουρτινες, γι αυτο δυσανασχετησε ο ανθρωπος. :139:
Μπα το ξύλο φταίει που δεν ήταν Τίκ...:138:

Reaction score
8
Μαζεύουμε απλώς ήχους? μουσική? ή απλώς αντικείμενα στολισμού?
1%, 85%, 14%.

Το να εχεις και καποιους συλλεκτικους δισκους για επιδειξη, δεν ειναι και τοσο κακο Φεδρα, αρκει να ειναι ενα μικρο ποσοστο αυτης

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.322
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian