ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ.....

Reaction score
25.251
συνεπως το ολο thread ειναι μια ανευ ουσιας συζητηση για κατι το οποιο γνωριζουμε οτι μεταφερθηκε μεσα σε δυο κουτια στο σπιτι ενος μελους.
η συζητηση λοιπον που γινεται εδω και 5 σελιδες δεν εχει σχεση με την κατηγορια , παρακαλω τους συντονιστες να την μεταφερουν στα εκτος θεματος.

Reaction score
6
Είναι έκπληξη!

Νομίζω πως από αύριο θα διαβάσουμε περισσότερα...

Εγώ δεν μπορώ να πω άλλα γιατί κινδυνεύω να με δέσουν σε μια καρέκλα μπροστά από μια οθόνη 120'' και να μου βάλουν να βλέπω την Ευρωπαική ιστορία του ολυμπιακού.:143:

Και δεν πρόκειται ν' αντέξω ούτε τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα των δύο λεπτών της συνολικής διάρκειας!:142:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ.....

συνεπως το ολο thread ειναι μια ανευ ουσιας συζητηση για κατι το οποιο γνωριζουμε οτι μεταφερθηκε μεσα σε δυο κουτια στο σπιτι ενος μελους.
η συζητηση λοιπον που γινεται εδω και 5 σελιδες δεν εχει σχεση με την κατηγορια , παρακαλω τους συντονιστες να την μεταφερουν στα εκτος θεματος.
Ελα ρε Πανο!
Ειναι στα πλαισια της Καφατειας ψυχοβαλτικης δοκιμασιας .

Reaction score
14
Είναι έκπληξη!

Νομίζω πως από αύριο θα διαβάσουμε περισσότερα...

Εγώ δεν μπορώ να πω άλλα γιατί κινδυνεύω να με δέσουν σε μια καρέκλα μπροστά από μια οθόνη 120'' και να μου βάλουν να βλέπω την Ευρωπαική ιστορία του ολυμπιακού.:143:

Και δεν πρόκειται ν' αντέξω ούτε τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα των δύο λεπτών της συνολικής διάρκειας!:142:
κάτσε καλά γιατί εχω και μια ώρα ταινία με τον Θρυλέων.... και εδώ σε θέλω... θα αντεξεις

Ον-τόπικ

Τσαντουλή αρ γιού αλάιβ?

Reaction score
250
Απάντηση: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ.....

Δικαιολογούνται οι διθύραμβοι ή αποτελούν συνηθισμένα στους "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" πυροτεχνήματα με σκοπό την διατήρηση του ενδιαφέροντος αγοραστικού κοινού και αναγνωστών;;;;;;;;

Είναι κάτι που το διερευνώ σχολαστικά και με υπομονή! Δεν σκοπεύω να καταγράψω εντυπώσεις με τον τρόπο που κάνουν οι περισσότεροι επαγγελματίες reviewers ! Η χρήση του λεγόμενου "συστήματος αναφοράς" είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να την "πατήσεις" εσύ και οι Φίλοι σου!!!!
Ξεφεύγοντας λοιπόν από την πεπατημένη δοκιμάζω αυτή την στιγμή τα πάντα (προκειμένου να οδηγήσω το ηχείο ) !

Από CLASS D ενισχυτικά

μέχρι SINGLE ENDED .........

Reaction score
250

Και από συμβατικούς τρανζιστοράτους υπερυψηλής κλάσης και τιμής

μέχρι πάμφθηνα αλλά άκρως ενδιαφέροντα υβριδικά αυτοενισχυόμενα IPOD DOCKs

Reaction score
250

Φυσικά θα κληθούν Φίλοι να αξιολογήσουν τα εν λόγω ηχεία και να αναρτήσουν τις εκτιμήσεις τους κάτω από συνθήκες που θα προσεγγίζουν το αδιάβλητο και που θα προσομοιάζουν σε εκείνες που ακολουθήθηκαν στην δοκιμή των SPIRE....
Περισσότερα ... όταν ολοκληρωθούν οι δοκιμές......:114:

Reaction score
0
Καλά που δεν πρόλαβα να περάσω ν' ακούσω τα Summit.

Απ' ό,τι φαίνεται, όταν κατέβω θ' ακούσω κάτι ακόμα καλύτερο! :444:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.568
Βασίλη έπρεπε να τα πάρεις σε κοκκινάκι....

Αμάν ρε παιδί μου, δε βαρέθηκες το μαύρο?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.568
Εγώ αβλεπί θα τσάκιζα το κοκκινάκι...

Τες πα, επανέρχομαι για το δεύτερο σκέλος της αρχικής μου ερώτησης του ποστ #29 σε τούτο το θρεντ:

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=783087&postcount=29

όπου βέβαια την απάντηση την έχω έτοιμη, αλλά περιμένω να την ακουστικοπιστοποιήσει ο μπίλι δε κιντ τσαντουλ!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489