Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Λες εε;
Ισως να εχεις δικιο. Μπορει να παρω το passport(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303937) που ειναι και της ιδιας εταιριας οποτε δεν νομιζω να εχει προβλημα με αυτο.
Thanks...
Δουλεύει με οποιοδήποτε USB flash drive και οποιονδήποτε USB εξωτερικό σκληρό δίσκο. Απλά πιστεύω ο σκληρός είναι προτιμότερος από άποψη χωρητικότητας αλλά και ταχύτητας.

Reaction score
0
Μήπως κάποιος μπορει να μου πει πως δουλευει το AUDIO CONVERTER του POPCORN για μετατροπη του ηχου απο DTS σε AC3 η DOLBY DIGITAL
http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/Main.GIF

Δεξια εκει που λεει DTS τα αφηνεις οπως ειναι, προτεινω μονο στο bitrate να βαλεις 192 αντι 640 για να βγαλει πιο μικρα αρχεια, αν ειναι να τα παιξεις στην TV αρκει...

Αριστερα διαλεγεις single file αν θες να μετατρεψεις ενα αρχειο ή directory αν θες πολλα (τα οποια θα πρεπει να τα βαλεις ολα σε ενα φακελο). Διαλεγεις source και target φακελο και πατας Run. Οταν τελειωσει δε βγαζει μηνυμα, απλα θα δεις οτι το Run ξαναγινεται ενεργο...

Για περισσοτερα εδω: http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Είναι τουλάχιστον 20% φθηνόιτερο από τα φθηνότερα των 99,00 € (για να μην αναφέρουμε το Media Markt με τα 109,00 €)
Που είναι η παγίδα?

Reaction score
0
Το πήρα και εγώ χθες απ'ο το Μ.Μαρκτ περιστερίου 99 €. Έκανα την αναβάθμιση και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.όσον αφορά τις ταινίες.
Για μουσική όμως δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα του ήχου αν και έχω συνδέσει την οπτκή ίνα.
Το dvd player ένα sony παίζει καλύτερα και τα cd και τα mp3

Reaction score
19
Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα και πάλι μεγάλη αλυσίδα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με την εγγύηση (επιτόπου αντικατάσταση, επιστροφή χρημάτων κλπ)...

Reaction score
0
Το e-shop δεν κανει αλλαγες σε στελνει στον αντιπροσωπο.
Για τους αλλους παιζεται αναλογα το καταστημα, και αν δε στο αλλαξουν επιτοπου με αλλο και απλα μεσολαβησουν στον αντιπροσωπο, μπορει να καθυστερησει παραπανω απο οτι να το πηγαινες εσυ ο ιδιος στον αντιπροσωπο (πελατης-καταστημα-αντιπροσωπος-καταστημα-πελατης).

Παντως τα 79 ευρω δε θα επρεπε να ειναι περιεργα (99 δολλαρια πωλειται παντου=83 ευρω τελικη με ΦΠΑ), μαλλον τα 99+ ευρω ειναι περιεργα...

Reaction score
0
Το e-shop δεν κανει αλλαγες σε στελνει στον αντιπροσωπο.
Για τους αλλους παιζεται αναλογα το καταστημα, και αν δε στο αλλαξουν επιτοπου με αλλο και απλα μεσολαβησουν στον αντιπροσωπο, μπορει να καθυστερησει παραπανω απο οτι να το πηγαινες εσυ ο ιδιος στον αντιπροσωπο (πελατης-καταστημα-αντιπροσωπος-καταστημα-πελατης).

Παντως τα 79 ευρω δε θα επρεπε να ειναι περιεργα (99 δολλαρια πωλειται παντου=83 ευρω τελικη με ΦΠΑ), μαλλον τα 99+ ευρω ειναι περιεργα...
Εγώ που το είχα πάρει από το e-shop και μου χάλασε μετά από 25 μέρες, μου το άλλαξαν αφού το έλεγξαν, μια διαδικασία που κράτησε 8 μέρες (εργάσιμες). Ο έλεγχος κατά τη γνώμη μου ήταν ζήτημα 5-10 λεπτών οπότε δε μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από το service αυτό. Λογικά θα τελείωνα πιο γρήγορα αν αναλάμβανα να το πάω στον αντιπρόσωπο ο ίδιος, αλλά δε μου είπαν ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο.

Reaction score
52
Για μουσική όμως δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα του ήχου αν και έχω συνδέσει την οπτκή ίνα.
Το dvd player ένα sony παίζει καλύτερα και τα cd και τα mp3

ε,λογικο ειναι να μην παιζει ετσι οπως το εχεις συνδεσει,δοκιμασε με την αναλογικη του συνδεση,εχει πολυ καλο ντακ το μηχανακι.
Υ.Γ δεν υπαρχει περιπτωση φθηνο πλειερ μεχρι τουλαχιστον τα 1500 ευρω να παιζει καλυτερα απ'αυτο,στο λεω εγγυημενα.

Reaction score
0

Reaction score
0
Καλή χρονιά με υγεία, και πολλά firmware updates!!! :114
Τελικά δεν άντεξα, το έκανα παραγγελία από το plus4u. Δευτέρα θα το έχουν στο απόθεμα, την Τετάρτη μάλλον θα το παραλάβω, όπως με ενημέρωσε ο πωλητής. Χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής - αντικαταβολής :444: (τουλάχιστον για Αττική). Μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω...

Reaction score
0
Οι αναλυσεις-reference frames που σηκωνει το WD μετα το 1.01 update χωρις προβληματα ειναι:
x-1920:Y-800-832@8rf\848-928@7rf\944-1024@6rf\1040-1080@5rf
x-1440:Y-800-832@11rf\848-896@10rf\912-960@9rf\976-1056@8rf\1072-1080@7rf
+ ΟΛΑ τα 720p παιζουν χωρις προβλημα
(δεν το εβαλα στο θεμα με τις δοκιμες, γιατι υπαρχει και αλλο post μου νωριτερα με τα παλια ορια σε αυτο το θεμα)

Reaction score
0
Παιδια εχω το εξής mkv

(Πληροφορίες Βίντεο στο mediainfo)
ideo
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 10 frames
Muxing mode : Container [email protected]
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 1h 56mn
Bit rate : 8 679 Kbps
Nominal bit rate : 9 440 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 800 pixels
Display aspect ratio : 2.400
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.236
Title : I Am Legend
Writing library : x264 core 58
Encoding settings : cabac=1 / ref=10 /
Language : English

Το παραπάνω βίντεο δεν παίζει καλά. Κοψίματα, κουτακια κλπ κλπ

Δοκιμασα με tsmuxer να αλλαξω το Format Profile apo 5.1 se 4.1 και σε 4.0 αλλά δεν έγινε τίποτα. Μήπως έχει κανείς καμμια ιδέα πριν το διαγράψω τελείως το αρχείο?

Reaction score
3
Χρόνια Πολλά σε όλους.
Δυο σύντομες ερωτήσεις :

1. Πρέπει να περάσω και τa 2 firmware ή κατευθείαν μόνο το δεύτερο - νεότερο (που μπορεί να εμπεριέχει και το πρώτο?)

2. Παρήγγειλα τον
1TB USB SEAGATE FreeAgent 32MB ST310005FDD2E1-RK.
(Ελπίζω να βγει καλός) Πρέπει να τον κάνω format πριν περάσω τα αρχεία ?

Reaction score
19
1. Πρέπει να περάσω και τa 2 firmware ή κατευθείαν μόνο το δεύτερο - νεότερο (που μπορεί να εμπεριέχει και το πρώτο?)
Μόνο το νεότερο.

2. Παρήγγειλα τον
1TB USB SEAGATE FreeAgent 32MB ST310005FDD2E1-RK.
(Ελπίζω να βγει καλός) Πρέπει να τον κάνω format πριν περάσω τα αρχεία ?
Θα στον περιποιηθούν τα windows μόλις τον συνδέσεις στο PC σου :126:

Χρόνια πολλά!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos